Páčia sa vám "nasypaní" chalani abo len tak trochu vyšportovaní?Lebo dosť chalanov to preháňa a potom sú takí nafučaní no a podla mňa to je hrozné také prehnané
hej ti co si myslia, ze su namakani a su akurat tak tucni, ti su vtipni a trapni zaroven..
ja osobne mam rada ked ma chalan pekne brucho, cize aby nebol tucny, ale ani ja nemam tehlicky takze keby nemal moj priatel tehlicky tak by mi to nevadilo..ale urcite by nemal byt nejaky mlandravy...taky ako ja, taky aby mal proste peknu postavu ...kedze ja sa snazim aspon trochu cvicit, tak aj on by samal snazit a nie cele dni zrat jak prasa, potom sa taki chalani cuduju, preco ich nikto nechce ..
sice tam niečo je ale cem mat hrubšie rukyy a steroidy necem brat lebo to potom obmedzuje činnost tam toho dole potrebujem chrbát a ruky nohy mam gút XD
mam jedneho takeho typka v triede.. je sranda ked sa pretláca s ostatnými tak nemá sancu ich pretlacit.. sa z neho obcas smeju ze sype.. myslim ze znicit si organizmus kvôli tomu aby si vyzeral super nestojí za to.. ked chces vyzerat dobre tak zacni cvicit. to je ovela zdravsie.. a ma to super vplyv na niektoré veci .. ako je napr.. na stres..
šak aj cvičim ked cvičíš a je dodržaná dobrá strava (bielkoviny hlavne) tak to ide skoro samo len som sa snažil čonajvaic pribrať lebo ekd má človek tuky tak rýchlejšie nabere svaly ževraj odpondelka cvičím dám vedieťXD
mne sa takyto svalovci praveze vobec nepacia,vacsinou totiz byvaju enormne namysleni ze Aha ake mam bicepsy som kral!!Nie,mam rada normalnych chalanov s takymi svalmi ake mam ja
tak ja mam frajera co chodi do posilky a tak je uplne vysportovany tehlicky na bruchu ,,,neni vobec taky ze hora svalov ale pekne vyrysovany,,, a este k tomu aj na taekwondo chodi,,,podla mna je krajsie ked je clovek aspon trosku vysportovany nie same sedenie doma a priberenie...
ehm. vy si myslíte, že tí, čo berú steroidy nemusia chodiť do posilovne? práveže si to musia odmakať a neovysnú, pokial budú naďalej cvičiť po steroidovej kúre odchádza tak 1/4 nabratého. čo je celkom v pohode
ale niečo iné je synthol človek zoberie ihlu, striekačku a poďho sa zahrať na plastického chirurga ale je potom taký krásny pohľad na to
napr.
ja chodím do posilky, lebo je to sranda nie preto, aby som balil holky na biceps
@ vyžratý a namakaný... ako podľa vás vyzerajú kulturisti keď sú v objemovke? jak prasatá. prečo? lebo sa obžierajú, prečo? lebo by im inak nenarástlo nič
mne sa páčia chlapci so športovou postavou, ale chudší.. priťahujú ma takí, ktorí nemajú veľké svaly, ale majú vyrysovanú postavu s vypracovaným bruškom a pevným zadkom , no pri ktorých mám pocit istoty, keď ma zodvihnú
mne sa pacia taki ti v strede prilis velke svaly mi neimponuju pretoze vo mne vyvolavaju taky stiesnujuci pocit a pochybnosti ci ma ten chlap bude respektovat a nebude tyran
toto ma vie celkom dobre nasrat, hlavne ked este si okolie vie z toho robit dobru srandu.... ten kto sype = bere steroidy, doping proste sracky..... ten kto bere suplementy(doplnkova vyziva)- i ked su vacsinou vo forme prasku, neni to sypanie
ked uz sme pri teme chlapske telo... milujem strasne moc, ked chalan, ktory je chudy, vidno mu kazda slacha hlavne na bruchu, sa odfoti a zverejni sa casto na nemenovanom portali www.b.....sk a kazda p. mu tam dava rozplyvajuce sa komenty typu jake bluskooo kjasnunke atd.
Mat vymakane telo z plavania alebo ineho sportu je cosi ine ako ked si budes namiesto ranajok davat steroidy a kazdy den budes trcat v posilke niekolko hodin
@47 no tym by som si nebol taky isty ... chodim do posilky cely rok a vzdy pred letom sa zvysi koncentracia nakych metroskov co chcu vyzerat dobre na leto aby sa mohli ukazovat na kupaliskach
ale šak aj tyký musia chodit:ň.vez toho by to nebolo ono.ale to je ich vec.....
nevjem ja by som to nedokazal celý rok nič a zrazu začat v aprili cvicit bruško a bicepsi ..a potom ju august ...že..AHAAA BABY aký som krasný.....A POTOM ZAS NIC....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja som spokojny so svojou postavou, aj ked by som este brucho mohol zlepsit...
alebo nech uzivaju take tie prirodne, naturalne, ci jak sa to... tie ani neskodia
ale mne sa pacia vychudnuti
ja osobne mam rada ked ma chalan pekne brucho, cize aby nebol tucny, ale ani ja nemam tehlicky takze keby nemal moj priatel tehlicky tak by mi to nevadilo..ale urcite by nemal byt nejaky mlandravy...taky ako ja, taky aby mal proste peknu postavu ...kedze ja sa snazim aspon trochu cvicit, tak aj on by samal snazit a nie cele dni zrat jak prasa, potom sa taki chalani cuduju, preco ich nikto nechce ..
ale niečo iné je synthol človek zoberie ihlu, striekačku a poďho sa zahrať na plastického chirurga ale je potom taký krásny pohľad na to
napr.
ja chodím do posilky, lebo je to sranda nie preto, aby som balil holky na biceps
@ vyžratý a namakaný... ako podľa vás vyzerajú kulturisti keď sú v objemovke? jak prasatá. prečo? lebo sa obžierajú, prečo? lebo by im inak nenarástlo nič
gordonfreeman - ten synthol to je podla mna hrozne
ked uz sme pri teme chlapske telo... milujem strasne moc, ked chalan, ktory je chudy, vidno mu kazda slacha hlavne na bruchu, sa odfoti a zverejni sa casto na nemenovanom portali www.b.....sk a kazda p. mu tam dava rozplyvajuce sa komenty typu jake bluskooo kjasnunke atd.
2. no asi nie slachy ale svaly nie ?
a ked ide o mna cvičim koli sebe...koli dobremu pocitu že nevyzeram ako chodiaci rezanec,atd
a je mi jedno komu sa pači komu nje....ved raz sa niekto naajde hm?
ach ty semienko ... kliciace
nevjem ja by som to nedokazal celý rok nič a zrazu začat v aprili cvicit bruško a bicepsi ..a potom ju august ...že..AHAAA BABY aký som krasný.....A POTOM ZAS NIC....
ALE TO JE LEN ICH VEC