Aky mate na tychto ehm...ludi co si myslia,ze zmenia svet nazor?Ja by som ich najradsej dal do plynu...To co ma znamenat..ja som si myslel,ze take vecicky ako Nacisticke skupiny uz vyhynuli..To aby som sa bal rozpravat s romom..Kazdy nech pozera na seba,a
no ono aj tí "nacisti a rasisti" sa delia na dve skupiny..jedna je taká, kde sú fanatici a vyvolávajú konflitky, bijú hlava-nehlava, chcú "jednu čistú rasu"..a potom je tú druhá skupina, ktorej vadia nesprispôsobiví občania a nespravodlivosť, ktorej sa dopúšťa štát voči bielym..
nevadili by mi ani tak ich nazory ale to že z 99% percent su agresivny primitivny dementi čo si tak riešie nejake svoje komplexy a väčšinou sa ani vôbec nevyznaju v historii vedia sa akurát ožrat a vykrikovat sieg heil
,,Ja by som ich najradsej dal do plynu"
pises jedno a hlasas to iste co ich modla..
a nacizmus a rasizmus nie su ludia, ale ideologia v case 2. sv. vojny..
nechaj tych pislednych nacistov dozit, oni s tym mysia zit az do smrti...
a rasisti..hm..na slovensku ani v podstate nie je, bolo par utokov na cernochov, ale to sa stratilo..
zial, zamysli sa skor nad tym ako cigani pomaly utlacaju belochov.
A kdo dal tebe právo súdiť ich... Keď píšes "na tychto ehm... ľudí"...
Az to z teba srší ze si buzerant nejaký ti dali nahubu a ty máš z toho komplexy... -.-
A mám na nich pozitívny názor, co je zlé na tom ze kdosi chce aby čierny ostali doma v Afrike, aby sa cigáni vrátili do Indie?? My sa im tam tiež nepchame...
A keď uz sme pritom, každý ma právo na vlastný názor, aj nacisti/rasisti...
@warhawk Nobelova cena super!
Prečo by som mal od nich dostať? Ja len poukazujem že sa tu niekto hra na Boha,a robí tu poriadky,kto im dal právo robiť poriadky?
@cool1223boy sú to na 90 percent zakomplexovaní frustráti a primitívy čo chcú proste niekam patriť a tlupa im dáva pocit sily a sebavedomia. netreba ich nejako extra riešiť, keď im ukážeš že sa ich nebojíš, nie sú nebezpeční.
@cool1223boy No keď už niekoho chceš dať do plynu môžem ťa tiež pokojne onalepkovať ako extrémistu rasistu a nacistu... Lebo prejav dať ich do plynu je typický práve pre takých extrémistický naladených debilov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a v podstate podstaty robíš takýmto prejavom to isté :ehm:
a ešte, nevidím tam nikde otázku, ktorá by bola vhodná na diskusiu. takéto veci si píš do statusov
co musi clovek spravit, aby tu mal :dead: smajlika?
pises jedno a hlasas to iste co ich modla..
a nacizmus a rasizmus nie su ludia, ale ideologia v case 2. sv. vojny..
nechaj tych pislednych nacistov dozit, oni s tym mysia zit az do smrti...
a rasisti..hm..na slovensku ani v podstate nie je, bolo par utokov na cernochov, ale to sa stratilo..
zial, zamysli sa skor nad tym ako cigani pomaly utlacaju belochov.
Az to z teba srší ze si buzerant nejaký ti dali nahubu a ty máš z toho komplexy... -.-
A mám na nich pozitívny názor, co je zlé na tom ze kdosi chce aby čierny ostali doma v Afrike, aby sa cigáni vrátili do Indie?? My sa im tam tiež nepchame...
A keď uz sme pritom, každý ma právo na vlastný názor, aj nacisti/rasisti...
Prečo by som mal od nich dostať? Ja len poukazujem že sa tu niekto hra na Boha,a robí tu poriadky,kto im dal právo robiť poriadky?
Kazdy nech pozera na seba
Ja by som ich najradsej dal do plynu"
dve g