Minulý víkend som spoznal jednu ženu na diskotéke, pre ktorú som bol atraktívny a aj ona pre mňa (aj sme sa bozkávali) a vyzeralo to, že by to mohlo byť niečo vážnejšie. Dokonca aj s kamoškami a jej bratom bola u mňa doma po tej diskotéke, ale bála sa to robiť so mnou, keď som jej ukázal izbu, keďže potrebovala súkromie, no inak z jej strany by tam za iných okolností záujem bol (možno to bol aj blbý nápad hneď chcieť do toho vlietnuť z mojej strany). Na ďalší deň som jej hneď písal a chcel som ju vytiahnuť von, no nemala čas do konca týždňa, keďže má toho veľa. Dnes som jej napísal, či by išla tento týždeň von a povedala mi, že by nebolo vhodné, keby sme išli von iba my dvaja, lebo vraj sa začala stretávať s nejakým chlapom a neurobilo by to dobrú krv, ale ako partia ísť von môžeme. Stalo sa vám už niečo také? Ako by ste sa zachovali v takej situácii? Vykašlali by ste sa na ňu alebo by ste s ňou zostali kamaráti aspoň a chodili spolu na zábavy (chata, disco...) aj s jej partiou, v prípade keby vás zavolala ona alebo jej kamošky?
no chcel si ju hned smyknut, to bola asi chyba... ak chces s nou byt len kamarat, tak no problem - chod do toho... ak nie, tak sa na to vykasli... ale je tu aj moznost, ze keca, s nikym sa nestretava a mozno ta len skusa, ci - ked to nevyslo na 1. rande - budes chciet zasunut pri druhom
Tak si ju mal pretiahnuť vtedy, aj na záchodoch. už teraz ti na to poviem len toľko, že ak pôjdeš na tie výlety, tak sa tam prestriedate viacerí a ani jeden nebude banovať
Buď mala vypité alebo sa len chcela baviť v ten večer, ináč nemá záujem.
Ak by sa chcela stretnúť, čas si nájde. Nemá zmysel sa jej vnucovať. Tie reči, že stretko s partiou atď, to len, lebo ťa nechce uraziť. Hlavu hore, nájde sa iná a azda za lepších podmienok
Tak ja osobne by som nechcel ženu, čo by bola ochotná sa so mnou vyspať hned v prvý deň, čo sa zoznámime, to nie je to čo hľadám. Teda, teraz nehľadám vôbec nič ale keby som hľadal, toto by isto nebolo pre mňa čosi príťažlivé, skôr odpudivé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak by sa chcela stretnúť, čas si nájde. Nemá zmysel sa jej vnucovať. Tie reči, že stretko s partiou atď, to len, lebo ťa nechce uraziť. Hlavu hore, nájde sa iná a azda za lepších podmienok
Myslim si, ze ti povedala vsetko potrebne. Ja osobne by som to za tychto okolnosti nevidel ani na kamaratstvo. Ser na to.
tá ťa mala len ako zábavku, vykašli sa na to
No ja myslím že to znamená to že si našla nejakého frajera. Spýtaj sa jej teda priamo, či ten "nejaký chlap" je jej nový frajer.
mal by si sa naucit nerobit predcasne a neopodstatnene zavery.