@drejka správy keď mi niekto vynadá neriešim... väčšinou sú to ľudia kt. ma nepoznajú, i keď raz sa mi stalo že mi povedal nie veľmi pekné slová aj človek kt. by ma mal poznať..:/.. tá dosť bolela.. .. ale treba sa z nich poučiť...
Asi tu so samymi nadavkami, ked som toho cloveka jakziv nepocula, nevidela a nepoznala a tak isto i on mna, ale mal strasne vela odvahy mi pisat debiliny, teda . Co k tomu dodat - Pokec... Dlho som tam teda nevydrzala, hoci toto bola jedina taka neprijemnejsia skusenost.
Na Birdzi.. sa mi to stalo raz, on akejsi Monicky/neviemKolko/ - to bol teda pripad . Ta mala teda ale inu vydrz, to musim uznat. Ale uz ju to prestalo bavit.
že môj kamarát( poznala som ho 5 rokov) zomrel a vlastne ja som s nim bola posledná-videli sme sa v ten večer po troch rokoch..tancovali sme spolu,spievali,kričali a tancovali..vyobjimal ma a ked odchádzal domov, povedal mi,že mi zajtra napíše a zajdeme von..bohužial, už nedosiel domov ( bola som s nim posledná a stihli sme sa aj rozlúčiť... potom prisla druha najhoršia správa napísala mi jeho frajerka,že to je moja vina, že som ho pustila domov a pod.
v tu chvilu som tu spravu povazovala za najhorsiu, ale dnes mi to tak nepripada... ale v podstate ani ma to velmi nevzalo lebo som si nemyslela ze ten dotycny ma pravdu , islo o jedneho chlapca ktory mi napisal taku vec, ze proste si nechcel priznat ze on to cele pokazil ale ja som to aj tak nebrala velmi tragicky a preniesla som sa cez to, uz som si totiz zvykla na to ze vela ludi si nechce priznat chybu a vinia za to inych :/
@anzu To ani ja v tom svojom, ja som iba upozornila svojich blízkych na možné riziká, keď budú písať veci, ktoré môžu jedincovi zle vplývať na psychiku!!
@tikalok čiže ideme porovnávať reakciu na niekoho bez manierov s reakciou na niekoho, kto si niečo berie k srdcu? mne teda neprídu obe rovnako napadnuteľné (bez ohľadu na fakt, či boli obe útokom, alebo len jedna). hlavne, keď od začiatku hovorím o "sklamanej, poníženej osobe", prečo sa teda otáčame na neho, ktorého sa tento popis netýka?
@anzu pripadalo mi smiešne, že pre niekoho je najhoršou správou to, že ho kamarát nebude považovať za krásneho v jeho sedemdesiatke. preto som spočiatku dokonca tvoju reakciu považoval za vtip, pretože ak toto niekomu prinesie sklamanie a poníženie, tak sa mi až nechce veriť, že to myslí vážne. tak som zrejme necitlivý, ale popri iných správach, ktoré sa človek môže dozvedieť, mi toto pripadá neskutočne, ale neskutočne banálne.
ďalej, ja som o útoku na poníženú osobu nič nehovoril, hovoril som len o tom, že keď už niekoho obviňuješ z útokov, pozri sa na svoju reakciu na neho, nevieš nič o tom, prečo to vlastne napísal, ale automaticky je kokotom.
@tikalok ale však ten samotný fakt považovania/nepovažovania samozrejme JE banálny.... len spôsob podania je dosť hrubý a od blízkeho človeka môže byť predsa dosť nečakaný a vyvádzajúci z miery. neviem, či až tak veľa ľudí na vetu "bože, ty si tak strašne škaredý/á" zareaguje (podotýkam, že hneď v prvých sekundách bez akéhokoľvek prvotného šoku) "aha, no ako myslíš, je mi to jedno "
dobre, možno preháňam. ale podľa mňa sa hentaké veci proste nehovoria a nepíšu.
@anzu Ja sa do toho nechcem zbytočne miešať ani nič podobné, len by som rada poznamenala, že on predsa netvrdil, že ona je škaredá! On jej napísal, že nebude pekná pred umretím, keď bude mať 70 rokov... a pri všetkej úcte, je to síce veľmi realisticky povedané, ale je to svätá pravda...
Aspoň teda ja som takýmto spôsobom pochopila výrok "tak co ti mam vraviet ze ked budes mat 70 a par dni pred truhlou budes pekna..nebudes
klamat sa nema". Ale možno som ho ja pochopila zle... ale vyšlo mi z toho, že teraz môže byť tá holka úplne pokojne pekná, ale že svoju krásu si dovtedy nezanechá.. už nebude pekné ploché bruško, pekné stehná a žiadne vrásky...
A na takomto konštatovaní určite nevidím nič také strašné... a už vôbec by som to nenazývala "najhoršou správou", akú som kedy dostala...
@sarah_whiteflower ja som to pochopila tak, že "ani teraz, ani potom, proste nikdy" s tým, že státie nad truhlou zobrazuje dlhý čas čakania na to, kedy konečne bude pekná
tak teraz neviem, bez ďalšieho kontextu sa budem musieť prikloniť k vašej interpretácii. mne ani nenapadlo brať to bez toho "ani" a aj keby mi to napadlo, nechala by som tú myšlienku tak s tým, že to by bola hovadina, sa nad tým vôbec pozastavovať
@anzu My sme sa s @tikalok - om zhodli, že to z kontextu vyplýva skôr tak, že sa jej dotyčný snažil naznačiť, že bohužiaľ, pravda nie je večná. A nie že ju nejako kruto zhodil, že "nikdy si pekná nebola, pekná nie si ani pekná nebudeš".
Ale ja neviem, možnože by nám mohla kontext osvetliť samotná autorka @nena52 a bolo by všetko omnoho jasnejšie... ale dovolím si tvrdiť, že teraz možno bude zaujatá a kontext si sama dotvorí, ale rada by som vedela, ako to naozaj bolo
@anzu , @sarah_whiteflower no neviem Vám povedať či ma pokladal, pokladá za peknú alebo nie.. ..ale ráta s tým že nebudem. .. a kontext bol asi taký že mi posielal jednu foto na ktorej som v plavkách a následne napísal, že mi ju pošle keď budem stará a škaredá tak som reagoval a na to že aký je "krutý"... a následne mi napísal túto správu ktorá ma tak zaskočila, že som úplne stratila reč....
@sarah_whiteflower tak zrejme to najhoršia správa nebola, ale určite to bola prvá správa pri ktorej som stratila reč a nevedela čo "povedať" (odpísať), a ja osobne som zmierená s tým, že v 70 budem mať vrásky a neviem čo všetko možné... no možno ten pocit bol ovplyvnený aj tým od koho som tú správu dostala...
@nena52 Vieš, neuraz sa - my sme to (dovolím si tak trochu hovoriť aj za hentých dvoch, ak budú mať pripomeinky, určite si ich neskôr uplatnia) nemysleli v zlom, ale v kombinácií s názvom fóra "Najhoršia správa" to vyznelo mimoriadne vtipne... a chápem, že to mohlo byť ovplyvnené tým, že si možno "zabuchnutá" do chalana, ktorý ti to písal...
A samozrejme, že on je buran, pretože niečo takéto sa písať nemá, teda nie tak, aby to mohlo vyznieť vážne Ale aj tak, neboj sa nič, nechcem byť zlý prorok, ale naozaj ZLÝCH správ cez facebook a podobné krávoviny, tých si ešte užiješ - keď sa s tebou prvý raz cez net poháda frajer, keď sa s tebou prvý raz niekto cez net rozíde, či ti povie, že ťa už nechce vidieť... tých možností je milión, toto bolo vlastne iba také buranské, ale milé nedorozumenie Ber to s úsmevom.
@sarah_whiteflower ja vás chápem, proste trošku neskôr som si uvedomila, že ten názov fóra úplne nevystihuje charakter tej správy, a to že môj pocit bol ovplyvnený osobou od kt. som dostala tú správu som skôr myslela v tom že v takomto smere toho človeka nepoznám, a od neho by som také niečo nečakala nie to že som fallen in love.. .. a také správy tie skutočne zlé viem že ešte len dostanem..a žiaľ ich určite nebude málo, ale teraz od včera keď som nad tým premýšľala tak som ich už dosť aj dostala..:/... ale
ja som raz napisala do statusu o naj kamoske nieco co lutujem doteraz.. uz nikdy viac .. nerobte hovadiny ako ja a nepiste na verejne siete veci ktore by ste mohli potom lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
potesi este k tomu cez icq
@hangtime11
ale aj ja som si to dvakrát prečítala až potom mi svitlo ,ja som tiež najprv ,že na "akej chate "
Na Birdzi.. sa mi to stalo raz, on akejsi Monicky/neviemKolko/ - to bol teda pripad . Ta mala teda ale inu vydrz, to musim uznat. Ale uz ju to prestalo bavit.
Ale nemám rada správy typu.
"Ty ma nemáš rada že?:/"
"Si zlá "
:´(
papa
a zabil? nezabil, som tu živý a zdravý..asi ma maju ešte radi.....
útok bol inak v tvojom, ty si nazvala neznámu osobu kokotom
ďalej, ja som o útoku na poníženú osobu nič nehovoril, hovoril som len o tom, že keď už niekoho obviňuješ z útokov, pozri sa na svoju reakciu na neho, nevieš nič o tom, prečo to vlastne napísal, ale automaticky je kokotom.
dobre, možno preháňam. ale podľa mňa sa hentaké veci proste nehovoria a nepíšu.
Aspoň teda ja som takýmto spôsobom pochopila výrok "tak co ti mam vraviet ze ked budes mat 70 a par dni pred truhlou budes pekna..nebudes
klamat sa nema". Ale možno som ho ja pochopila zle... ale vyšlo mi z toho, že teraz môže byť tá holka úplne pokojne pekná, ale že svoju krásu si dovtedy nezanechá.. už nebude pekné ploché bruško, pekné stehná a žiadne vrásky...
A na takomto konštatovaní určite nevidím nič také strašné... a už vôbec by som to nenazývala "najhoršou správou", akú som kedy dostala...
Okej, ale ja som iba chcela vyjadriť svoj názor
tak teraz neviem, bez ďalšieho kontextu sa budem musieť prikloniť k vašej interpretácii. mne ani nenapadlo brať to bez toho "ani" a aj keby mi to napadlo, nechala by som tú myšlienku tak s tým, že to by bola hovadina, sa nad tým vôbec pozastavovať
Ale ja neviem, možnože by nám mohla kontext osvetliť samotná autorka @nena52 a bolo by všetko omnoho jasnejšie... ale dovolím si tvrdiť, že teraz možno bude zaujatá a kontext si sama dotvorí, ale rada by som vedela, ako to naozaj bolo
A momentálne sa trochu roflím
kvôli tejto hovadine sa tu rozkrikujem?!
-teraz sa roflí-
-teraz sa cíti ako fail-
A samozrejme, že on je buran, pretože niečo takéto sa písať nemá, teda nie tak, aby to mohlo vyznieť vážne Ale aj tak, neboj sa nič, nechcem byť zlý prorok, ale naozaj ZLÝCH správ cez facebook a podobné krávoviny, tých si ešte užiješ - keď sa s tebou prvý raz cez net poháda frajer, keď sa s tebou prvý raz niekto cez net rozíde, či ti povie, že ťa už nechce vidieť... tých možností je milión, toto bolo vlastne iba také buranské, ale milé nedorozumenie Ber to s úsmevom.
@anzu Že si to ty, tak neurobím... ale urob si sama, keď budeš mať 70, budeš sa na tom smiať!!!
maximálne ohavná správa