Týpek tam priniesol celú svoju partiu pozostávajúcu z asi 3 chalanov a 5 báb a kecali medzi sebou o interných veciach takže som iba ticho čumela pred seba
Potom ďalší týpek ma pozval na rande a zistila som že ma pozval iba pretože jeho bývalá mala rovnaké krstné meno ako ja a že sa mu po nej cnie
A ešte jedno ma napadlo keď som si vyšla z chalanom z netu, mala som vtedy obdobie že som fajčila (cigarety!) , zapálila som si a on sa urazil a kráčal 10 metrov predomnou lebo nenávidí fajčiarky a do konca dňa so mnou neprehovoril
Nebolo to moje rande, ale bola som pri ňom. Frajerov kamarát mal ZUŠkársky rockový koncert (je gitarista) a pozval naň mňa, frajera a dievča, s ktorou si boli sympatickí. No a celé to vyzeralo tak, že ten kamarát s tou dievčinou celý čas ani neprehovoril, rozprával sa výlučne s ostatnými zo ZUŠky a s frajerom, mňa a ju úplne ignoroval. Ja toho kamaráta poznám už, viem že je svojský, ale na holku to fakt nezapôsobilo a odvtedy s ním neprehovorila.
Asi fakt najhorsie, keď sme išli s chalanom na obed do fakt dobrej reštaurácie a on jediné o čom hovoril bolo wowko (akože ja wowko mám rada ale ) a stále som sa snažila nejako prehodiť tému ale nedal sa. A keď už nám konečne priniesli jedlo tak ani nejedol ani nerozprával ale úplne sa sústredil na hokej čo dávali v telke
Fakt som myslela , že toto s tými zápasmi a chlapmi sa deje len v telke
S babou co fajcila uz ako sme sedeli v podniku, mala nevyberany slovnik (nie extremne ale mne aj trocha staci), stale rozpravala o svojich party a kde co s kym kedy
Potom mi napisala SMS ako sa jej rande velmi pacilo a ze si ho musime zopakovat. Odvtedy som sa jej neozval, druhy krat by som to uz nezvladol
Akože, ja som vlastne ani žiadne nemala, jedine také polovičné, ze druhá strana to tak brala, ale ja nie, takže to bolo riadne divné
Ale zas, miesto kvetov mi doniesol flasku vodky, takže to bolo ešte absurdnejšie, hlavne keď moja prvá reakcia bola niečo ako "vďaka, polovicu dam kamoske"
@plavam_zivotom S tými cigaretami presne - ľuďom to z nejakého dôvodu vadí. Už minimálne 3x sa mi stalo, že sa to dotyčným absolútne nepáčilo - aj keď sa práve nesprávali takto ako si popísala, to je extrém Vždy aspoň vieš, že ten človek bude dosť prudérny. A teraz keď fajčím už len elektronickú, som zvedavý aké reakcie budú na to.
Mal by som tu aj ja dať nejakú príhodu tak ok, nebude to síce najhoršie rande to sa tu bojím dať, čo keď to tá osoba uvidí a zas budem spať na gauči (to s tým gaučom bol vtip ) tak dám jedno z najhorších.
Nemal som peniaze na zaplatenie účta tak som sa hral že ako je možné že sa nedá platiť kartou a nalial som sa ako doga, predávala korbáče syrové tak mi aj doniesla potom sme šli ku nej do obchodu a tam mi dala víno. Šiel som na vlaku tom LEO expres ktorý mi platila z RK do LM, v LM ma čakal kamarát, v prvej krčme som korbáče predal blavákom a zvyšok prepil
@narazuvzdornaa toto nemyslis vazne ihned povedz cely pribeh, strasne ma to zaujima
moje najhorsie rande bolo hlavne najnudnejsie. absolutne sme sa nemali o com bavit, tk sme boli HODINU äfakt hodinu) ticho. popritom som si pisala s kamosmi na fb, lebo sme fakt nemali co robit. a ked odisiel, prisla mi sms, ze to bolo skvele rande a mali by sme to zopakovat )
@dannyd14 odvtedy nefajčím vôbec ako nie že presne odvtedy ale zanedlho som prestala úplne... to som mala iba také pubertálne frajerské 3 mesačné obdobie našťastie ...
@james98 ako ja chápem, že to niekomu prekáža, ale tak poviem: "Prepáč, teraz nefajči, naozaj mi to vadí" a nie že sa pozrie na mňa a rozbehne sa a zastane 10m predomnou a ako kráča sa stále obzerá či som dofajčila a až potom sa ku mne pridá to ma vtedy dostalo
Bola som na nejakej intelektualnej akcii v KC. Tam straaasne so mnou nadvazoval ocny kontakt, lebo sak ja som vizualne divny clovek, on je vizualne divny clovek. Na druhy den idem po ulici a skoci mi do cesty, nahodou som si ho zapamatala, tak ok no, pokecame o tej akcii. Mind you, to som nevedela, o koho ide, az neskor mi niekto poposielal jeho videjka a tak. Pri predstavovani mi opakovane vravel, ze si ho mam vyguglit a pridat a lajknut a follownut na vselicom, ja ze uhmmm. Chcela som ukoncit konverzaciu, na co zahlasil, ze ide na prednasku z fyziky na SAVku a nech idem s nim. Neodolatelna ponuka predsa len.
Prednaska sa konala na ustave FUTUROLOGIE SAV (bohuzial toto je real shit), kde prednasajuca 2 hodiny hovorila o subatomarnych casticiach. Ok, cool. V diskusii mrtve ticho, tak som sa nieco spytala, nech nie je trapas. Na to sa osmelili pritomni docenti futurologie s otazkami typu No a co teleport/hudba sfer/maysky kalendar (bohuzial citujem). Ja ze o_____________________________O fetujete vsetci ostatni alebo ja.
Potom este nejaky velmi trapny walk na zastavku (celkom classy bali maestro, citaty z Hegela a tak, len vysledny efekt je Dankorostas) a ze ,,Mozem ti poslat ziadost na FB?" ,,Ummm, asi radsej nie."
O par mesiacov prepukla cela mania s postmodernou relativizaciou hodnot, lajkla som nejake fanpages proti nemu, na co mi pisal, vykal mi, plakal, ze sa do mna skoro zalubil, a vyhrazal sa mi zalobou za cosi
/to nebolo moc v skratke, ale tolky nadclovek potrebuje rozsiahlu zmienku
@kittyboo moj socialny kredit odvtedy stupol uplne exponencialne, lebo toto rozpravam vsetkym novym ludom, ktorych stretnem
Jedneho chalana som videla raz v 2014 asi a potom raz v 2016 a on hned ze Jeeej ty si ta s Per-....
No ano
@narazuvzdornaa joj chudatko ja by som s nim nahodou chcela ist von, lebo stale sa mi tazko veri, ze niekto tak mimo realne existuje teda po tvojom pribehu uz verim trochu viac
Proste raz jeden, chalan, co sa s nim dobre pisalo, ale ked nazivo prisiel,bolo to... Divne? Poobliekany v kozi a maskacoch, mal mimoriadne neprijemny odor, krive zuby a strasne sa chcel bozkavat. Mimo ine mi povedal : " Ach Petra, ty si taka vzrusujuca zena, tie tvoje uslachtile chodidla... Asi sa urobim do gati." Akoze nezakladam si na vzhlade, ale proste... nope. A po tom, co povedal, to bolo double nope.
@plavam_zivotom haah a mozno bol hanblivy pri tebe a sa na vyhovoril na ciharety ja nefajcim cigarety asi od narodenia a mam voci tomu znacny odpor, ale ked si niekto pri mne zapali, tak mu nekazem aby s tym prestal, ze mi to vadi, proste to beriem v pohode, skor sa snazim len vyhybat tomu, ak ma kamos zavola do fajciarskeho podniku tak mu poviem, ze tam nejdem atd.
ale nemali sme sa o čom nejak baviť boli sme v kine na kave a meškala vyše 2 hodiny ale keďže to bolo v TN a ja to mám 30km od domu tak som ju počkal lebo zmeškala bus...ptom prišla a celkom vynervovná a vystrašená že kde som ale našiel som ju ale nakonci bola zaase rada že ide preč no nič asi nie som na to vhodný typ
som bola s takým chlapcom čo mal strašne malé chodidlá a peňaženku na retiazke a strašne rýchlo rozprával a stále hovoril čo sa oplatí a kde majú najlacnejšie a jak má alergiu na lepok .. a mal strašne čudné zuby
Dlho to bolo rande, kde som sa s chlapcom pohadala o to, ktory diel harryho pottera je lepsi...
Ale potom ma jeden uhryzol do jazyka tak, ze mi uplne krvacal a nemohla som si dať na veceru svoj uzasny kyskovy kolacik
@kierkegaard podla mna by to malo byt rande narazuvzdornej, ja by som po bakalarovi mala urcite nejaku psychicku ujmu @narazuvzdornaa nie je, zial A bol este panic, ktovie preco, vysokoskolak. Ach, a spominal, ze bol satanista, no nekup to
@melancholik@Kierkegaard
A si vám to nepomôže (ja stále neviem, koho to tu rozoberajú) ale v tom prvom odkaze, ktorý google ponúka, je v článku jeho meno.
Najprv sme sa poznali v práci, rozhovor, pohoda, výmena čísla, mali sme sa stretnúť, že pôjdeme niekde sadnúť a ona mi volá na druhý deň, že zaspala, lebo sa nahúlila... bol som vtedy smutný, ale dnes sa na tomto smejem
S jednym som bola na pizzi a dali sme si jednu "na polovicu"?,kym som ja zjedla jeden kusok on zjedol vsetky ostatne!!a to som jedla.normalnym tempom. A dalsi vyzeral celkom fajn v pohode,a zrazu len tak medzi recou mi hovori ako chytil cigana a prehodil ho cez okno budovy a proste rozne zazitkky nnacissticke ako by bolo bezne bit ludi do krve a podobne.A to som s nim bola uz asi 5.rande,odvtedy som sa mu neozvala
@dumbledore ty by si mal ale on ma taaaak vysmial, ze mam rada ohnivu casu,kde je konečne jednu celú knihu sirius dobrý a živý ... som nasrane hladela von oknom potom celý čas, co sa rozplyval nad umbridgeovou. Nakoniec sa ma pred panelakom opytal, či si to zopakujeme. A ja že tyyyy asi ani nie. nesmiem klamať. (Prisaham ze nekecam!)
Mala som asi 13 a bola som na dovolenke v Chorvatsku, on bol v nasom zajazde a stale na mna cumel a potom mi zacal nechavat zalubene listocky pred dverami a raz ma pozval na pizzu vecer do centra.
Celu cestu nepovedal doslovne ANI SLOVO a valil dopredu obrovskymi krokmi takze som za nim v podstate utekala kupil mi pizzu a on si nedal nic lebo vraj pizzu nelubi a stale bol cely cas ticho, tak som zjedla a rovnakym stylom sme sli naspat a pred vchodom mi dal hnusnu uslintanu pusu, bol to vobec moj prvy bozk v zivote a bola som z toho zazitku uplne znechutena, cely vecer som mala pocit ze na sebe citim jeho sliny
Na druhy den bez prestania pisal a volal - nereagovala som, ale nasla som si od neho asi 100 neprijatych hovorov a vecer som ho videla postavat pred nasou chatkou a pozerat na mna cez okno - vazne som sa celkom bala
Bolo to moje prve rande, nezabudnutelny zazitok
@dumbledore ja zbožňujem siriusa, so... Akože tiez sa teraz smejem, ale my sme sa TAK pohadali, úplný koniec. A potom ma volal.znova a ze nemôžeš brat nejakého pottera tak vážne. Awwwww. Nie? No veď pozeraj.
bola som prvacka na strednej, ten chalan ma zavolal na prve rande do kina na strasne trapnu rozpravku, ale ze ok. to som este nevedela co ma caka, prazdna kinosala akoby si ju objednal a cely cas sa na mna tisol a pokusal sa mi dat pusu, myslela som ze uteciem
Rozhodujem sa medzi dvomi... situacia kedy sa dany človek neskutočne spil že mu sliny tiekli až po topankach a potom akože len tak že zavola svojej !manželke!" nech prenho pride.. vtom momente som vstala a odišla.... alebo situacia kedy sme sa na konci "rande" obaja uprimne dohodli, že to bolo trapne,a smutne zaroven, že sa to nemalo ani stať...
@wewo Ja viem len o tvojej súčasnej a s tým som bol práveže maximálne spokojný, veď som si s tebou o tom aj písal Ktože ešte, schválne. Btw mne naša spoločná blonďatá známa tiež všeličo pospomínala.
Ten creepy as fuck očný kontakt (a tie úsmevíky) som zažila ja v školskej jedálni na mlynoch a doteraz si kamaráti robia zo mňa srandu, že som ho zbalila na to, že som mu farbou vlasov pripomínala sovietsku zástavu (mala som to čerstvo nafarbené na veľmi krikľavú červenú farbu, do toho nakrásne samé čierne oblečenie). Z jedálne som bola nútená odísť, lebo som nedokázala pri ňom jesť
raz som zdrhla od typka, ked bol na wcku. akoze bolo to smiesne a divne zaroven, lebo sme sli po ulici a jemu trebalo chcat, tak siel do najblizsieho podniku, ktory uvidel a ja som zacala prehrabavat tasku, ze kde mam mobil, ked som zistila, ze ho nemam, tak som v panike utekala na to miesto, kde sme sedeli pred tym na lavicke a kedze on mobil nemal, tak sme sa uz nikdy nespojili. resp. pisal mi na fb, ale statocne som ho odignorovala. bol to strasne jednoduchy typek, mala som asi sedemnast a prebozkavala som sa s nim v učku jednu noc, ale ked som ho pocula triezva, normalne mi do placosmiechu bolo
A potom dalsie, kde sa ma typek uprostred konverzacie spytal, ci ja aj mam vo svojom okoli ludi, s ktorymi sa mozem porozpravat na svojej urovni
Proste neznasam hlupych chlapcov.
zažila som podobne ako @90 človeka, ktorý ma na prvom stretnutí presviedčal o tom, že ho nikto nechce, nemá rád, a nikdy si nikoho nenájde a pod, proste, úplne sa zhadzoval, čisté psycho a najhoršie na tom všetkom bolo, že mu časom úplne preplo a presvedčil sám seba, že ja ho chcem a on mňa nie, a vlastne potom začal o tom presviedčať aj mňa, že ja ho chcem! 5439643krát som mu povedala, že ho nechcem, normálne narovinu, ale on si stále mlel svoje akože úplne mi hovoril, že je mu ľúto, že ho chcem, ale on ma nechce, jemu sa páči iná a tak, a ja, že WTF, ja ťa nechcem! (dokonca som aj tu mala fórum o tom, že ako mu mám vysvetliť, že ho nechcem všetko som skúšala a nefungovalo
Typek z netu strasne naliehal ze nech sa stretneme a ja som ani tak nechcela..teda vobec som nechcela ,len ta moja blba povaha..Tak ze ok vsak jedenkrat aa stretneme a uz nikdy
umrieeraam to je vačšia sranda akú som čakaaal...
odteraz sa budem snažiť, aby som aspoň raz mesačne mal randevú
Ja som ešte na normálnom rande asi nikdy nebol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Ale bola som nechtiac na rande s najznamejsim slovenskym bakalarom.
Potom ďalší týpek ma pozval na rande a zistila som že ma pozval iba pretože jeho bývalá mala rovnaké krstné meno ako ja a že sa mu po nej cnie
A ešte jedno ma napadlo keď som si vyšla z chalanom z netu, mala som vtedy obdobie že som fajčila (cigarety!) , zapálila som si a on sa urazil a kráčal 10 metrov predomnou lebo nenávidí fajčiarky a do konca dňa so mnou neprehovoril
To všetko v období keď som mala tak (15-17)
Sranda čítať
Fakt som myslela , že toto s tými zápasmi a chlapmi sa deje len v telke
Inak s takym kokotom, ktory nevedel pochopit celu dobu ze nestudujem za zdravotnu sestru ale za doktora a uz fakt som myslela ze ma jebne
Potom mi napisala SMS ako sa jej rande velmi pacilo a ze si ho musime zopakovat. Odvtedy som sa jej neozval, druhy krat by som to uz nezvladol
A odvtedy si na baby?
Mne by to dávalo takto zmysel...
Ale zas, miesto kvetov mi doniesol flasku vodky, takže to bolo ešte absurdnejšie, hlavne keď moja prvá reakcia bola niečo ako "vďaka, polovicu dam kamoske"
(a bolo to príšerne dávno
Odvtedy som aj ja bakalarka a ta menejcennost ma mata kazdy den.
Ale ja som mala uz toľko zlých rande ze to už ani nepocitam
Nemal som peniaze na zaplatenie účta tak som sa hral že ako je možné že sa nedá platiť kartou a nalial som sa ako doga, predávala korbáče syrové tak mi aj doniesla potom sme šli ku nej do obchodu a tam mi dala víno. Šiel som na vlaku tom LEO expres ktorý mi platila z RK do LM, v LM ma čakal kamarát, v prvej krčme som korbáče predal blavákom a zvyšok prepil
moje najhorsie rande bolo hlavne najnudnejsie. absolutne sme sa nemali o com bavit, tk sme boli HODINU äfakt hodinu) ticho. popritom som si pisala s kamosmi na fb, lebo sme fakt nemali co robit. a ked odisiel, prisla mi sms, ze to bolo skvele rande a mali by sme to zopakovat )
@james98 ako ja chápem, že to niekomu prekáža, ale tak poviem: "Prepáč, teraz nefajči, naozaj mi to vadí" a nie že sa pozrie na mňa a rozbehne sa a zastane 10m predomnou a ako kráča sa stále obzerá či som dofajčila a až potom sa ku mne pridá to ma vtedy dostalo
Bola som na nejakej intelektualnej akcii v KC. Tam straaasne so mnou nadvazoval ocny kontakt, lebo sak ja som vizualne divny clovek, on je vizualne divny clovek. Na druhy den idem po ulici a skoci mi do cesty, nahodou som si ho zapamatala, tak ok no, pokecame o tej akcii. Mind you, to som nevedela, o koho ide, az neskor mi niekto poposielal jeho videjka a tak. Pri predstavovani mi opakovane vravel, ze si ho mam vyguglit a pridat a lajknut a follownut na vselicom, ja ze uhmmm. Chcela som ukoncit konverzaciu, na co zahlasil, ze ide na prednasku z fyziky na SAVku a nech idem s nim. Neodolatelna ponuka predsa len.
Prednaska sa konala na ustave FUTUROLOGIE SAV (bohuzial toto je real shit), kde prednasajuca 2 hodiny hovorila o subatomarnych casticiach. Ok, cool. V diskusii mrtve ticho, tak som sa nieco spytala, nech nie je trapas. Na to sa osmelili pritomni docenti futurologie s otazkami typu No a co teleport/hudba sfer/maysky kalendar (bohuzial citujem). Ja ze o_____________________________O fetujete vsetci ostatni alebo ja.
Potom este nejaky velmi trapny walk na zastavku (celkom classy bali maestro, citaty z Hegela a tak, len vysledny efekt je Dankorostas) a ze ,,Mozem ti poslat ziadost na FB?" ,,Ummm, asi radsej nie."
O par mesiacov prepukla cela mania s postmodernou relativizaciou hodnot, lajkla som nejake fanpages proti nemu, na co mi pisal, vykal mi, plakal, ze sa do mna skoro zalubil, a vyhrazal sa mi zalobou za cosi
/to nebolo moc v skratke, ale tolky nadclovek potrebuje rozsiahlu zmienku
» lmgtfy.com/?q=najznamejsi+...
Jedneho chalana som videla raz v 2014 asi a potom raz v 2016 a on hned ze Jeeej ty si ta s Per-....
No ano
Ale potom ma jeden uhryzol do jazyka tak, ze mi uplne krvacal a nemohla som si dať na veceru svoj uzasny kyskovy kolacik
stretnutie s takym jedincom by ti mala preplatit zdravotna poistovna
@narazuvzdornaa nie je, zial A bol este panic, ktovie preco, vysokoskolak. Ach, a spominal, ze bol satanista, no nekup to
» fici.sme.sk/c/20057601/mlad...
A si vám to nepomôže (ja stále neviem, koho to tu rozoberajú) ale v tom prvom odkaze, ktorý google ponúka, je v článku jeho meno.
to môže byť zábava s ním ísť na pivo napriklad
ale nie ved rozpraval mi o byvalej a sa rozreval tak som ho vysmiala a poslala domov
Celu cestu nepovedal doslovne ANI SLOVO a valil dopredu obrovskymi krokmi takze som za nim v podstate utekala kupil mi pizzu a on si nedal nic lebo vraj pizzu nelubi a stale bol cely cas ticho, tak som zjedla a rovnakym stylom sme sli naspat a pred vchodom mi dal hnusnu uslintanu pusu, bol to vobec moj prvy bozk v zivote a bola som z toho zazitku uplne znechutena, cely vecer som mala pocit ze na sebe citim jeho sliny
Na druhy den bez prestania pisal a volal - nereagovala som, ale nasla som si od neho asi 100 neprijatych hovorov a vecer som ho videla postavat pred nasou chatkou a pozerat na mna cez okno - vazne som sa celkom bala
Bolo to moje prve rande, nezabudnutelny zazitok
@narazuvzdornaa čože ty si to úplne najviac vyhrala normálne by som chcel vidieť tú konverzáciu, kde ti písal o takmerzaľúbení a žalôbke
Ten creepy as fuck očný kontakt (a tie úsmevíky) som zažila ja v školskej jedálni na mlynoch a doteraz si kamaráti robia zo mňa srandu, že som ho zbalila na to, že som mu farbou vlasov pripomínala sovietsku zástavu (mala som to čerstvo nafarbené na veľmi krikľavú červenú farbu, do toho nakrásne samé čierne oblečenie). Z jedálne som bola nútená odísť, lebo som nedokázala pri ňom jesť
Romantika bola.
A potom dalsie, kde sa ma typek uprostred konverzacie spytal, ci ja aj mam vo svojom okoli ludi, s ktorymi sa mozem porozpravat na svojej urovni
Proste neznasam hlupych chlapcov.
@38 top!
odteraz sa budem snažiť, aby som aspoň raz mesačne mal randevú
Ja som ešte na normálnom rande asi nikdy nebol...