Tak ak by slo o dazd, tak som utekala uz vselikade ("najromantickejsia" bola as icesta na bicykli zo Senkvic do Modry a pesia chodza z Pezinka do Modry . ALE aj tak nic neprekona furikovanie sa v letnom lejaku !).
Inak som sa zabavala este aj inak, ale ostanme pri tomto. Tie dalsie nie su az tak vtipne pre okolie .
jednemu namyslenemu pankhartovi som do školskej obuvi nadrbala zhnite ovocie deň pred začatim zimnych prazdnin a on potom do toho o 3 tyždne strčil nohu. ja som milá spolužiačka
Toho bolo za mlada vela ale prisla mi na um taka trapna historka.
Raz som bol na takej trojdnovej brigade a vsetko osadenstvo tam boli 'tvrdi chlapi' same sexualne narazky, nadavky , kopa reci o pive atd ... a kedze som planoval prist tam aj na druhy den a podla moznosti aj na treti , tak som sa snazil troska zapadnut. No a veduca bola dost 'obdarena' a ja som povedal ze
ja som si dobrovolne s celim ksixtom drbla hlavu do narodeninovej torty hahaha vsetci na mna ze vsetko naajlepsiee a ja potom s tou torou nikdy nezabudnem ako sa mama a otec tvaarili :p
tak napr. s kamarátom sme súťažili kto zje viac žihľavy, alebo zobrali strechu auta počas dažďa a utekali sme kradnúť čerešne, alebo skákali z 5 metrov, naháňali sa po susedových strechách...je toho viac..
Ale dnes som po Disarte (pre Nekošičanov: krčma) vyzbierala sviečky zo všetkých stolov a robila som si pyromaniacky dejchánek (čítaj: flambovala stôl a okvapkávala sa voskom) za účasti 15ml parfému. A veľmi som to túžila niekomu povedať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Inak som sa zabavala este aj inak, ale ostanme pri tomto. Tie dalsie nie su az tak vtipne pre okolie .
jednemu namyslenemu pankhartovi som do školskej obuvi nadrbala zhnite ovocie deň pred začatim zimnych prazdnin a on potom do toho o 3 tyždne strčil nohu. ja som milá spolužiačka
vela krat sme si dobre zabehali ked sa nieco zomlelo a museli sme utekat
..kvak..
Aj ja, rovno medzi oči
Raz som bol na takej trojdnovej brigade a vsetko osadenstvo tam boli 'tvrdi chlapi' same sexualne narazky, nadavky , kopa reci o pive atd ... a kedze som planoval prist tam aj na druhy den a podla moznosti aj na treti , tak som sa snazil troska zapadnut. No a veduca bola dost 'obdarena' a ja som povedal ze
,,Hmm , tak z tych by som si nacapoval.'
Kukali na mna jak na idiota.
@hluzar.........deepest sympathy, to je tak, ak niekto musí zapadnúť do nie celkom vydarenej partie
Ale dnes som po Disarte (pre Nekošičanov: krčma) vyzbierala sviečky zo všetkých stolov a robila som si pyromaniacky dejchánek (čítaj: flambovala stôl a okvapkávala sa voskom) za účasti 15ml parfému. A veľmi som to túžila niekomu povedať.