nechapem to... mate vztah, nadovsetko sa lubite, zniesli by ste svojej polovicke aj modre z neba.. ale hadky vam vsetok pekny dojem znicia.. nenavidim hadky, ale ked uz zacnu tak sa dokazem poriadne nastvat, dokonca aj za kazdu malickost.. viem ze hadky n
@3 vsak naco hadky ze ce radu proti hadkam...to sa neda......nik nevidi do ich vztahu preco sa vlastne hadaju-a zas take male skriepky su v kazdom vztahu normalne...
vies co ak us dojde k nezhode nazorov, ak sa vam rozchadzaju, zachovaj chladnu hlavu a radsej ignoruj, nech sa partner vyventuluje..jeho to prejde...neries, zbytocne to len zhorsis, kasli na to, pousmej sa a ved nerobi ti to dobre..
neda sa vyhybat je to o kompromisoch, ked sa stretnu dva hadave typy ludi tak to nema zmysel hadat sa budete aj do smrti a to by si uz mohla vediet a ne tu vzlykat ja 13 rocna.
podla mňa hádky nevznikajú z dôvodu odlišných názorov ale z toho že sa rozčúlite a neviete sa vyjadriť normálne ale iba so zvýšeným hlasom a podráždene.a to už podráždi aj partnera a je to tu. treba proste zachovať pokoj hah..no lahko sa to povie
Zalezi to len od vasej povahy a ako dokazete riesit vase problemy. Ja sa tiez niekedy s priatelom nezhodnem v nazoroch a tak vznikaju zbytocne hadky. Ale udobrovanie je potom najkrajsie, takze to ma aspon nejaku vyhodu
Ja neviem..Mam kamosku a ona ma priatela a vidim na nich ako im hadky dodrbavaju vztah..za kazdu hovadinu sa vadia a ja ked ich vidim ci uz len pocuvam tak sa chytam za hlavu..Neviem mozno je to tym ze ked mate partnera vadi vam viac veci..a viac si toho vsimate..ste viac ziarlivy a tak..ale zalezi od povahy a urcite ked je to uz tak zle,ze to vyzera kriticky treba sa porozpravat a pekne dohonut..a ne hadat sa,ci urazat za vsetko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@0 hm pomoct ti neviem,pretoze to velmi dobre poznam
Uspesne hadkam sa neda vyhybat lebo ludksa hlava je nevyspitatelna. Jednoducho ak je nieco tak bud vybuchnem, alebo sa budem ovladat.