Je ich vela, ale taky krvak je najnovsi Halloween a ak sa chces zlaknut aj, tak .REC sa to tusim vola, Storm Warning je tiez dost v poho hlavne ku koncu to stoji za to, Midnight meat train je tiez dobree a Zombie Den D prichadza je tiez cool btw: tu su vsetky
rozhodne ziaden z tychto novodobych v ktorych su nasilu napchate litre krvy.. Klasika, Dracula a Frankenstein z 1931, Night of the living dead, Nosferatu a vela dalsich..najme s Belom Lugosim
horory niesu take moje najlepsie ... ale urcite si pozriem
najlepsi je kruh a take psychologicke nie nejake typicke krvaky bez dajakeho poriadneho deja!!
neviem ci tu niekto mate skusenosti s filmami omen (the omen 1976)a pokracovanie alebo lesny duch (The Evil Dead)a pokracovanie ale mozem vrelo odporucit. Najlepsie v povodnom zneni
som pocula ze 13 duchov je strasidelny ale ked som to videla no ze haha =D ale ja sa doteraz nemozem pozerat na babiku chucky =D podla mna neni horsi horor teda aspon ja som hroznejsi nevidela vo mne to vyvolalo strach do konca zivota =D
HOroR... Fu videla som iBA jeden zHE 3:15 ZOMRIES. inac horory nepozeram.. o com to je.. mno oki toto aspon malo dej..ale taky SAW.. no kazdy ma iny vkus. ja horory nemusim
ako hlavne ma bavia tie, ktore su istym sposobom inovativne, pri ktorych mam pocit napatia od zaciatku do konca...ako take nieco ako vreskot..to je proste brak..a to ja patrim medzi tych velkych bojkov ale pri nentom som si vravela ze co dokelu je toto.. a filmy ktore sa mi pacili ani nepatria medzi horory ale Ti druhi to je uzasne a samozrejme Siesty zmysel...take nemam rada ako hory maju oci a podobne..to su podla mna kraviny..
Ja horory moc nepozeram, ale ked sa chcem fakt ze posrat, tak horory o duchoch alebo satanasticke. Vtedy mam vazne dost.
Take krvaky ako Hory maju oci, alebo Saw su sice v pohode, ale horormi by som ich moc nenazival. Tak isto ako aj Kocka, Nezvratny osud, ci ine prepadaky. Nechutne sceny mi nevadia a tych hororovych momentov je tam naozaj velmi malo.
Kruh som videl prvych 15 minut a musel som to vypnut, to iste aj Exorcista, ale ten povodny zo 70tych rokov.
Ak by som to mal zhodnotit, tak skutocne horory som dokonca nikdy nevidel a s filmov, ktore sa tvaria ako horory je urcite naj Saw (vsetky casti).
Siesty zmysel, ale ten sem asi nejak nezapada. Alebo co ja viem Psycho, aj ta Izba 1408 sa dala, aj Gotika Aspon to malo nejaku myslienku a zaujimave rozuzlenie, narozdiel od tych typickych krvavych vyvrazdovaciek, v ktorych je vacsinou skupina mladych ludi niekde mimo mesta a zautoci na nich nejaky psychopat. A prezije len jeden, maximalne dvaja hlavni hrdinovia, ktori stale utekaju a utekaju. Texasky masaker a Pach krvi mam rada, je to vtipne
A minule som videla fakt hnusny odprny film, kde maly chlapec prebodaval oci slepym ludom vidlicami na pletenie...Vazne som sa bala.
Zahada Blairwitch je jediny horor pri ktorom som sa naozaj bal... ale inac good horor je Usvit mrtvych aj ked to nieje neako moc strasidelne je to haluz xD
ták....ja horory mám moc rada ! ale ked si mám pozret nejaky dobrý tak je to o duchoch alebo psycho ked už tak mooc krvaky ja nemusim je to trapne ked je tam moc kečupu ako aj vy niektory hovorite !!! xDxDxD proste moje naj horory su asi 3:15 zomreš ,, nezvratny osud ,kruh , oko s Jessicou Alba je to aj v cinskej verzii ale táto je lepšia odporučam uputavka je tu
...... fakt je to dobry film prooste tých duchov na tom zbožnujem !! vydela som už vela hororou ale tieto boli asi naj
Ja om pozrela mnoho hororov, ale saw ma nejak nezaujal Dpach krve 1,2,3 čast su take že waau D. Muzeum voskovych figurin, texasky masaker motorovov pilou:počiatok, a texasky masaker motorovov pilou, sirota,...pad to tmy, , hra na vraha je celkom zaujimavy horor, occelova psca podla mna nieje až taky brutalny ako ine, ...asi tak
Da sa aj jizda do pekel, neznšam take tie horory, čo su fakt zveličene ani hlavy ani päty nemaju.....hor ymaju oči, to vravi skoro každy že nejaky perfektny horor, neviem videla som len prvu čast, a celkom som s abala , 3:15zomrieš, som nedopozerala lebo s anedalo, to som sa bala hned ako bola 25 minuta s hororu.Da brutalny horor bol aj životy zvirat, že vraj brutalnejši ako saw taže neviem mne s ated azdal, kedže osobne saw neznšam lebo neni to podla mna take strašne.DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.csfd.cz/film/136013-hal...
» www.csfd.cz/film/232793-rec...
» www.csfd.cz/film/226499-sto...
» www.csfd.cz/film/226030-mid...
» www.csfd.cz/film/221869-zom...
Ja osobne mam rada The Grudge( ale iba jednotku) a potom Rosemary ma dietatko
najlepsi je kruh a take psychologicke nie nejake typicke krvaky bez dajakeho poriadneho deja!!
Take krvaky ako Hory maju oci, alebo Saw su sice v pohode, ale horormi by som ich moc nenazival. Tak isto ako aj Kocka, Nezvratny osud, ci ine prepadaky. Nechutne sceny mi nevadia a tych hororovych momentov je tam naozaj velmi malo.
Kruh som videl prvych 15 minut a musel som to vypnut, to iste aj Exorcista, ale ten povodny zo 70tych rokov.
Ak by som to mal zhodnotit, tak skutocne horory som dokonca nikdy nevidel a s filmov, ktore sa tvaria ako horory je urcite naj Saw (vsetky casti).
Keď už, tak Nezvratný osud sa celkom dal.
A minule som videla fakt hnusny odprny film, kde maly chlapec prebodaval oci slepym ludom vidlicami na pletenie...Vazne som sa bala.
a Najlepšie horory su: 28 tyzdnov potom, 28 dni potom, 30 dni dlha noc, resident evil 1,2,3, Rec 1 a 2, atd