Dajte sem podľa Vás najhoršiu pesničku Vašej obľúbenej skupiny. (Nemusíte ju vyslovene neznášať, nemusí byť vôbec zlá, len ju neradi / najmenej často počúvate)
ja nezvyknem zrádzať svojich obľúbencov inými slovami, väčšinou sa mi páči všetko od tých, ktorých obľubujem, a keď niečo sa mi nejako extra nepáči, tak si k tomu po istom čase nájdem cestu a hneď sa na to pozerám inak
tuto hrozne nemam rada, pripomina mi ranne vstavanie do skoly :/ vzdy som mala pustenu offspring vyberovku a ked toto islo, tak som vedela, ze nestiham a este mi pripomina jednu velmi zlu skusenost.. a vlastne sa mi ta pesnicka nikdy nepacila
@loveistheanswer ja tiež nikoho nechcem zrádzať, proste som len chcela vedieť, ktorá je u teba tak najnižšie v obľúbenosti, môžeš ju mať veľmi rád aj tak, ale proste, že ostatné máš radšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nieže by sa mi nepáčila alebo čo...len..odkedy som ju (už dávnejšie) dlhšiu dobu mala ako zvonenie budiika, tak som si ju viac nepustila... :/
ale štýlom by som k piesni Party Poison zaradila Planetary (Go!), to ako keby ani neboli od nich
obdobie One Hot Minute bolo celé divné, nedivím sa, že sa k nemu nepriznávajú ale niektoré veci z toho albumu mám rada
zboznujem muse ale toto ma fakticky dost pobavilo the worst D
ale tu zato dam pesnicku ktora ma strasne iritovala ked chodila v telke
a nema nic spolocne s mojimi oblubenymi kapelami,ani stylom
akoze otras