hej no, pizza a ananas a moji bratia zvyknu jest specialitky typu ryza s jogurtom alebo s kecupom comu nerozumiem a ja si davam knedku s nutelou tomu zasa nechapu ostatni ale ked to je tak dobreee
@Limetkajaja no to budes asi jedina siroko daleko co taketo nieco je ja jedavam cipsy a cokoladu spolu ale to neni vraj take ojedinele
@Vitocorleone fuha akoze dat si pizzu a potom hranolky alebo opacne to moze k sebe ist ale dat hranolky na pizzu to musi byt horsie ako hore spominana hawai pizza co je tiez extrem podla mna
Ryža bez akejkoľvek omáčky, to je strašne suché a ešte suchý rezeň to zaklincuje a hranolky s kečupom, všeobecne všetko v kombinacii s kečupom , veď existuje tatarka a horčica, tak načo kečup ?
Kombinácia vajíčka a paradajky je mi proti gustu.Alebo praženica so sladkým pečivom.Fuj.Raz na štúdijnom pobyte sme mali spolužiaka z Nemecka, ten teda podivnou tatárskou omáčkou na cestovinách nešetril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
maso + tatarska je pre mna nepochopitelne
Ani neviem prečo ale táto kombinácia mi vadí.
@limetkajaja no dpc to niekto tak jedava ?
@Denisovich sak to je super kombinacia
@Kittyboo sak to je najbeznejsia kombinacia na svete snad
Ja vas nechapem ludia
To nie je pizza, to je koláč...
ked je otazka formulovana takto, tak to asi bude ten rezen a ryza...ako niezeby to bolo uplne fuj, lebo ja ryzu milujem, ale tak je to cudne
@Vitocorleone fuha akoze dat si pizzu a potom hranolky alebo opacne to moze k sebe ist ale dat hranolky na pizzu to musi byt horsie ako hore spominana hawai pizza co je tiez extrem podla mna