jj bezne jem mcdonald kfc, bageteria atd mam prijem kalorii aj 4500 denne ked tam sedime hehe da sa vsetkok, vsetko je o psychike podla mna hlavne netreba stresovat
ja som to skúšala, sice nie 28 dni ako to píše v knihe, ale len 21. schudla som 2,5 kila,mne to stačilo nakolko mam ku svojej vyške dobrú váhu. len to chce sebazaprenie, hlavne prvy tyzden je to velmi tazké.
@123 a tebe kto povedal že som lenivá cvičiť? nestojím o takýto "duchaplný" pičung, to si nechaj pre niekoho iného.
len aby si bol v obrázku, tak aktívne cvičím od malička
okrem toho, nie je to len o chudnutí, dilinko, to milujem, takýchto "vševedkov" čo sa tvária, že požrali všetku múdrosť sveta, ach jaj
@girl19955 ja sa už dlhšie zdravo stravujem, tak nemám problém zatiaľ nemám, skôr ma zaujíma, či si si tam trebárs niečo zmenila, nedodržiavala postup úplne presne... ja nejem mäso a aj tak sa mi na intráku nechce to mäso nejak špeciálne marinovať a ani mixér nemám
@nikisweet k jojo dochádza v tom prípade, že sa človek vráti k starým stravovacím návykom ... a keď niekto tlačí pol života fastfood do seba, polotovary a podobné radosti a neskôr príde k zmene, tak je jasné, že schudne!
a nie je to len o chudnutí, ale ty si asi tú knihu ani v ruke nedržala ... a ja som sa zháňala niekoho, kto s tým má skúsenosti... tak sa. prosím, nemontuj do niečoho, čo sa ťa netýka
každopádne, nezaujíma ma, kto koľko schudol, ale niečo úplne iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
len aby si bol v obrázku, tak aktívne cvičím od malička
okrem toho, nie je to len o chudnutí, dilinko, to milujem, takýchto "vševedkov" čo sa tvária, že požrali všetku múdrosť sveta, ach jaj
@nikisweet strava ti spraví hodne veľa.
@girl19955 ja sa už dlhšie zdravo stravujem, tak nemám problém zatiaľ nemám, skôr ma zaujíma, či si si tam trebárs niečo zmenila, nedodržiavala postup úplne presne... ja nejem mäso a aj tak sa mi na intráku nechce to mäso nejak špeciálne marinovať a ani mixér nemám
A ODVECI KOMENTY SI ODPUSTITE KUDASAI!
a nie je to len o chudnutí, ale ty si asi tú knihu ani v ruke nedržala ... a ja som sa zháňala niekoho, kto s tým má skúsenosti... tak sa. prosím, nemontuj do niečoho, čo sa ťa netýka
každopádne, nezaujíma ma, kto koľko schudol, ale niečo úplne iné.