čo si myslite o tom...keď..získali ste si toho najlepšieho priateľa...no nastal zlom a vy sa hádate..a raz sa tak pohádate..že už proste..ste na dne zo všetkeho..ten druhí si myslí len to najhoršie a vy ste na vine šetkému...bojovali by ste za to ďalej ab
človeče tento prípad mi niečo pripomína...len si ani za svet neviem spomenúť čo....jáááj jasnéé....mňa a moju naj...hmm..ex naj kamku... mno my sa snažíme urovnať to stále ale vieš už to nikdy nebude také aké to bolo predtým...pootm píde ešte ďalšia a ďalšia hádka....a to už nestojí za to...
podľa mojích skúseností je lepšie prestať bojovať...ono to znie ako keby ste hádzali flintu do žita (neviem čo je flinta !), ale je to tak lepšie, potom sa zbytočne jeden pred druhým len pretvarujú...snaž sa udržať priateľastvo na priateľnej rovine a ďalej to neriešiť, samo sa to vyrieší. apsoň u mňa to tak bolo
ja som sa s mojim najlepsim priatelom riadne pohadala a to neraz za dost kratke obdobie ale vzdy sa to vratilo do normalu a cim dalej tym zazivame nove veci
no jednoznacne by som bojoval dalej...lebo mam najlepsiu kamaratku a nikdy by som nedal dopustit aby sme sa nejak oddelili...a nie to uz nejakou zbytocnou hadkou alebo niecim inym...kamaratov si treba vazit a hlavne tych najlepsich
zisti si ako u neho na tom si ... ale bojovať sa oplatí . ked ti na tom záleží priatel nieje ten čo sa vytratí hned ako nastane nejaký problém ,,to sa nerobí ... a ak ano potom ste neboli najlepší priatelia
Neviem prečo mám taký silný pocit že táto diskusia je o mne.Nevieš sa rozhodnúť či ti za to stojím?Za naše priateľstvo?Ten dlhý a krásny rok plný zážitkov a šialenstiev? Aha,namiesto toho aby sme si to vysvetlili to radšej zahodíš.Vina na tebe?Povedala si čo si povedala,urobila si čo si urobila-urobila som niečo tak hrozné že si na to mala dôvod?Nepamätám sa.Chcela som,strašne som chcela to zachrániť,lebo mi na tebe záleží...ale už tvoje pochybnosti značia o tom,že tebe na mne asi tak veľmi nie...rob ako myslíš...a buď šťastná-veď vždy sme sa o to snažili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nemame predsa dovod sa hadat,ked sa tak velmi dobre pozname a vieme co sa komu paci a co nie,no ale vela stastia...