Ahojte, aký bol váš najhorší výprask ? ja som v 17-tke dostala od otca remeňom po holých chodidlách zato ze som sesternici nechtiac rozbila hlavu, na tento trest asi nikdy nezabudnem
ja asi raz, ked som bola opita v meste a bozkavala som sa so sracom. mala som 14. oco skoro dostal infarkt a krical na celu hlavnu, ze som kurva. nastastie som bola opita a nepamatam si to velmi.
Určite za nejaké klamstvo, tak znel vždy rozsudok.. "smrti".
Akože keď sa priznám, že som spravila niečo zlé, je to zlé, ale keď to zamlčím, bude to najhoršie. To čo už je za princíp? Však ak sa nepriznám, možno sa na to ani nepríde, je tam istá šanca ...
@momoglamorous ale napísala to tam. a myslím, že nie je na tom nič hrozné, že sa s ním bozkávala. no ok, bola opitá, ale aj tak kurva je príliš silné slovo.
@p5ka vobec v jej prispevku nie je slovo frajer...kurva je silne slovo, ale ked ju tak otec videl, tak sa necudujem,ze mu take nieco vyklzlo, hanba mat take deti...
@mcvpn ja sa nemam za co hanbit, nikdy som opita nebola
Keď som bola u starkej, na balkóne zo 7meho poschodia padla psovi loptička von, tak ma poslali ísť pre ňu. Mali tam také veľké výťahy a bála som sa ich,príšerne. Keď som našla vonku loptičku a nastúpila do výťahu, bol tam chlap. Vyviezli sme sa na 4té poschodie, zavrel dvere, vo výťahu zhaslo svetlo a ja som sa tak príšerne rozplakala od zľaknutia a strachu, že som vrieskala na celý činžiak a ľudia vychádzali z bytov.
Potom ma niekto v tom stave vyviezol pred starkin byt a tam ma mamina tak zbila, že si to ešte do dnes pamätám. Vlastne neviem, čím som ju tak strašne nahnevala.
Doteraz som z tých výťahov roztrasená, neznášam ich.
A potom možno 2 facky som ešte dostala, vo vekovom rozpätí 12 - 14 rokov, oprávnené.
@denix mňa rodičia veľmi nebili, ale raz sa na mňa oco tak nasral, že ma oprel o stôl, zobral varechu a z celej sily sa napriahol, že ma fľasne po zadku, ale ja som sa šikovne uhla a oco tu varechu zlomil o stôl....
Ohh dodnes rada rozprávam, že tú varechu rozbil o mňa
@coleshepter no na mne zlomila len jednu a všetky zlomila bud o zárubňu alebo o stôl ked sa naserie musí si do niečoho buchnúť a varechy už nemáme tak búcha vešiakmi
@denix presne rodičia si musia vybiť zlosť, minule môj oco hádzal šľapky o strop a taký zvuk to vydávalo, že som si myslela, že bije mamu keď som mu so slzami v očiach povedala, aby ju nebil, obaja sa začali smiať
Iba na posledny si pamatam, ani neviem za co to uz bolo, ale raz ma mamka chcela vyslahat varechou, len varecha povedala: "fuck this shit" a po prvej supe sa o mna zlomila
Na to moja mamka usudila ze jej nestoji mlatit ma za cenu znicenych kusov kuchynskych doplnkov.
varecha uradovala, akurat som to spominala tneto tyzden , po holych stehnach som schytala ked som sa nestihla schovat :/ , doteraz pamatam a za kraviny to bolo, samozrejme . a mama hovorila ale len tak -pod si pre facku
Výpraskov som dostal viac, ale len keď som bol menší. Našťastie ma ale nikto zo schodov zhadzovať nemusel : D Varecha stačila, z remeňa som mal až príliš veľký rešpekt : )
ja s tým chvalabohu skúsenosti nemám...u nás sa používalo také, že "nebudeš kukať telku" a "vezmeme ti hračku" a "pôjdeš spať skôr"...a jak parádne to zaberalo
najhorší neviem, maximálne dve facky - ale posledný si pamätám, keď som mal okolo 15 a pobil som sa z bratom - výprask sme dostali následne obaja od mamy - takú dobrú šupu cez pysk
to len ked som bola malá tak som dostala párkrát varechou po zadku ale väčšinou som len musela kľačať v kúte, ináč ma rodičia nikdy nebili ....ale je pravda že od školského veku ani dôvod na bitku nikdy nebol
Mňa rodičia nebili . Iba raz . Na to nezabudnem asi nikdy . Mala som 4 roky na hlavu som si dala kýblik a behala s ním tak , tato povedal nech si ho dám dole že sa mi niečo môže stať ale ja nie ... Kýblik sa mi prevrátil rúčkov ku krku a začal ma dusiť ... Môj pohotoví tatino priskočil ku mne kýblik zlomil a mne jednu prij*bal ... Asi mesiac som mala otlačenú jeho ruku na čele
mama si na mne vylomila 3 gélové nechty keď osm jej povedala, že chcem odísť z domu čím skôr. Otec ma raz zmlátil vraj strašne.. ale ja si to nepamätám, bola osm malá.. no a sem tam facka, pohlavok, kto si to má pamätať?
@momoglamorous nemyslim, ved bozkavat sa s niekym nie je hriech. a este k tomu to bol moj priatel a rodicia o nom vedeli. neviem co ho to vtedy napadlo. nastastie sa na tom dnes uz len smejeme
bolo to v 15.-tich, ked som našim oznámil, že som gay..............mati infarktovala a foter ma naháňal po celom dome, až som nakoniec vyskočil z okna, našťastie bolo to prízemie...........vonku som mu ešte zakričal, že čo si spravil to má...........filip
@cicatrix nie...len ja som si z tvojho prispevku nevedela vydedukovat, ze to bol priatel, myslela som si, ze len niekto, koho si videla prvy raz...teraz uz chapem
@h8u nikdy.??vies co ti z nich potom vyrastie?? take iste bezprizorne decko,co sa ti cely den flaka ani nevies kde a skym,kazde tretie slovo je nadavka.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Akože keď sa priznám, že som spravila niečo zlé, je to zlé, ale keď to zamlčím, bude to najhoršie. To čo už je za princíp? Však ak sa nepriznám, možno sa na to ani nepríde, je tam istá šanca ...
Ale pár krát sa mi pošťastilo prísť domov v sobotu alebo v nedeľu ráno s rozbitou hlavou a monclom
Nebudem prezrádzať za čo to bolo len poviem že to bolo oprávnene...
a osobne by sa mi nieco take nestalo ani teraz, nie v 14 tich (ach)
@thevanderdark oprávnene? O.o
cítim sa ako z inej planéty...
Ale tak myslím že asi to bolo adekvátne k môjmu ´´výkonu´´
@mcvpn ja sa nemam za co hanbit, nikdy som opita nebola
Potom ma niekto v tom stave vyviezol pred starkin byt a tam ma mamina tak zbila, že si to ešte do dnes pamätám. Vlastne neviem, čím som ju tak strašne nahnevala.
Doteraz som z tých výťahov roztrasená, neznášam ich.
A potom možno 2 facky som ešte dostala, vo vekovom rozpätí 12 - 14 rokov, oprávnené.
si si istá, že tam nie je napísné, že bola s frajerom?
Ohh dodnes rada rozprávam, že tú varechu rozbil o mňa
Že najhorší výprask. xD xD xD
Na to moja mamka usudila ze jej nestoji mlatit ma za cenu znicenych kusov kuchynskych doplnkov.
Na mne mama polámala plno variech a tiež mi to prišlo vtipné keď ma začala biť a zlomila sa varecha ale štípalo to hrozne
@cicatrix ale byt najebana v 14 je teda UBERFAIL
nic proti gayom, though.