dnes som mala prvýkrát kuskus (neviem jak sa to píše ok tak ma nebite) a bolo to podľa mňa dosť zvláštne.
inak si na nič moc nespomeniem, nerada skúšam až tak iné a nové veci, teda nič "divné" do huby nedávam
brunost, doslova hnedy syr po norsky. pridavaju do neho karamel a je taka povera, ze kto ho ochutna, stane sa Norom. a vazne to je velmi zvlastna chut, neviem ju ani zaradit ani pomenovat.
na Slovensku to bola treska v ananasovo-porovej omacke.
a moj vlastny vymysel je pecivo s nutellou a paradajkami (idealne cherry, lebo su sladke).
och, krevety som nevedela ani z ktorého konca sa to je ani nič, tak som z voľakade odkusila, divné to bolo, smrdelo to, voľačo tvrdé to malo dookola,tak som to nechala tak.
a ináč som zakúsila síce všelijaké divné kombinácie bežných jedál, občas prekvapujúco chutné, ale asi už nič extrémne divné. ale s obľubou sa kŕmim tisom a sedmokráskami ak sa to ráta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak si na nič moc nespomeniem, nerada skúšam až tak iné a nové veci, teda nič "divné" do huby nedávam
na Slovensku to bola treska v ananasovo-porovej omacke.
a moj vlastny vymysel je pecivo s nutellou a paradajkami (idealne cherry, lebo su sladke).
slimačie vajíčka naložené vo worcestrovej omáčke
slimačie maslo
mozog ovce
mozog králika
kúsky tiel pštrosa
vegánska tlačenka
chutilo to ako savo
a ináč som zakúsila síce všelijaké divné kombinácie bežných jedál, občas prekvapujúco chutné, ale asi už nič extrémne divné. ale s obľubou sa kŕmim tisom a sedmokráskami ak sa to ráta
dobre, to nie sú jedlá.
Inak vôbec neviem, morské príšery jem všetky a čudné mi neprídu. Ani srdcia, žaludky, jazyky...len mi to nechutí.
Inak mne príde polovica typickej SK kuchyne divná,hlavne zabíjačkové veci, že jazyky, chvosty, mozgy, paprčky.. :ble: