no ja len tak, ze kolki sa tu asi najdu, ktori maju radi snowboarding, kolki by ho chceli vyskusat a vo vseobecnosti kolki snowboarduju a ako sa im to pozdava D
Ja som zacal snowboardovat minulu zimu v alpach a je to akoze uplna pecka, stra
Aj ja snowboardujem...Predminulú zimu som začala... Zatiaľ to ešte moc neviem, ale už sa teším na zimu ako sa zdokonalím...Milujem to...Strašne ma to chytilo a strašne moc ma to baví
@4...aky zly svah???.."dobre" a "zle" svahy neexistuju, existuju len dobri a zli jazdci, praxou sa vsetko zlepsi ked si clovek najde sposob a pouci sa zo svojich chyb, je pravda ze v Tatrach som este nesnowboardoval hoci byvam v PP ale tak clovek sa len musi naucit prekonat strach z rychlosti a zlepsit styl jazdy
ja sa snazim jazdit a myslim ze z roka na rok sa to zlepsuje, ale po pade na hubu, zlomenych prstoch a rozbitej hlave som opatrnejsi ja som bol velmi sikovny ked som sa prvy krat postavil na dosku na neupravenom svahu a prva jazda skoncila zaborenim spicky dosky a padom na hubu aj ked aj to je pohyb vpred, ale skoncil som az pod svahom z otrasom mozgu je sranda pozerat sa na freestyle zacitocnika, to moze len debila napadnut,...
ja som dostala snow na 11te narodky, to je uz skoro 7rokov a je to fajn..ale lubim aj lyze takze ked som niekde na lyzovacke tak aspon dva dni musim byt na lyziach
snowboard or die !!...mňa to chytilo pred cca tými 2mi rokmi...odvtedy každú zimu si takto haluzím : ) je to taký môj malý pekelný stroj ...ľúbim môj snowboard!!.. teším sa na zimku...ale leto si užijem !
@6 .... tak takto extremne som zas nezacinal pravdupovediac ale prvykrat ked som sa postavil na dosku tak celkom som sa drzal, prvy den mi to aj celkom slo takze som rad, ze som s tym nesekol...
musim povedat, ze kamos bol tiez velka podpora bo ma hecoval ist na tazsie svahy a tak takze tam bola velka podporaa neskor mi muzika na snowboarde vyhecovala, jak som si vypiekol mp3 tak akoby zo mna zabrany opadli v tom momente, musim povedat, ze s hudbou to ide ovela lahsie aspon v mojom pripade.
Inak doteraz nic polamane takze super
Inak sledujem, ze je tu vela bab, ktorym sa to velmi paci...to sa mi rata
ja snowboardujem uz nejaky ten rok...a nemenila by som to... z roka na rok mi pribuudaju nove a nove chraanice uuplne nejviac to milujem a nevem sa dockat dalsej zimy
@james v tatrách mimo svahu začína boj o život, ja som sa skoro zabil na neupravenom svahu keď som prešiel po zadku 30 metrov po kameňoch a blate. A svah bol "upravený" a to tak že si sa musel vyhýbať veľkým plochám trávy a kamenia ( to bolo na jar )
@11 ...no tak to sme na tom podobne teda... aspon, ze niesom tomto sam DD...ja som jazdil len prvu sezonu, ale uz teraz som do toho totalny fanatik...
@12 ... nooo praca ...40-50h tyzdenne a zvysok zabava co len chces, diskoteky, sankovanie, snowboardovanie na co si len zmyslis pokial nie si unaveny ....
Najvyssie miesto odkial sa tam lyzuje je zo stitu o vyske 2653mnm a prevysenie dole do osady je skoro 800m ....chcel som ho zdolat a aj sa podarilo aj ked trosicka s problemami...
Asi najlepsia praca aku som doteraz mal...zarabam, bavim sa, snowboardujem, proste doslovne "pracovna dovolenka"
btw nenajde sa tu baba z okolia PP, ktora by chcela chodit niekde do okolia PP? DD
A freeride je akoze uplne pecka, ked som isiel s kamosom na trasu pre pokrocilych tak som vysiel z trate a dal "ne-chceny" freeride, to Vam bola paradicka jak Vam krasne snowboard ide pod snehom, ze si ani nohy nevidite....pekne popod lanovku som si to daval...freeride je asi uplne najlepsie co moze byt
tak tam bolo snehu tiez pozehnane, ked si zapadol ta si si musel nohy vyhrabavat ....neviem,ale tak najviac co asi nenavidim je, ked su bubny, vtedy to musis rezat dole priamo lebo ked robis prilis velke esicka alebo davas moc board do polohy brzdenia tak ta tak zacne hadzat, ze to neustojis a ta drbne na zem...preto treba cim skor prekonat strach z rychlosti a neist dole svahom napoly na brzde
@bobe viac krčiť nohy=pérovanie=nižšie ťažisko=vyššia stabilita lebo potom na bubnoch nastane ten efekt že sa ti doska vzďaľuje spod ťažiska a za chvíľku sa váľaš
ja moc nie som na fyziku ....ja skor ideme tak jak sa naucim, teda na osvedceny sposob jazdy, rozmyslam, ze si zmenim polohu noh a vyskusam nieco ine, lebo teraz mam obe nohy na 15 stupnov, kolega mi poradil, ze to je najlepsia poloha pre zaciatocnikov...
Treba mi este kupit na tuto sezonu novu freestyle dosku bo mam all-mountain freeride ale ta je dobra viac na jazdenie nez na skoky a tak takze budem mat pekne 2 dosky podla toho ako budem chciet jazdit
ja to úplne milujem....presne ako vravíš- bodaj by to leto už skončilo uz ma to drzi 4 roky a kazdu jednu zimu ma na konci prepada taky beznadejny pocit, ktory trva dovtedy, kym sa dalsiu sezonu znovu nepostavim na snowboard... tak snad to leto zbehne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
musim povedat, ze kamos bol tiez velka podpora bo ma hecoval ist na tazsie svahy a tak takze tam bola velka podporaa neskor mi muzika na snowboarde vyhecovala, jak som si vypiekol mp3 tak akoby zo mna zabrany opadli v tom momente, musim povedat, ze s hudbou to ide ovela lahsie aspon v mojom pripade.
Inak doteraz nic polamane takze super
Inak sledujem, ze je tu vela bab, ktorym sa to velmi paci...to sa mi rata
Inak I SNB
@12 ... nooo praca ...40-50h tyzdenne a zvysok zabava co len chces, diskoteky, sankovanie, snowboardovanie na co si len zmyslis pokial nie si unaveny ....
Najvyssie miesto odkial sa tam lyzuje je zo stitu o vyske 2653mnm a prevysenie dole do osady je skoro 800m ....chcel som ho zdolat a aj sa podarilo aj ked trosicka s problemami...
Asi najlepsia praca aku som doteraz mal...zarabam, bavim sa, snowboardujem, proste doslovne "pracovna dovolenka"
btw nenajde sa tu baba z okolia PP, ktora by chcela chodit niekde do okolia PP? DD
A freeride je akoze uplne pecka, ked som isiel s kamosom na trasu pre pokrocilych tak som vysiel z trate a dal "ne-chceny" freeride, to Vam bola paradicka jak Vam krasne snowboard ide pod snehom, ze si ani nohy nevidite....pekne popod lanovku som si to daval...freeride je asi uplne najlepsie co moze byt
Treba mi este kupit na tuto sezonu novu freestyle dosku bo mam all-mountain freeride ale ta je dobra viac na jazdenie nez na skoky a tak takze budem mat pekne 2 dosky podla toho ako budem chciet jazdit
Tuto zimu som skušala dat aj par skokov ale na to mam board priliš tvrdý, tak som zvedava,ako mi to pojde s novým ( ktorý ešte mimochodom nemám
Začínala som na lyžiach - to je pre mna šport a snowboarding - to je pre mna zábava
THX fo Snowboarding!