@nobile sesternicin manžel, keď klesne teplota na +4°C začne kýchať vždy, sa mu smejeme, že hneď vieme koľko stupňov je ani na teplomer nemusíme pozerať
ja mám na dub, buk, breza, jelša, lieska, prach, roztoče, pel, ananás, jahody, lieskové orechy a do13 rokov som mala na laktózu.. a inak sa mám uplne popiči
ja mam zevraj alergiu na zmeny teplot a na zimu ci ako to mi to pvoedala doktorka... ktora si myslim, ze mi to povedala len tak, lebo mi nevedela pvoedat, co mi je .... kycham dost casto, svrbi ma nos, alebo mam cervene ruky ...
ja uz ani nevim uz asi 2 roky som nebol na alergologii ale tak mal by som mat asi na pel , prach , seno atď. ja uz fakt nevim a aj pri niektorom ovoci mam taky hnusny pocit na jazyku aj ked jem mak ale ci je to alergia netusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ja mám na dub, buk, breza, jelša, lieska, prach, roztoče, pel, ananás, jahody, lieskové orechy a do13 rokov som mala na laktózu.. a inak sa mám uplne popiči
a asi mam alergiu na artemis-
a čoho sa bojíš, v špitáli ti to zistia jedna radosť..............potom ti pichňu sadu nejakých inekcií do riti a si fit ..........filip
a na ine ludske bzdochy