najčudnejši je Cuco má 60 dačo rokov,nosí športovu supravu keru ma uz odkedy ucil mojej spoluziacky mamu,nosí ju furt a neumyva sa čiže dosť smrdi a najma z ust..ked ho ohlásim a ked ide ke mne alebo ku komukolvek inemu ide takou baletkovskou chodzou ze nemozem .. a ked sa usmeje a nema zuby to je ppči ..na každych dverách každej učebne dokonca aj na jeho kabinete je napisane cuco smrdi..ale on sa este neuvedomil ..a ked s ním mame technicku tak vyprava o tom jak sadil stromčeky a jak plával z jeho chlapcami/uči aj telesnu /na duchonke o pol noci a jak im veril a nevim čo.. proste čudák
u mňa je, bol, bude najlepší, najkrajší, naj. neviemaký pán učiteľ I.H., ktorý odišiel učiť na inú školu, lebo vraj mal len jeden titul zatiaľčo tá, čo ho vytlačila a ktorá bola vlastne dôvodom jeho odchodu mala tituly 3.
Ale darmo: on bol ten, ktorý nás vedel učiť zemepis bez toho, aby sme vôbec vedeli, že sa učíme. Mal vtipné hlášky, skúšal ako boh (,, No poď pred tabuľu, hodíme reč/dáme pokec/povieš mi niečo múdre...")... a keď sa hrával futbal, tipovali sme výsledky a kto správne tipol, dostal niekoľko otázok ohľadom zemepisu a keď vedel, schytal jednotku
Najčudnejšia je určite profka čo ma učí psychológiu Ked sa jej niečo nepáči urazí sa odíde plakať do kabinetu a zavolá na nás riaditeľku. Najkrajší sú jednoznačne lekári na chirurgii kde praxujem A tá najmúdrejšia určite pani doktorka čo ma učila preventívne lekárstvo. Takú múdru osobu som nikdy nevidela
tak ja som mala strašne rada násho telocvikára, čo nás 2 roky učil telesnú no ale tento rok máme takú telocvikárku prísnu, takže telesnú neznášame ale vtedy sme milovali telesnú sranda bola s ním
najvacsi kus hovna je Limberg ale ma dobre hlasky D
najvacsi pako je Takac : a on ma takeho kakasa na konci hlavy
najdebilnejsi je kosa. to je taky chybny telocvikar
najantisexi profesorka je klarika co nas uci geografiu ju volam ze strapata alebo ze albinsky kon lebo ona nosi tie svoje skarede dlhe blond vlasy tak na jednu stranu a furt si ich celu hodinu tam hladi a potom mna to tak neskutocne irituje...
najlepsie ja urcite Dubravcikova, cui nas matiku, je to neskutocne dobra ucitelka...mnohi ju neznasaju, ale par ludi si nastastie uvedomuje, ze je super...vie naucit, je s nou sranda..nepocita primery, pozera aj na pracu na hodine atd. ...keby sme taku matikarku mali aj na strednej ..v 7. rocniku ked nas zacala ucit, som bola z matiky totalne vymleta a teraz som jedna z naj, si myslim ...
a najvacsi debilko je "dejepisar"/"nemcinar"/"zemepisar" ..a "uci" nas aj obciansku...ano, hoorim o Jankovi ..nema vystudovanu pedagogicku, len vedenie skoly nevedelo zohnat ucitelov tak na to doplacame my, ziaci..minuly rok nas ucit nemcinu..to bolo strasne..stale sme len prekladali, prekladali, prekladali, kedze nas mily a nevinny janko je prekladatel...takze to bola strasna nemcina...a teraz nas uci dejepis a obciansku..na dejepise je dobre to, ze mozme odpisovat a ked skusa, dava 5 otazok,ked vies 1 a mas pokoj ..ale co z toho ked nic nevieme..
..
Ked zazvoni na PREStAVKU, nabehne do triedy ci uz zvonilo na hodinu ...sedi, pozera..chces sa nieco opytat? smola, bud ti napise poznamku alebo ti povie "chod preeec" takym pohodackym hlasom ...ked neposluchnes tak ti povie tym istym hlasom "vypadniiii" a tak sa to stupnuje az kym nevstane a neprijebe ti ...a uz si s nim tykam/e ..
..a kazdu hodinu kazdemu ziakovi spocita poznamky a povie o com sa bavia ucky, koho zo ziakov ohovaraju atd., co nam nikto iny nepovie..
najcudnejsi pedagogovia su asi chemici, je to diagnoza, ale inak nakoniec vzdy zistim, ze su to haluzaci .. a naj naj je asi chalan co ho mame na cvikach z MB, dobre sa na neho pozera a je s nim sradna
U mna je najlepsi najkrajsi z celej skoly a najmudrejsi pre mna a hlavne najhaluznejsi p.p Vladimir.P ten je uzasny zboznujem ho a to ho poznam iba necele 4 mesiace
najlepší je náš telocvikár!! no podľa mňa určitee... trošku starý, ale aj tak ho mám celkom rada naša triedna je strašná koza, takže to by bola len škoda slov
no a naj učiteľ dejepisár, heeeeej... keď jazdím na jeho aute (autoškola), ten mladý už trepe takééé voloviny, že sa až červenáám a potom sa nemôžem sústrediť na jazdu a plyn ide naplnoo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kdo pozera tv vie kdo je pan adam nezavidim tiez by ma to nastvalo.....
vid tv joj.....
Ale darmo: on bol ten, ktorý nás vedel učiť zemepis bez toho, aby sme vôbec vedeli, že sa učíme. Mal vtipné hlášky, skúšal ako boh (,, No poď pred tabuľu, hodíme reč/dáme pokec/povieš mi niečo múdre...")... a keď sa hrával futbal, tipovali sme výsledky a kto správne tipol, dostal niekoľko otázok ohľadom zemepisu a keď vedel, schytal jednotku
ja chcem aby ma učil všetko
najblbšia je nasa triedna
najsexi ucitela som este nevidela len ziakov ale nie na nasej skole
najvacsi pako je Takac : a on ma takeho kakasa na konci hlavy
najdebilnejsi je kosa. to je taky chybny telocvikar
najantisexi profesorka je klarika co nas uci geografiu ju volam ze strapata alebo ze albinsky kon lebo ona nosi tie svoje skarede dlhe blond vlasy tak na jednu stranu a furt si ich celu hodinu tam hladi a potom mna to tak neskutocne irituje...
a najvacsi debilko je "dejepisar"/"nemcinar"/"zemepisar" ..a "uci" nas aj obciansku...ano, hoorim o Jankovi ..nema vystudovanu pedagogicku, len vedenie skoly nevedelo zohnat ucitelov tak na to doplacame my, ziaci..minuly rok nas ucit nemcinu..to bolo strasne..stale sme len prekladali, prekladali, prekladali, kedze nas mily a nevinny janko je prekladatel...takze to bola strasna nemcina...a teraz nas uci dejepis a obciansku..na dejepise je dobre to, ze mozme odpisovat a ked skusa, dava 5 otazok,ked vies 1 a mas pokoj ..ale co z toho ked nic nevieme..
..
Ked zazvoni na PREStAVKU, nabehne do triedy ci uz zvonilo na hodinu ...sedi, pozera..chces sa nieco opytat? smola, bud ti napise poznamku alebo ti povie "chod preeec" takym pohodackym hlasom ...ked neposluchnes tak ti povie tym istym hlasom "vypadniiii" a tak sa to stupnuje az kym nevstane a neprijebe ti ...a uz si s nim tykam/e ..
..a kazdu hodinu kazdemu ziakovi spocita poznamky a povie o com sa bavia ucky, koho zo ziakov ohovaraju atd., co nam nikto iny nepovie..
..a dava/l ziakom cigy po skole ...
@5 jednoznačne pani B.
@0majlo0 dávam za pravdu.
no a naj učiteľ dejepisár, heeeeej... keď jazdím na jeho aute (autoškola), ten mladý už trepe takééé voloviny, že sa až červenáám a potom sa nemôžem sústrediť na jazdu a plyn ide naplnoo