@yoshtixiang ano? Za 132 euro by si nevyrobil ani plastovy obal na ten iphone keby si mal ist od nacrtu tam sa plati za napad, za stroje ktore ho vyrobili, za ludi ktore tie stroje ovladali, za reklamy a za vsetko z coho Apple zije.. a nielen apple... To co si povedal nieje vyrobna cena...
@wuttasi zlatíčko, povieš servis manovi, chcem toto, dáš mu návrh, zohná ti súčiastky,
veci ako konektory stoja po kusoch 60 centov, ale v množstvách sú určite lacnejšie, takže to určite ani tých 132€ nebude.
Najdrahšia vec, čo tam bola sa mi zdá je display aj to bolo okolo 17 €.
@fxx iPhone si väčšinou kupujú američania, ktorí majú platy približne 2500$, čo značí, že iPhone tvorí tak 0,20 z ich platu, na Slovensku to tak tvorí niekedy 1,5 platu.
To, čo sa mi akurát páči je, že na ne vyrábajú množstvo krytov s vlastnými designami, našťastie to už začali robiť aj pre S4ku
@yoshtixiang kamo, zlaticko hovor svojej matke... ti zam tych 120 euro tvl a som zvedavy ako mi spravis TAKY MOBIL TY MONGOLKO!!!! UPLNE NOVY OD NACRTU!!!
No tak ako samotný iPhone to už je jedno aký je celkom rýchly a teda veľmi výkonný ale ak máš doteraz skúsenosti napríklad s mobilom s Androidom neodporúčam ti prechádzať na iOS a celkovo sa mi to prostredie veľmi nepáči a hlavne tá kompatibilita s inými zariadeniami no comment pokial si chces do iPhonu dat svoju vlastnu staihnutu hudbu tak si ho mozes rovno Jailbreaknut a tym ti vlastne skonci zaruka ...aa ešte jedna vec sú celkom drahé a keby malo byť na mňa a mal by som 700€ navyše kúpil by som si nejaké to výkonnejšie zariadenie s Androidom... Toť môj názor
@syabonga spomíname ju pretože, to je cena za ktorú ju dáva vyrábať Apple a predáva to aj za 5 násobokm
@wuttasi cycza máš krámy ? napísal som cenu za ktorú ti ho poskladajú, a aj tak by som si nekúpil, už len z dôvodu, že 4 palce su mi strašne málo
@kulinko presne, ak by som už chcel zainvestovať do mobilu, tak niečo s 8 jadrovým procesorom
a všeobecne si nemôžem kupovať drahšie mobily, lebo každý škrabanec prežívam
to iste sa mozem spytat naco ej dobry samsung to je ta ista otazka D Iphone ma svoje pre a proti,ja som mal android,a prešiel som sa ios a vravte si co chcete ja si to neviem vynachvaliť,od kedy mam telefon ani raz mi enzamrzol nesekol nevypol sa co u androidoch sa stava celkom casto android je pre mna nestabiliny system kedze kazda firma si ho robi podla seba...a to že je drahy a co kupi si ho ten co nato ma anebudem kydat na iPhone ze ja nemam raada iphon a pod a niektory ho ani nedrzali v ruke,kazdy si kupi to čo chce a nenavidim ked riesite taketo veci...to je to isté ako tenisky nike...a a ja neviem dake pumy...nike a tiez stoji za velku picu v konecnom dosledku..
Podľa mňa je na to, čo každý telefón v tejto dobe, ibaže mne sa viac páči iphone. a je cool. a preto by som ho chcela. ale nie za tie nekresťanské peniaze. aj keby neboli moje, radšej by som si kupila lacnejši telefón a zvyšok si nechala trebárs na dovolenku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
apple zije v prvom rade z toho ze ludia su ovce a kupia si iPicovinu aj za 5tisic na splatky
veci ako konektory stoja po kusoch 60 centov, ale v množstvách sú určite lacnejšie, takže to určite ani tých 132€ nebude.
Najdrahšia vec, čo tam bola sa mi zdá je display aj to bolo okolo 17 €.
@fxx iPhone si väčšinou kupujú američania, ktorí majú platy približne 2500$, čo značí, že iPhone tvorí tak 0,20 z ich platu, na Slovensku to tak tvorí niekedy 1,5 platu.
To, čo sa mi akurát páči je, že na ne vyrábajú množstvo krytov s vlastnými designami, našťastie to už začali robiť aj pre S4ku
@wuttasi cycza máš krámy ? napísal som cenu za ktorú ti ho poskladajú, a aj tak by som si nekúpil, už len z dôvodu, že 4 palce su mi strašne málo
@kulinko presne, ak by som už chcel zainvestovať do mobilu, tak niečo s 8 jadrovým procesorom
a všeobecne si nemôžem kupovať drahšie mobily, lebo každý škrabanec prežívam
(pripadne im ho kupia rodicia)
Jj tie sa páčia aj mne.