(myslel som aj notebook bo najsu sa aj mudry co vsetko prepletu)
takze aky bol a kedy ste ho maly co vam spravil v pocitaci/notebooku ten virus a tak =D ja som teda ked som mal este z bratom pc tak neviem co spravil kde chodil ale k
....mne jeden virus nešiel odstránit ...vydrbal som ho nakoniec z notebooku pomocou COMODO antivitus ...ale čo my zostalo ako spomienka naň ...nejde my ten postranný panel na w7 s widget-mi
jo, na xp... nejakým záhadným spôsobom... vírus zo súboru môjho brata... vírus, ktorý sa nedal odstrániť... lebo čo? norton.... takže myslím, najhorší možný vírus... re-install win a format oba disky to bol FINISTER! Proste PC hneď zamrzol, ani v save mode nešiel dokonca! to bol FAKT ale FINISTER! ale už sa starám o PC pekne už ho nezanedbávam. Ono XP ako XP... a k tomu norton
Najhorsi niejaky chu* my poslal e mail s virusom to vyskakovala tam furt tabulka vas pocitac bol nakazeny virom posli SMS BIG na cislo bala bla bla a kazdych 30 min. sa mi vypol PC ale uz ho mam prec s PC vdaka mojmu kamosovy co je hedker a potom sme tomu typkovy posalli taky mensi pozdrav ze ak neprestane posielat viri tak sa mu bude stale otvarat kazdych 10 min. cr dom povedal ze prisaha len nech to dame prec ale stejne sme mu tam nechai trojskeho kona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
..kvak..