Cauko mam dost problem s nadvazovanim vztahov - nielen s babami ale aj klasickych kamaratstiev. Nemam tu v okoli ziadnu partiu a ked idem do mesta a chcem sa zoznamit neviem co dotycnym povedat. Nejake typy ako to prelomit ? mam iba 1 skutocneho kamosa
@torpedo08 ja by som povedal že keď sa posilníš trochou etanolu tak nadväzovanie ľudských vzťahov by malo ísť samo..
ja sa zas na triezvo nedonútim a neviem tancovať..
(nwm ani keď som pod vplyvom ale vtedy mi to je jedno )
btw k téme.. ani ja neviem sam od seba niečo povedať... viem len odpovedať.. normalne veci ma nezaujimaju... ja viem rozpravať len o pičovinach na míle vzdialených od každodennej reality..
skús hľadať na miestach, kde si doteraz nehľadal
napríklad ak chodíš do školy tak sa zoznamuj s ľudmi aj z iných ročníkov, ak chodíš do práce tak s kolegami/zákazníkmi
a potom môžeš hľadať na internete a podobne, napríklad v skupinách, kde sú ľudia so záujmami ako ty (ja som si tak našla dve super kamarátky ked sme obe zistili, že sme potterheads)
@boolean ani ja napríklad na triezvo tiež nedokážem tancovať
Ale jak píše @alex458 , aj ja keď som sa pred pol rokom prisťahoval do BA, tak som si dvoch kamošov našiel na jednej fb skupine , ktorí majú spoločné záujmy jak ja
ja by som aj chcela nadväzovať kontakty ale nie s tými lud'mi čo sú v mojom okolí..väčšinou sa zmocem na niekoho na nete, koho som v živote nevidela ale proste imponuje mi svojim vystupovaním a všetkým a z velkej miery si ho určite idealizujem ale whatever...hej viem som infantilná ale nemôžem si pomôcť
No tak ja byvam v takej jeblej dedine kde je 600 ludi z toho 400 dochodcov a ano su tu aj mlade rodiny ale maju tak 5-10 rocne decka a ja mam 25 :/ co sa netu tyka - tak skusal som pokec a tolko uchylov co tam je som v zivote nevidel a je velmi tazke zaujat nejaku babu kedze vsetky su dost skepticke a aj ja by som na ich mieste bol keby som dostal denne 300 sprav s ponukou na sex a chalani su tam tiez kvoli babam a ked im napisem tak neodpisu. Na EUBU chodím a tam mám fajn kolektív len trz v BA nie som a vacsina mojich kamosov dovolenkuje alebo su v zahranici. S ludmi z vyssich rocnikov by som sa rad zoznámil ale ako som zmienil, neviem o com sa na uvod bavit vo volnom case rad cvicim ( aj ked trz nemam ako lebo najblizsie fitko je 16 km odomna a nechce sa mi stale dochadzat, tak cvicim doma s vlastnou vahou a aj to iba 1-2x do tyzdna ), rád hrám PC hry - ale iba preto ze tu sa neda nic robit a nemam ist s kym von, dalej čítam na PC motivačnu literaturu v pdf, mam rád bicyklovanie ale momentalne moj bike je out order takze tak rad by som bol dakde von ale nemam ziadnu stalu partiu tu v dedine. Ani na festy som nemal s kym ist a chcel som ist sam ale nakonec som nesel lebo by som sa asi s nikym nedokazal zoznamit... a toto uz pokracuje asi tretie alebo stvrte leto... a ked skoncim skolu nebude na take veci cas a potom sa ohliadnem za mojou mladostou a zistim ze som kazde leto presedel doma
Keďže ja bývam v Bratislave a ani tu neviem nadväzovať kontakty, tak ti viem poradiť maximálne aby si si opravil bike/dal do servisu a potom sa bicyklovať môžeš aj sám a možno aj spoznáš niekoho Alebo si nájdi brigádu aj tam sú ľudia
@xy12345 tak ja by som ich chcel a aj som ich mal ale pred par rokmi sme sa prestahovali na zapad z PP a tazko sa mi bavi s tunajsimi ludmi... vychodniari su uplne popici a tu u nas v dedine je iba falos zavist a podrazy... Minule som s kamosom bol na Starej Turej reku ze sa zoznamime len on ma tiez 24 rokov a videl nejake 16ky baby tak sa chcel zoznamit s nimi a ked som mu povedal ze nie som pedofil a ze sa chcem zoznamít s rovesnikmi / rovesnickami tak ma este zjebal ze mam predsudky a obmedzujem ho on je na tom totiz podobne ba este horsie lebo on 24 rokov byva na Myjave a nema tam žiadnu partiu, zato kym som ja byval v PP tak my sme sa na celom sidlisku medzi sebou poznali vsetci a bolo nas v grupe asi tak 40 a ako mam kamaratov ale to su skor taki znami by som povedal... pre mna je kamos ten s ktorym travim tyzdenne aspon par hodin a takeho mam iba jedneho zial. Ja dost tazko nadvazujem vztahy ale ak mam niekoho fakt rad vlozil by som za neho aj ruku do ohna, preto mam radsej dlhotrvajuce priatelstva ako to ze sa stretnem raz za mesiac s niekym a pozdravim ho na ulici a idem dalej. Navyse kedze studujem obchod tak komunikacia bude v mojej profesii velmi dolezitá a preto sa v nej chcem zlepsit kym mam cas na progress. Len vsetci v mojom veku uz maju svoje partie a neviem ako sa niekam nasockovat tak aby im to nevadilo
Skus si nájsť prácu. Najlepšie prCu s ľuďmi. a aj by ti to prospelo, keďže už si vysokoškolák. To takto trávia cele leto? Hraním hier, čítaním motivačných sraciek? To je smutné, ale asi sa chyba stala niekedy skôr. Čo stredná? A prečo vôbec ešte nemáš nejaku prácu? Keď evidentne ten voľný čas, čo mas, aj tak nevyužíva vo svoj prospech?
@otvoreneokno práveže na strednej som bol uplne inak na tom len potom dosla matura, 2,5 roka som robil v brusiarni kde boli vacsinou dochodcovia ( s nimi som si sice velmi rozumel ale je jasne ze som s nimi nechodil po vonku ) , nadrel som sa jak kkt a ked som dosel domov uz sa mi nikam nechcelo ist... po case som si kupil PC a hral som hry s kamosmi a jedina moja komunikacia bola cez skype. Nastastie som v 2014 sel na VS kde mam fajn partiu ale nie som s nimi cez leto iba v skole a aj to len par hodin denne. Lenze aj tak mam pocit ze za tych 2,5 roka ked som robil som prejebal velmi vela casu ( jednak som mal ist na vs hned a ak som aj robil nechodil som ani do fitka ani nikam kde by som sa zoznamil a aj ked mam 25 rokov iba mam pocit ze uz je neskoro )
@patress112 prečo si neostal v bratislave na leto? Na intraku sa dá za normálne peniaze bývať, bol by si s partiou a čo vlastne študujes? V Paaartyslave nie je problém sa zamestnať, hádam aj daco z odboru, ktorý sa učis. Alebo aj keď odveci brigadka, ale v mladom kolektíve. Najlepšie na takéto príležitosti sú barmansle a čašníčske práce.... No, evidentne si spravil pár debilnych rozhodnutí, ale tak teraz chuť svoj život do vlastných rúk, prekonaj svoj strach a budúce leto už pekne ostan niekde, kde sa reálne aj mladí ľudia pohybujú. Skus trocha samostatnosti, predpokladám, že keď si pracoval v brusiarni, tak si aj tak býval u mamky... Toto by som videla ako väčší problém... Nic v zlom, osobné som nastavená tak, že keby sa dalo, už v 16 chcem žiť sama, a po maturite som sa odsťahovala 450 km od domova. A rada prídem na návštevu, ale žiť podľa niekoho pravidiel a bez súkromia.... To je na samovraždu. Skus nad typ popremyslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja sa zas na triezvo nedonútim a neviem tancovať..
(nwm ani keď som pod vplyvom ale vtedy mi to je jedno )
napríklad ak chodíš do školy tak sa zoznamuj s ľudmi aj z iných ročníkov, ak chodíš do práce tak s kolegami/zákazníkmi
a potom môžeš hľadať na internete a podobne, napríklad v skupinách, kde sú ľudia so záujmami ako ty (ja som si tak našla dve super kamarátky ked sme obe zistili, že sme potterheads)
Ale jak píše @alex458 , aj ja keď som sa pred pol rokom prisťahoval do BA, tak som si dvoch kamošov našiel na jednej fb skupine , ktorí majú spoločné záujmy jak ja