Ešte kostol Klarysiek, bývalá lekáreň u Salvátora, ten rozkošný modrý domček slúžiaci ako galéria na Obchodnej, zoo a botanická sú tiež fajn, nábrežie pri Eurovee je asi jediná moderná vec v BA, čo nie je pokašľaná a zasadená niekam, kde nepatrí, tak môže byť aj tá a ešte Štrkovec a všetky miesta, kde sa dajú kŕmiť kačky a labute :3
a danubiana nič? to je najkrajšie miesto v ba a širšom okolí
tú lekáreň musím nájsť... našla som ju medzi fotkami na nejakej zahraničnej stránke, a nechápem, že som ju doteraz nezaregistrovala
chcela som dať aj gerulatu, ale tam som už xy rokov nebola, netuším, ako to tam teraz vyzerá, takže neviem, či je to hodné zaradiť k pozoruhodným miestam
ach a štrkovec... áno, to tiež kofola na štrkovci, zmrzka na herlianskej
@leilla danubiana mi niečo hovorí len ako slovo, ale asi som ju nikdy nevidela
to preto, lebo je to proste starý a zašlý dom vtesnaný medzi iné domy, kopa ľudí okolo neho prechádza, ale nikdy si nevšimne nápisy, aj so mnou to tak roky bolo
Slavín je asi naj, teda, z tých možností, ale naj veci v BA pre mňa vždy boli napr. v SNG, v Sade Janka Kráľa, Prezidentskej záhrade, staré mesto samotné, divadlá (ASTORKA!!) a večery v kluboch (aj s chlastom aj bez)... Botanická je tiež krásna, železná studienka je tiež fajn... Aj Koliba by sa dala...
Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina, Michalská brána, Stará radnica... Nepovažujem ich vyslovene za atrakcie (to pomenovanie sa mi nepáči) ale som hrdá, že som Bratislavčanka a s radosťou chodím do Starého mesta (milujem to tam). Tieto, čo som vypísala sa mi ako pamiatky páčia najviac s daných možností, ale pre mňa osobne: kostol sv. Alžbety (tzv. modrý kostol) na Bezručovej ul. č. 2
"samozrejme,idem sa roztrhať aby som mohla navštíviť moju obľúbenú bratislavu a kúpiť si topánky ,ktoré chcem" čo viať si môžem priať! oh bože,preber sa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A ak chceš vedieť, tak ja si myslím že atrakcie by mohli byť aj niečo iné, ja som skôr hravý typ, takže
Laser Game,
to čudné Ihrisko pre deti nad námestím SNP (zvonkohra alá DDR, tubusový telefón),
Celé staré mesto, pokiaľ je pekné počasie a vonku hrajú nejaký pouličný muzikanti.
Internáty na Mlynskej Doline v utorky až štvrtky od deviatej večer - to treba vidieť, to sa nedá opísať.
Akékoľvek vystúpenie na Adylodi, ale najlepšie 3Té
Animeshow, Istrocon, Slavcon a podobné podujatia
TEDx Bratislava
Hratislava
Medická záhrada cez leto
Obchod Lacné knihy - tam viem zabiť aj pol hodinu len tak prezeraním nie-kníh
Subclub - ako jedna z mála diskoték umiestnených v atómovom kryte
...časom by MA toho NAPADLO viac
danubiana
zoo
sandberg
modrý kostolík
snm
Ešte kostol Klarysiek, bývalá lekáreň u Salvátora, ten rozkošný modrý domček slúžiaci ako galéria na Obchodnej, zoo a botanická sú tiež fajn, nábrežie pri Eurovee je asi jediná moderná vec v BA, čo nie je pokašľaná a zasadená niekam, kde nepatrí, tak môže byť aj tá a ešte Štrkovec a všetky miesta, kde sa dajú kŕmiť kačky a labute :3
Slavin?
a danubiana nič? to je najkrajšie miesto v ba a širšom okolí
tú lekáreň musím nájsť... našla som ju medzi fotkami na nejakej zahraničnej stránke, a nechápem, že som ju doteraz nezaregistrovala
chcela som dať aj gerulatu, ale tam som už xy rokov nebola, netuším, ako to tam teraz vyzerá, takže neviem, či je to hodné zaradiť k pozoruhodným miestam
ach a štrkovec... áno, to tiež kofola na štrkovci, zmrzka na herlianskej
to preto, lebo je to proste starý a zašlý dom vtesnaný medzi iné domy, kopa ľudí okolo neho prechádza, ale nikdy si nevšimne nápisy, aj so mnou to tak roky bolo
@ssnehulienka diky !
je to síce v prvom rade galéria, ale to miesto, okolie, tie krásne farebné sochy a dunaj k tomu... pre mňa krása
ale keď potrebuješ nové botičky ktoré tam u vás nemajú tak na to je ti dobrá však??