ano ,je to tam zretelne pocut ,ale urcite to ona nemyslela ako takuto nadavku ...myslim ,ze tam zakomponovala iny jazyk ..nejaku starosloviencinu ,a preto to tak znie ...ale urcite to nie je nadavka ....
brácho mi to vravel že si to všimol,ja osm si zatial nevšimla lebo to nejako nevnímam ten text,kedže mi to už leze na nervy ,ale skúsim si to všimnúť dakedy ,no asi tam nemala byť nadavka teda neni len totak znie,možno sú to nejako rozdelené sloá a znie to tak no neviem nejdem si to púštať ,lebo to nemám rada ale zaujímalo by ma čo to tam má naozaj byť kedže všetci ste predvedčení že tam je nadávka
podľa mňa je to čistý pojeb sa deny a nič iné a keby bola charakter tak sa prizná ...anjelský hlas,no jasne..anjeli určite nemajú čo robiť len spievať aby sa ten a tamten pojebali
Este by to chcelo trochu vylepsit, ale mozno prvy parody text je na svete. Nevravim ze je myslienkou nejak hlboky, ale to konieckoncov nie je ani originalny text
V pasáži, kde niektorí počujú hrubé slovo, teda nezaznieva nič také. Spieva sa v nej "o ria sankte di alamana", čo v preklade z anjelskeho jazyka znamená požehnanie našej krajine.
ńnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to neni pppppppppppppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaa ::::::::::::::::::::::
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
vraj "anjeska reč" či aký chmar
Ale som počul, že vraj tam spieva nejakou anjelskou rečou či čo, ale neviem čo je na tom pravdy. =D=D
Ja sa jej spytam kto je deny? a preco sa ma pojebat?
mne sa páči veta Keď má ma to bolieť tak nech ma bolí" to jak pred sexom s chlapom čo má 50 cmový penis
už dávnejšie mi to došlo
sestra s tym za mnou minule prisla tiez
no prca
Vychadzal som z tohoto textu: » tophudba.blog.cz/0912/kristina-h...
Už od rána hlava ma strašne bolí,
chce sa mi zvracať, zomrieť a bliť.
túžim sa k hajzlu priblížiť.
Na dlažbe ležím a blúznim,
o čom sama neviem.
V tom svet sa mnou kolíše,
keď hladina je najvyššie.
to biele svinstvo vraví mi moč.
K nej sa vždy vrátim,
keď ma niečo zroní.