A ešte tí, čo sa pridávajú do skupín typu stalker catcher, alebo "uvidis kto si pozera tvoje fotky, ak pozves vsetkych priatelov" a podobne, na fejsbúku
- Alebo keď niekto PiShQá ThaQtHó xDDDDD PoKeCa NjAkÝ FajNý XhAlAnQóó QmucQ !
- Alebo ako @H8u ludia na FB, čo sa pridávajú do skupín "nechceme spoplatnenie facebooku"pritom je v popise jasne napísane že to je falošná skupina a oni im tam ešte píšu "Čooo to faaakt, Ja nebudem platiť!!!"
- Alebo ešte diskusie typu "Dnes sa na mňa pozrel ! Znamená to, źe ma miluje?!"
@Frez Ď a myslim ze mam pravdu co sa tyka tych fotiek...
@Natashatko nenapisal som ze si pipka TY ale ze fotku mas jak tie pipky z pokecu...a v tom mam pravdu, nesudim teba...ale fotografiu..taze neprekrucaj moje slova mier s tebou
Jednoznačne nad ľudskou hlúposťou a naivitou... viď príbehy dôchodcov ktorí dali xy tisíc nezmámim ľudom a príbehy ľudí ktorí prišli o 2,3 miliónový byt pre 20 tisícovú pôžičku...
Pokial mozno sa snazim, aby sa nepozastavoval and nicim. Je vela veci ktore nemozem chapat, aby som chapal mentalitu a konanie niektorych ludi, musel by som prezit ich zivot a to je nemozne preto mi staci viera, ze vsetko cim su ludia dnes je jediny logicky dosledok ich minulosti.
Ale su veci, ktore pochopit nedokazem a @Matus33 uviedol dost dobre priklady toho.
Ten leziaci clovek na ulici....... sila ale ta skola ? Tomu by som snad ani neveril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
1. som tehtona???
2. normalne diskusie
3. diskusie o diskusiach
4. vsetko ostatne
ale mne sa pozastavuje rozum nad vela vecami a tooo by som menovala ale asi najviac nad dnesnym svetom
Nechutne hlúpi ľudia (v normálnom živote)
A ešte tí, čo sa pridávajú do skupín typu stalker catcher, alebo "uvidis kto si pozera tvoje fotky, ak pozves vsetkych priatelov" a podobne, na fejsbúku
nič mi nervy nedriape viac
Toto je super
ale toto je už vrchol...
+
Síce pár ľudí zbadalo že sa to filmuje tuším...
Tu je to lepší obraz.
- Tak napr keď niekto napíše "Lúby ma?"
- Alebo keď niekto PiShQá ThaQtHó xDDDDD PoKeCa NjAkÝ FajNý XhAlAnQóó QmucQ !
- Alebo ako @H8u ludia na FB, čo sa pridávajú do skupín "nechceme spoplatnenie facebooku"pritom je v popise jasne napísane že to je falošná skupina a oni im tam ešte píšu "Čooo to faaakt, Ja nebudem platiť!!!"
- Alebo ešte diskusie typu "Dnes sa na mňa pozrel ! Znamená to, źe ma miluje?!"
@Natashatko nenapisal som ze si pipka TY ale ze fotku mas jak tie pipky z pokecu...a v tom mam pravdu, nesudim teba...ale fotografiu..taze neprekrucaj moje slova mier s tebou
Ale su veci, ktore pochopit nedokazem a @Matus33 uviedol dost dobre priklady toho.
Ten leziaci clovek na ulici....... sila ale ta skola ? Tomu by som snad ani neveril.