ktora ryba v konzerve je podla vas taka naj ? za hlavny faktor povazujem najzdravsia, cize nech obsahuje co najmenej emulgatorov, soli, a nech aj aspon aj trocha chuti ?
@9 ja mám najradšej tuniaka v oleji a také sardinky v paradajkovej omáčke - je jedno, aká značka (áno, som si vedomá toho, že 100-ky sa nedožijem slight_smile:
tuniak je základná zložka mojej stravy. taktiež sardinky- ale s tými sa najprv musím popasovať, pretože nemám rada, keď mi pod zubami vŕzga tá ich krehká kostrička.
taktiež by som jedla aj všetky ostatné ryby, ktoré sa dajú zohnať v konzerve, či mimo konzervy!
Občas si kupujem tuniaka v olivovom oleji v Kauflande takého čo sú balené po tri konzervy. Podľa mňa je to najlepšia voľba. Ale pozor na konzervy, vo všeobecnosti to nie je dobré jedlo, ale tak raz za čas keď človek nestíha, je to OK samozrejme podľa toho čo je v tej konzerve
toto v petnáskte ten obrázok ma pobavil no ja mám najradšej baltické sardinky s tým dedkom usmievavým na šušťavom obale, momentálne toto žeriem na raňajky a večeru každý deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
uplne uzasne su tie salaty rio mare, len su trosku drahe
a je podľa mňa úplne super
a RAZ ochutnám Rio Mare! :p
taktiež by som jedla aj všetky ostatné ryby, ktoré sa dajú zohnať v konzerve, či mimo konzervy!
preto to nejem......aha, a ešte pre tú tonu histamínu
spravidla slede z Lidlu, ale prišla som na to, že kauflanďácke sardinky sú lepšie, hoci ich tam je menej :/