Najviac sa mi paci Bratislava- centru mesta cize okolie Michalskej brany, Jesenskeho, Kamenne namestie, Hlavne namestie...Ale najlepsia je Obchodna ulica z celeho mesta
keďže som bratislavčan, tak je jasné, že bratislava ale to len z toho dôvodu, že je tu veľa možností, kam skočiť sa zabaviť a býva tu hrozne veľa koncertov. ale zas že by to bolo pekné mesto sa povedať nedá... také celkom pekné mesto je kremnica - podľa mňa
@blahoslavena - prosím ťa, hovor Bratislave, Bratislava ok? sprav to pre mňa, si odtiaľto tak sa neznižuj na úroveň vidiečanov čo takto volajú naše mesto... vďaka za pochopenie
a inak je to samozrejme Bratislava moje rodné milované mesto... druhé najkrajšie potom asi Banská Štiavnica
mno tak mne sa paci vela miest ale asi najviac Banská Štiavnica .. hmmm a preco ?? .... tak ja vlastne ani neviem .. mzno preto bo byvam pri BS takze ju poznam dost dobre..sice to je male mesto a niekedy je aj trosku nuda ale inak sa to da celkom ..tak asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
TT-kopa haluznych zazitkov z leta
a inak je to samozrejme Bratislava moje rodné milované mesto... druhé najkrajšie potom asi Banská Štiavnica