ahojte, je mozne aby moj kamarat (ktory roky pracuje s pocitacmi a internetom - vystudovany) zistil heslo na moj fb a mozno aj mesiace sa v nom hrabal a ja som si nic nevsimla? pristup k mojmu pc ma, ale malokedy s nim ostava sam a ak, tak len na chvilu.
ano je to mozne. viem, ze existuje taky program, ktory ked ma niekto v PC, tak kazdeho heslo, kto sa u neho prihlasi na FB ostane niekde ulozene a majitel toho PC sa potom moze hocikedy prihlasit na tvoj FB bez toho, aby si o tom vedela dokonca este aj ked ty si prihlasena a napr. si s niekym pises, tak on vidi, ako si pisete. takze sa nikdy u nikoho neprihlasuj na FB.
nabúrať, prebúrať ... terminológia 100 bodov to čo napisala atropabelladona funguje, napr. ak sa pripojíš cez wifi tak ti niekto môžeš odchytiť session a "dostať" sa na účet, neviem či to však funguje na https.
Zaďaľsie ked si myslis ze ti tam niekto chodí, tak si zapni bezpečnosť, overovanie prihlásení na tvoj účet a podobné veci, ktoré tam sú
staci sa dovtipit heslo a mas pristup aj do nbu proste ked je raz niekto blby tak je blby a dava si jednoduche heslo,ktore sa spaja s tou osobou v prvej veci
a áno môže v pohode zistiť tvoje heslo, lebo počítač si automatický ukladá všetky udaje zadané do internetu aby mal dať nejakú odozvu, tieto hesla a rôzné správy si ukladá do hash súborov, ktoré sa dajú rozlúštiť a vyčítať hesla atď
@10 ako vraví wewo, môže to byť keylogger, keylogger je softwaqre, ktorý ukladá každé stisknuté tlačítko na klávesnici a ukladá ho do logov, má aj mnoho inších funkcií napr odfocovanie screenu obrazovky každých 10sekund, odpočuvanie webky, mikrofonu, takže najlepšie je si stiahnuť alebo zakupiť malwarebytes, ono by ti to malo nájsť tie keyloggere. Ešte podotknem že tie zacgytené logy sa mu môžu posielať na wmail alebo ftpčko najznamenjší keylogger a najlepší je asi ardamax keylogger, ale už skoro každý antivirák ti ho nájde , stále su nové a novšie verzie, takže sa dá predchádzať antivirakmi, ale len na malý čas, ak si aktualizuješ antivirak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zaďaľsie ked si myslis ze ti tam niekto chodí, tak si zapni bezpečnosť, overovanie prihlásení na tvoj účet a podobné veci, ktoré tam sú
a kludne to je mozne, aj moja sesternica sa naburava na facebuky, tak že hada hesla a vacsinou sa trafi, neviem jak to robi
@b0n0 da sa,akurat nevidis komunikaciu,len si odchytis cookies,cez jednoduchy skript vlozis do prehliadaca, a si tam..obcas to robim
@pijemzelenycaj tak to je hackerka cista
a áno môže v pohode zistiť tvoje heslo, lebo počítač si automatický ukladá všetky udaje zadané do internetu aby mal dať nejakú odozvu, tieto hesla a rôzné správy si ukladá do hash súborov, ktoré sa dajú rozlúštiť a vyčítať hesla atď