ja som klikol, som dobre zabezpečený je ot nejaká stránka, kde ponúkajú sa pripojit cez nu ako proxy na fb, napríklad v krajinách kde je fb bloknute, dalej som už neklikal, uplna zbytočnost a obaval by som sa zneužitiu udajov, klikat možte no neprihlasujte sa tam, obíst blokovanie sa dá lepšie, cez anonymizery alebo TOR
nemám rada komunikácie, hádky a v najhoršom rozchody cez facebook.. trápne niečo strašne.... komunikácia z očí do očí.. to sa naučte.. naživo sa s niekym porozprávať nie na facebooku..
ja osobne facebook mám ale používam ho len keď sa nudím alebo chcem pokecať s niekym kto nie je v mojej blízkosti... neuznávam štýl života prísť domov zo školy jebnúť tašku pod stôl a zapnúť facebook
@salora proste je to tzotálna chujovina ten fb.. samý idiotui.. ale všetci ho maju ekd niekoho potrebujem najst najdem ho. ked niekomu potrebujem napísat napíšem.. mame tam skupinu teda naša trieda kde davame vysledky testov atd.. čiže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja osobne facebook mám ale používam ho len keď sa nudím alebo chcem pokecať s niekym kto nie je v mojej blízkosti... neuznávam štýl života prísť domov zo školy jebnúť tašku pod stôl a zapnúť facebook
tak tak...presne..som rada, že ešte sú takí ľudia, čo tak zmýšľajú...ja fb už ani nemám...skoro 2 roky...