Kedze sa rozmohlo piratstvo, tak sa rozmohla aj snaha o dokumenty a rozhovory s nimi. Televizie a dokumentarne staby su ochotne zaplatit kopu penazi za rohovory s nimi.
A tak to skutocni pirati vyuzili, zobrali si ludi co sa hraju na piratov, predvedu im divadlo, zoberu si cast penazi a zvysok ide "skutocnym piratom"
Som počul o jednom (tuším) Číňanovi, ktorý predával mŕtvych komárov cez net a zarobil niekoľko miliónov.. Nechce sa mi to googliť ani nič, ale šikovnejší si to určite nájdu.
Ludia ako PewDiePie zarabaju na tom ze robia videa na YouTube.. len skoda, ze na slovensku mame nizke ceny za zhliadnutia v porovnani s inymi europskymi krajinami, cize tu clovek ledva zaplati upgrade vybavy, takyto plnohodnotny job urcite v nasich koncinach nie je mozny
Včera bola v X-factore taká pani a tá úplne hrozne spievala. A vraj jej za ten spev v nejakých baroch v Nemecku (nie som si istá, či to bolo Nemecko) platili to mi prišlo dosť divné...
Počula som o jednom chlapíkovi, ktorý zarába peniaze tým, že skúša tobogány, resp. rýchlosť, bezpečnosť, a aj to že ako stúpne adrenalín (pri tých strmých a i.) a všetko ostatné s tobogánmi, a teda že je to jeho hlavný a jediný príjem a normálne z toho vyžije... :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale jeden znamy skupuje vojensku techniku hlavne z vychodneho bloku a predava ju na kovy
a je hoodne zahojeny
» vimeo.com/81656759...
A tak to skutocni pirati vyuzili, zobrali si ludi co sa hraju na piratov, predvedu im divadlo, zoberu si cast penazi a zvysok ide "skutocnym piratom"
tak teda aj ja predavam 8)