že je ako šteniatko. že by som si ho zobrala domov, dala mu papať a počkala kým sa ho ujme dajaká schopná deva, lebo ja nechcem šteniatko ale dospelého alfasamca
znamenat to moze hocico zalezi od prizvuku, recu tela a situacie v akej to povedala....pri zenach raz nie znamena nie, inokedy nie znamena ano, a niekedy nie znamena mozno...ved je to take jednoduche
@asceticjunkie nie horšie, je to len otázka preferencií..ja som ten typ čo si nevie predstaviť nič dlhodobejšie s chlapcom čo je ako šteňa (proste ešte nevyzreté chlapča), potrebujem rovnocenne dominantného schopného partnera, proste kus Chlapa.
@klaudiqaaa ale kašlať na to, možno aj inak vnímame to, kto je vlastne zlatý. a ked vidím tvoje fotky, tak už chápem, že chceš "kus Chlapa" ale napriek tomu, že vyzeráš ako stereotyp objektu záujmu alfa samcov, sama vyzeráš byť inteligentná. ľudia typu "kus Chlapa" mi ale pripadajú tak, že viac ako racionalitou sa riadia testosterónom.
@1
Podľa toho, či sa to týka výzoru alebo správania. Ak na jeho vzhľad poviem, že je zlatý, znamená to, že má také veselé oči, milý úsmev ... Ak povahy, ide o to, že sa mi páči, ako pekne pristupuje k iným, smeje sa To som povedala, myslím, iba jednému.
A vlastne sa jej aj môže páčiť ako chlapec, teda ak je približne v rovnakom veku.
Ja som to povedala 13 ročnému chlapcovi teraz asi v júni, to by bolo vtipné, ak by to takto pochopil .
správa sa nezrelo a je to smiešne.
keď mám s niekým chodiť, musím ho predsa rešpektovať a to nejde keď sa správa tak, akoby potreboval starostlivosť mamičky ešte mnimálne pár rokov...
keď vyzerá, že potrebuje vychovať, ochranu a čojaviem...
proste taká položena správaním. nejde o výzor, ak poviem tak vysmiato, že je zlatý.
keď je iba sexy, tak nepoviem, že je zlatý, lebo neznášam to slovo. poviem, že je sexy alebo že sa mi páči.
@asceticjunkie eeeeh to si strelil trošku vedľa, poriadny kus chlapa som zrovna nemyslela niekoho kto je 6x do týždňa v posilke, aj keď aj tých by sme tam mohli zaradiť, no skôr som narážala na schopnosti, s ktorými ide vyzretosť, intelekt, samostatnosť, shopnosť postarať sa o rodinu, proste niekto o koho sa nemusím starať ako o dieťa, čo vo mne práveže tí "zlatí" evokujú...neviem či si ma takto pochopil, je to na dlhšie a koniec koncov aj tak každý považuje za zlaté niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@Ja753 To isté ako keď povie chlapec o babe, že je zlatá
niekedy to, ako v mojom prípade častokrát, že ma chcú mať za brata (WTF slight_smile:
» goo.gl/C7B9uO...
» images2.memedroid.com/images/UPLOADED...
'cause
» encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
@asceticjunkie prečítaj si ešte raz môj príspevok. vôbec som nenapísala, že je niečo zlé na zlatom. len proste nie môj typ
a prečo by ten, ktorý je zlatý, mal byť menej vyzretý? čo je také, čo on nedokáže, ale kus Chlapa dokáže?
Podľa toho, či sa to týka výzoru alebo správania. Ak na jeho vzhľad poviem, že je zlatý, znamená to, že má také veselé oči, milý úsmev ... Ak povahy, ide o to, že sa mi páči, ako pekne pristupuje k iným, smeje sa To som povedala, myslím, iba jednému.
Ja som to povedala 13 ročnému chlapcovi teraz asi v júni, to by bolo vtipné, ak by to takto pochopil .
keď mám s niekým chodiť, musím ho predsa rešpektovať a to nejde keď sa správa tak, akoby potreboval starostlivosť mamičky ešte mnimálne pár rokov...
keď vyzerá, že potrebuje vychovať, ochranu a čojaviem...
proste taká položena správaním. nejde o výzor, ak poviem tak vysmiato, že je zlatý.
keď je iba sexy, tak nepoviem, že je zlatý, lebo neznášam to slovo. poviem, že je sexy alebo že sa mi páči.