na vyhrabanie sa z dlhov, na zaplatenie nového podnájmu (nájom + kaucia + provízia). na nové telo foťáku, na nový noťas a matrac + posteľ. to by malo byť asi tak všetko.
Drazkovane brzdy zimmerman a keramicke platnicky, h&r znizene struny, garett turbo z micubisi, 3" vyfuk, kolesa- najlepsie by boli o.z. Crono, zvody, otvorene sanie, vyssi chip... Ej, toho bude
ja inak šetrím len tak.. proste do toho prasiatka hádžem drobné z vrecák a občas hodím aj nejakú tú dvojku. Možno keď bude uplne plné pozvem niekoho z vás na fajnovú večeru !
na všetko píšem si taký zoznam a mam tam veci ktoré si chcem v blizkej dobe kupiť a na ktore chcem ušetriť ale fuu ide to ťažko=D ale keby možem šetrím si na auto ale to sa nedá lebo potrebujem ten cash na milion dalších vecí =D
Šetrím len tak, aby som mala keď si budem chcieť niečo kúpiť... iPod Touch, foťák... Neskôr lepší notebook ako táto malá krabica... A tak... Proste, aby som mohla ísť s mojimi šeredami do mekáča a nerátala tam posledné medenáky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
dobre ojebávam, neviem šetriť
ale chcem piercingy, dať naladiť klavír a proste honiť si dušu peniazmi
inak som si šetrila na foták, ale kedže tento starý neviem predať :S.....
Ale ináč každý mesiac na nájom a tak, potom určite na dovolenky, eestovanie a podobne, nič také hmotné nemám, čo by som nejako moc chcel.
» www.elitebikes.sk/brzdy-a-prislus...
ale nie... kedysi som bol velmi sporovlivy... teraz vobec
na druhej strane si myslim, ze by som dokazal vyzit aj z mensej sumy... to co mam, jednoducho utratim
a chcela by som zazit ten pocit, ze mam vzdy pomerne dost penazi, ked sa mi nieco v obchode zapaci