Ahojte,rada by som si precitala vas nazor, radu, popripade osobnu skusenost na temu "Moja naj kamoska (Lenka) chodi s mojim ex (Roman)".
S Romanom sme boli niekolko rocni kamarati, chodili sme spolu asi pol roka (bola som jeho prva), zoznamila som ho s L
je medzi vam koniec, ani jeden z nich si nemusi zariadovat zivot podla teba. keby si sa s nimi prestala teraz bavit, tak ty by si bola za tu, co nedopraje. co je vlastne aj pravda.
jednoducho je slobodny clovek. a ona tiez. mala by si to respektovat.
@3 rešpektovať je jedna vec, ale ženy sú ješitné, majetnícke tvory, povedzme si narovinu- pokladáme za svoje to, čo už naše dávno nie je a pokiaľ nie sme šťastne zamilované s niekým novým, tak nás celkom aj zaujíma s kým chodí ex a väčšinou tú osobu pokladáme za našu konkurenciu a ak sa vytvorí takéto napätie medzi kamarátkami tak to určite nie je dobrá situácia...
@glamorous ja tomu rozumiem. lenze akosi som na chlapcenskej skole a akosi som stratila vsetok kontakt s dievcatami a akosi take veci vobec nemusim riesit.
okrem toho, mam tendenciu mat rada mojich byvalych nadalej (mam dvoch a viem, ze ani jeden mi nechcel ublizit, aj ked sme sa museli rozist) a preto by som im dopriala stastie, aj ked by nebolo so mnou.
a keby som si mala vybrat medzi kamaratkou a chlapom, ktoreho milujem, vybrala by som si chlapa.
maj pici je to minulost... ak je on kokot a ona tvoja naj kamoska, tak jej radsej porad, nech sa nepopali rovnako ako ty... ak je on v pohode a ona tvoja naj kamoska, tak im dorpaj to stastie...
Otázne je podľa mňa, prečo ste sa vy s Romanom rozišli, ak to bolo niečo v čom ste mali len rozličný názor na vec a preto vám to spolu neklapalo, môže mu to klapať s niekým iným, v tom prípade by som im priala, nech majú väčšie šťastie ako ste mali vy s Romanom spolu...ale ak to bolo niečo vážne (čo by sa dalo usudzovať z toho, že ste sa pohádali a už sa "nepoznáte"), dá sa to z pohľadu kamarátky brať ako mierna zrada. Ale neviem, ja by som to nechala tak, konieckoncov, nič s tým nenarobíš, ak si k sebe našli cestu, odteraz to je zrejme na nich....
tak mne sa tiež niečo takéto stalo, tiež môj "prvý" s ktorým som chodila pol roka, no bol to len môj prvý "vážny" frajer, nie prvá láska takže keď hneď potom začal chodiť s kamarátkou tak som bola práveže rada že si našiel niekoho iného, lebo aj ja som si našla
dakujem vsetkym za nazory a rady.
Ako tu bolo spomenute potrebujem trochu casu a zvyknut si nato ze budem "odsunuta na druhu kolaj". Sama priznala ze mu bude davat odteraz v niektorych veciach prednost.
Stala sa mi podobná situácia- moja kamarátka sa dala dokopy s mojim frajerom. Roždiel bol však v tom, že s ním už niečo mala ešte v dobe, keď sme spolu chodili a nič mi nepovedala. Samozrejme ma to zlomilo a ešte dlho trvalo, kým som s ňou prehovorila. Chodili spolu asi rok a potom sa rozišli. Ona už má dieťa s iným a on si našiel cigánku s dieťaťom. A ja som rada, že sa to stalo, pretože som bola hlúpa, že som s ním chodila. A s tou kamoškou už normálne komunikujem- čas vylieči všetky rany...
neviem. ono mam blizke kamaratky len dve a u nich som si ista, ze by im bolo uzlen samo o sebe blbe vobec nieco riesit s mojim byvalym nie to este vztah. ee, toto by neslo
ked si s nim prerusila kontakty a tak co je dost tazke ae ak ti to nevadi tak to mas super ..a o najlepsiu kamosku nechci prist ak im to nema vyjst nevyjde im to ..cize dopraj im to a neries ak nechces prist o kamosku lebo ona ak je teraz zamilovana aj tak bude strasne tvrdohava a ty si moc svoj nazor nepresadis
nikdy v živote ako mne by to nevadilo ale 1.) nikdy mi moja ,,naj kamoška" neschválila nikoho s kým som chodila (niežeby mi ho musela ale aj tak) 2.) tá moja ,,naj kamoška" je vlastne chalan takžé...
Neviem, neviem. Aj keď by som už dotyčného nemilovala a milovala už iného. Aj keď by som bola priebežne informovaná o ich kamarátstve a následne o vzťahu. Nieže by som bola sviňa, dopriala by som im, všetko, no asi by som im zakázala sa mi ukazovať na očiach spolu, lebo by to bolo jednoducho divné. Ale myslím, že ešte taký dlhší čas a už by som si s nimi ako pár dokázala vyjsť aj na výlet.
nerozumiem prečo sa pýtaš ako sa zachovat...veď sa zachovaj tak ako to cítiš ty...ak ti to vadí tak sa nepretvaruj a pohádaj sa s nou a ak ti to nevadí tak budte ďalej kamošky...
akoze je rozdiel ked si spolu zacali az potom co ste sa vy rozisli nez keby si zacali este ked ste boli spolu... keby nastala ta druha situacia tak by som tu "naj" kamosku znenavidela uplne najviac, a skoncila by u mna... ale takto.. bolo by mi to sice trochu neprijemne a mala by som taky cudny pocit celkovo, ale tak co uz, ved by sme uz boli rozideny tak by som to nemala nejako riesit.
Mna by to stvalo len ak by to bola moja dobra kamoska, ktorych je fakt len par. A tie vedia co su moji ex za kviitkovia, cize taka situacia v reale asi ani nastat nemoze.
Dpč... Zvláštne koľko ľudí to tu považuje za nefér alebo by dokonca s dannou kamoškou skončili.
Nevidím dôvod prečo by mal byť nejaký človek tabu len preto, že s ním nejaký môj známy pol roka niečo mal a ešte je natoľko prijebkaný, že si končí vzťahy štýlom "nepoznáme sa". Dpč to nabudúce aby som sa bál si nabrať z rovnakého hrnca ako mama aby so mnou náhodou neskončila...
ak by sme sa s ým chlapcom rozisli kamaratsky a už by som k tomu chlapcovi nič moc necítila,tak ok,nevadilo by mi to.
ale ak by sme sa rozišli nejak tragicky a stále by v tom boli nejake city, tak by ma to určite zranilo.
sama som raz bola v obrátenej situácii (kamoškin eks mal záujem,ale ona k nemu stále niečo citila) tak to by som nikdy nikdy neurobila,lebo také veci vedia ublížiť..
No povedzme si, je to sice blbe, ale v zivote sa ti stanu este aj blbsie veci. Niektore veci neovplyvnis. Ja by som to vobec neriesil a zameral sa na kamaratsky vztah. Pre nu je to tiez isto blbe...ale bolo by blbe jej to vycitat, alebo rusit priatelstvo, ked ide pravdepodobne len o docasnu zalezitost
Zazil som nieco podobne. Inak ja by som nikdy nic neriesil s kamosovou ex...Aj keby mi da vyslovene suhlas a vravi ze mu to nevadi ale proste je to cudne a je mozne ze sa tym kamaratstvo zmeni k horsiemu.
@chloe04 ja som bola asi dvakrát na opačnej strane že som si začala s ex mojej naj kamošky. myslím že ak ti to povedala sama a nedozvedela si sa to blbou cestou,nič s ním už nemáš tak už len predýchať. ex sú síce háklivá záležitosť no kamošky sú kamošky tak jej dopraj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
je medzi vam koniec, ani jeden z nich si nemusi zariadovat zivot podla teba. keby si sa s nimi prestala teraz bavit, tak ty by si bola za tu, co nedopraje. co je vlastne aj pravda.
jednoducho je slobodny clovek. a ona tiez. mala by si to respektovat.
okrem toho, mam tendenciu mat rada mojich byvalych nadalej (mam dvoch a viem, ze ani jeden mi nechcel ublizit, aj ked sme sa museli rozist) a preto by som im dopriala stastie, aj ked by nebolo so mnou.
a keby som si mala vybrat medzi kamaratkou a chlapom, ktoreho milujem, vybrala by som si chlapa.
ja by som Lenku znenávidela dosť...
sebecke telce.. O_o
Ako tu bolo spomenute potrebujem trochu casu a zvyknut si nato ze budem "odsunuta na druhu kolaj". Sama priznala ze mu bude davat odteraz v niektorych veciach prednost.
Nevidím dôvod prečo by mal byť nejaký človek tabu len preto, že s ním nejaký môj známy pol roka niečo mal a ešte je natoľko prijebkaný, že si končí vzťahy štýlom "nepoznáme sa". Dpč to nabudúce aby som sa bál si nabrať z rovnakého hrnca ako mama aby so mnou náhodou neskončila...
ale ak by sme sa rozišli nejak tragicky a stále by v tom boli nejake city, tak by ma to určite zranilo.
sama som raz bola v obrátenej situácii (kamoškin eks mal záujem,ale ona k nemu stále niečo citila) tak to by som nikdy nikdy neurobila,lebo také veci vedia ublížiť..
ak sú šťastný tak nebuď sebecká a nekaz im to