Neviem si pomôcť už, ja nenadávam, ale som v škole alebo idem domov so spolužiakmi/spolužiačkami a v beznej komunikacii - dnes o tom ze nemaju doma nikdy nic navarene a ze co si uvaria ked chcu jest ... Proste normalna komunikacia ale kazdych 15sekund pri
@wistingher tiež som taký ale v krčme pri deťoch a v meste sa snažím rozprávať tak aby som deti nenaučil práve ja týmto sprostým chujovinám a inak záleži aj natom s kým si ja pri niekom nadávam a pri inom vôbec ale je to hnusné jak taký starý štangast odnauč sa to
@zajkousko a nemáš celkom pravdu, u nás sa v rodine nikdy nenadávalo, ani otec nehrešil, ani mama, babka...až keď sme dosiahli 18 rokov, vtedy rodičia občas struhli nejakú nadávku, inak nie...mne osobne je nepríjemné hrešiť pred rodičmi, starými rodičmi...ale vonku som ako drevorúbač niekedy...
tiež mi to pomerne dosť vadí, keď sa tie nadávky už vymykajú kontrole + keď ten dotyčný ani nemá dôvod nadávať...
ja sa to tiež snažím obmedzovať (v posledných mesiacoch aj celkom úspešne ), ale niekedy to proste už ani nejde nezanadávať si
Ja som vôbec nenadával, ale v mojom okoli ludia nadavali ... A proste ked to pocuvate ked ste s kamaratmi, spoluziakmi kazdy den tak , pri nejakej situacii ktora vas proste nastve tak vás ako prvé napadne k***a , do p**e ... A ked je to proste taka necakana situacia, tak si nedate pozor a proste zanadavate ... Okolie moze za to ze mam v hlave nadavky... Nadávam ked som sám aj to minimálne... Trhá mi to uši... A ešte keď dievča nadáva , je to proste hrozné... Mám pocit že nevie čo hovorí... Vóbec sa vám to nehodí baby...
no to fakt nedokážem počúvať. mne ujde max. ked sa niečo náhle posere, ináč mi je to trápne a neviem si predstaviť, že by som si len tak po ceste nadávala
Furt.. ale len pri kamarátoch ktorý nie sú tak uplne kamaráti.. si tam pri nich zanadávam a už som aj doma a preč od nich. A keď idem s niekým s kým mám dobrú tému ktorá ma baví tak dakedy vôbec nenadávam
Ja nadavam stale ale snazorom ze to ma nieco s rodinou nesuhlasim. Inak to mi pripomenulo jednu prihodu jak bol kamarat na korculach. Mali sme asi 13-14 rokov a kamarat bol s rodicmi korculovat na klzisko proste tak v kruhu, no a zrazu sa strepal tak ze mu nohy vyleteli a letel do mantinelu samozrejme hned ze "ej do pi*i" a zakrical to na cely ten priestor a vsetci tak nanho pozerali. Sa proste nedalo
@wistingher mám to presne rovnako.. ani ja vôbec nenadávam (a ani nechcem) ale ostatní ma ničia.. tým,že som s nimi v škole a furt nadávajú aj mne vždy v mysli ako 1. napadne nadávka,keď ma niečo naštve.. nie si sám :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
samozrejme, česť výnimkám....
ja sa to tiež snažím obmedzovať (v posledných mesiacoch aj celkom úspešne ), ale niekedy to proste už ani nejde nezanadávať si
heh, ja som ľavýčiar....
bodaj by ťa pečená kačka s plzeňským pivom kopla.....
no veď hej, aj kolektív v tom zohráva veľku rolu...
heh, idem si ja veru jedno piveno otvoriť...