Váš najoblúbenejší seriál/relácia alebo niečo, čo bolo v televízii. Nemyslím niečo, čo ešte vysielajú, ale niečo z vášho detstva alebo čo už bolo dávnejšie
Ja zbožnujem ten predvianočny čas keď davaju tie najkrajšie rozpravkove klasiky... Byl jednou jeden kral, Princezna zo zlatou hviezdou a na čele, Mrazik...atď.
pamata sa niekto na tu relaciu BZZZZ? .. no tam siel moj stryko,ale hned ho xudaka vyradili .. ja som milovala vsetky tie filmy tipu sam doma a tak .. smolkoviaa ... vcielka maja a sindibaad ... herkules,ale to niekedy ide teraz aj ..a to bolo najlepsie,ked tam hrala aj xena spolu s herkulesom heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
stylova rozpravka od nasich ruskych sudruhov, najlepsia na svete!!!
jedina kreslena rozpravka, ktoru aj dnes vydrzim pozerat
momentalne jedina vec kvoli ktorej som svojho casu pozeral TV
Carnivale
a teraz je to dr.house toho žereem
pamata sa niekto na tu relaciu BZZZZ? .. no tam siel moj stryko,ale hned ho xudaka vyradili .. ja som milovala vsetky tie filmy tipu sam doma a tak .. smolkoviaa ... vcielka maja a sindibaad ... herkules,ale to niekedy ide teraz aj ..a to bolo najlepsie,ked tam hrala aj xena spolu s herkulesom heh