caute, po tour de france vazne uvazujem nad kupou hodiniek festina. AJ ked osm zena ale strasne sa mi zapacili panske » www.hodinky.sk/festina-chronog... . myslite ze je to problem?
Jediný problém môže nastať pri náramku, ktorý ti bude pravdepodobne veľký ak máš úzku ruku, ale ten si vieš prispôsobiť/vymeniť. Iný problém v kúpe pánskych hodiniek nevidím.
@danny1818 ak máš malú rúčku, bude to vyzerať komicky veľmi záleží od typu (ženy)... ale veď sú aj dámske Festiny a osobne by som radšej išiel do Tissotov
Skor s tym, ze panske maju naozaj mohutny a tazky cifernik na zensku ruku (pokial ofc nie si sumo)
Dizajnovo inac velmi pekny model, mala som ho vo vybere pre tatusa na 50ku. Kupila som nakoniec ine sice, ale vsetky maju cca rovnako velky cifernik. Mne sa ties pacia ovela viac panske, ale ja mam tenku ruku a nevyzeraju na mne dobre
takze urcite nekupuj naslepo, ak panske, musis to vyskusat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
to by ty boly moc velke uz
Skor s tym, ze panske maju naozaj mohutny a tazky cifernik na zensku ruku (pokial ofc nie si sumo)
Dizajnovo inac velmi pekny model, mala som ho vo vybere pre tatusa na 50ku. Kupila som nakoniec ine sice, ale vsetky maju cca rovnako velky cifernik. Mne sa ties pacia ovela viac panske, ale ja mam tenku ruku a nevyzeraju na mne dobre
takze urcite nekupuj naslepo, ak panske, musis to vyskusat.