Akože úprimne... pre mňa nie je z vyššie uvedeného nič až tak drasticke ako ked je clovek priviazany, ku bruchu mu daju zeleznu nadobu s potkanom a tu nadobu zacnu zahrievat napr. ohnom a ten potkan, aby prežil sa musí prehryzt cez brucho...
Vyzradila by som vsetky tajomstvá sveta ak by ma to malo zachrániť pred týmto
@4 no ja neviem, omnoho radšej by som si umrela niekde pekne v spánku osamote
ako umrieť ľubovoľným stredovekým mučiacim spôsobom, hoci by pri mne boli aj všetci, ktorých mám rada (dokelu, veď to by bolo ešte horšie, vedieť, že sú nútení sa na to pozerať)
@mobscene_69 niekde som práveže čítal, že smrť v plameňoch nie ja až taká "zlá" človek vraj upadne do šoku po veľmi krátkej chvíli a potom hneď nasleduje silný kolaps (infarkt? mozg. porazka?) neviem, uz si to presne nepamatam... resp. sa velmi rychlo udusi...
@Mielikki naprosty suhlas... nechcem mat na smrtelnej posteli okolo seba celu family...
@mobscene_69 ale ber to z tej lepšej stránky... inkvizícia už nefunguje, takže pravdepodobnsť, že b si zomrela v plameňoch je asi podstatne nižia než, že ťa prejde napr. parný valec iba ak v zhorieť v pekle
@salora Inkvizícia síce nie, ale zhorieť sa dá hocikde inde: uväznený v dome, lietadle, aute, poliaty nejakou horlavinou.... ešte väčšia smola je ak je tam dosť kyslíku a obeť sa neudusí.
Pravdepodobnosť na prejdenie parným valcom je dnes velmi malá nakolko väčšina valcov ma dieslový pohon
Asi najhoršia smrť je kombinácia toho, že človek vie že zomrie, ale nemôže s tým nič spraviť + je / bude to velmi bolestivá smrť + bude to trvať dlho kým umrie.
Takže napr zrazenie vlakom z nepozornosti je z tohto pohladu celkom v pohode, lebo človek zomrie asi skôr než si to uvedomí.
Vraj to, čo sa teraz cez leto deje, že nechajú psov alebo deti v aute a zomrú tam, je vraj podľa lekárov najhoršia smrť. A keď sa nad tým zamyslim, tak súhlasím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pochovaný za živa, dopad z veľkej výšky (lietadlo) a nevyliečiteľná choroba
Najhoršia je psychická smrť!
Vyzradila by som vsetky tajomstvá sveta ak by ma to malo zachrániť pred týmto
ako umrieť ľubovoľným stredovekým mučiacim spôsobom, hoci by pri mne boli aj všetci, ktorých mám rada (dokelu, veď to by bolo ešte horšie, vedieť, že sú nútení sa na to pozerať)
@Mielikki naprosty suhlas... nechcem mat na smrtelnej posteli okolo seba celu family...
@salora Inkvizícia síce nie, ale zhorieť sa dá hocikde inde: uväznený v dome, lietadle, aute, poliaty nejakou horlavinou.... ešte väčšia smola je ak je tam dosť kyslíku a obeť sa neudusí.
Pravdepodobnosť na prejdenie parným valcom je dnes velmi malá nakolko väčšina valcov ma dieslový pohon
Asi najhoršia smrť je kombinácia toho, že človek vie že zomrie, ale nemôže s tým nič spraviť + je / bude to velmi bolestivá smrť + bude to trvať dlho kým umrie.
Takže napr zrazenie vlakom z nepozornosti je z tohto pohladu celkom v pohode, lebo človek zomrie asi skôr než si to uvedomí.