pri jazere som bol s mojou, už teraz, expriateľkou a venovali sme sa určitým veciam, ktoré by rodičia naozaj nemuseli vidieť.
zrazu k nám pribehol zlatý retriever a za ním nejaká pani. Samozrejme, že som sa trochu zahanbil, ale predsa, pomyslel som si, je to cudzia pani, ktorá si len prišla po psa, ktorý jej ušiel z vôdzky.
No, žiaľ, nebolo tomu tak. Moja priateľka sa rýchlo obliekla vstala a ja som ešte stále nevedel, čo sa deje, došlo mi to až vtedy, ked moja priateľka povedaal dovtedy mne ešte neznámej panej :
moja mama je taká paranoidná že keď som mala asi 8 a boli sme vonku len pri bytovke 4 dievčatá a jeden chalpec ktorý sedel mimochodom na opačnej strane múrika ako ja, teda medzi nami boli ešte tie dievčatá, a mama ma videla, tak ma hneď volala domov a prvá jej otázka: "ten chalpec to akože čo malo byť?" tak si myslím že toto je už fakt priveľa, okrem toho si myslí že som ešte stále 5ročné decko, dokonca ešte aj korčule mi zakazuje...proste nemám slov....(ale to už bolo trochu OT by som povedala
Nás s priateľom nachytal jeho oco a bolo to veľmi trápne bozkávali sme sa na posteli a môj chlapec mal ruky pod mojím pomerne vyhrnutým tričkom a nohy sme mali cez seba poprekrižované a on zrazu otvoril dvere do izby lebo dačo sa chcel opýtať... no božeee ale zobral to našťastie s humorom, na druhý deň dal svojmu synovi balíček kondómov so slovami na štýl že :Asi sa ti to zíde... no nevadí mohlo to dopadnúť aj horšie.
nastastie nie....ale ked som u chalana tak jeho mama mu zvykne volat vecne v najnevhodnejsej chvili a minule som ju stretla na schodoch a mala som na sebe len hokejovy dres....ani to nebolo trikrat prijemne neviem si predstavit ze by tam vletela prave vtedy
no ked som bol prvy krat u mojej baby tak sme sa bozkavali ja som na nej skoro lezela obydvaja trochu vyhrnute tricka ramienko z podprsenky dole strapaty obydvajaa a v tom dosiel jej oco a povedal ale co tusim mame navstevu a taky priblby pohlad az to bolelo a ISIEL PREC NO amen tma som myslel ze ma jebne....kebyze aspon nejde prec a zacne sa s nou vypravat alebo co si musel volaco pomysliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
zrazu k nám pribehol zlatý retriever a za ním nejaká pani. Samozrejme, že som sa trochu zahanbil, ale predsa, pomyslel som si, je to cudzia pani, ktorá si len prišla po psa, ktorý jej ušiel z vôdzky.
No, žiaľ, nebolo tomu tak. Moja priateľka sa rýchlo obliekla vstala a ja som ešte stále nevedel, čo sa deje, došlo mi to až vtedy, ked moja priateľka povedaal dovtedy mne ešte neznámej panej :
"Ahoj mami"
Ale u priateľa ma už neraz načapali.. A nielen jeho rodičia, ale aj brat a také! xD
lebo na toto si ja dávam fakt pozor,aby sa také niečo nestalo,jednoducho poznám sa a viem,že by som sa veľmi hanbila...