ˇmna napadlo PRIBEH NASEJ LASKY, ale najkrajsich filmov o laske je strasne vela nerada odpovedam na otazku ktora ma v sebe to NAJ proste najlepsie pride mi to ako vybrat jeden a ostatne odstrcit na druhu kolaj ale tak proste to ma prve napadlo a este co ma napada je Legenda o vasni, Pretty woman, Vecny pribeh, Osobny strazca ... a desiatky dalsich ktore ma teraz nenapadnu a potom ma bude mrziet ze som ich sem nenapisala
ja nemam oblubeny film o laske, mam rada ked je to aj o niecom inom..
ale moj naj je Zivot je krasny, a vlastne aj preto ze je tam aj laska, taka vesela a svieza, nielen - milujem ta a nemozem s tebou byt..,.. vlastne viac druhov lasky, a romantika a vtip a napatie a tragedia..
.. vsetky spomenute su faajn walk to remember.. nadherne.... a hm co tak este ,, the Lake house?,, ... inac romantika ala Rosamunde Pilcherova .. odsudzujeeem!
heroine....jednoznacne. Ps: I love you, je urcite najromantickejsi film poslednych rokov. Mozno este Dom na jazere alebo Pycha a predsudok. v tejto chvili ma viac nenapadne
Walk to remember je naadhernýý Potom... Pretty woman... Hmmmm no ale zatial u mna vedie The Cinderella Story alebo Moderná Popoluška jak chcete Kráásny
a co tak laska nebeska to je tiez dobry film alebo mne sa paci aj denik princeznej 1,2 princ a ja 1 a kopec dalsich romantickych komedii kde sa da aj zasmiata nie je to len ze lubim a nemozem byt s nim ako tu uz bolo spomenute
VEČNÝ SVIT NEPOŠKVRNENEJ MYSLE - najkrajší a najdojemnejší film, ktorý som preplakala snáď od začiatku do konca. taká jednoduchá myšlienka tak zložito a originálne spracovaná - a veľmi teda nemusím Jima Carreyho, ale neviem si predstaviť človeka, čo by do tej role zapadol lepšie...
ja neviem, či som niekedy videla film, čo by mi dal viac, ako tento.
P.S. I LOVE YOU... no určite nieje najkrajší, ale krásny je určite...dva krát som sa na ňom v kine rozrevala a na tretí krát som radčej išla na WC. Je to fakt krásny film... ...aspoň mne sa páčil...
Večný svit nepoškvrnenej mysle som zabudla napisať je to krásny film...preplkakala som ho kompletne celý nielen kvoli deju ale aj kvoli situacii v ktorej som sa práve nachadzala....
mna nic konkretne nenapada, ale ja mam rada take, kde to nekoci happyendom...vlastne ano, napadlo ma, ale za ten sa hambim, tak radsej pomlcim ale je straaasne stary a azevraj najgycovejsi film v dejinach ludstva
@26 kazdy nehovori o walk to remember.. ze je super film.. podla mna je to korunovana kktina.. som sa nan strasne tesila.. z toho co som pocula.. a pak som nemohla uverit aka je to kravina.. strasne stupidne
Armageddon, ale ten je skôr o niečom inom.. a potom ešte Kate a Leopold ten bol veľmi milý.. a všetky filmy s meg ryan sú vlastne romantické a celkom fajn...
A walk to remember, krásne to bolo podľa mňa ona bola v tom filme nádherná.. Vlastne to, čo dokázali urobiť pre lásku bolo na tom to najkrajšie. Niektorí tomu filmu hovoria "Obraz lásky"
Moderná popoluška - dosť trápny pokus o romantickú komédiu,hilarry síce vypadala fajn, ale inak mi bolo z toho filmu zle, trápne momenty, romantika tam je asi tak 5-10 minút..
@43 Asi si mala priveľké očakávania z toho filmu. Preto si sa sklamala. Keby si to videla bez toho aby ti o tom niekto povedal že to je skvelé atď, a trošku sa vcítila do deja, povedala by si niečo úplne iné. Možno tam bolo akési to klišé,ale nič prečo by sa to malo až tak zhadzovať. Proste na takýto film je potreba mať aj tú správnu náladu.
@46 je to absolútne klišé.. začala som to poezrať.. a už som vedela ako to zaručene končí.. neviem.. mne to prišlo ako skrátená telenovela.. teda až na to.. že v telenovele by nakoniec zistili, že sú vlastne súrodenci... jednoducho aj od iných filmov som mala vysoké očakávania.. a naplnilo sa to.. tu by som nemusela mať žiadne a aj tak by sa mi to nepáčilo..
@48 Skús to niekedy vnímať tak, že nepozeráš na dej, ale vcítiš sa do jednej z hlavných postáv... potom pochopíš moje pocity z toho filmu Ty sa k tomu staviaš skepticky, podobne ako ja k všetkým romantickým komédiám,kde viem dej vlastne popredu aj keď som ju ešte nevidel. A ďalším prvkom v tom filme bola viera, ak veríš tak ťa to osloví viacej. Navyše, to že to je "nereálne" vôbec nehrá rolu. Čo je vôbec vo filme reálne ?
podla mna ani netreba rozmyslat nad tymm ktory je njkrajsi romanticky film.. jednoznacne A WALK TO REMEmBER ..... NO SU AJ DALSIE VYBORNEE STRASHNE DOBREEE ROMANTEICKE FILMY.. ALE ALE KED SA PYTATE KTORY JE NAJ ... tak ten urcitee
TITANIC proste musí byť n ...ale eternal sunshine of the spotless mind(večný svit nepoškvrnenej mysle) je tiež skvelý takisto ako Atonement. Neviem ktorý je naj to sa neda povedať. Je tu ešte veľa iných krásnych filmov.
určite P.S.: I love you, Dlhá cesta (a walk to remember), Marley a ja, Jeseň v New Yorku, Kate a Leopold, Titanic, Forrest Gump, Hriešny tanec, Otec na plný úväzok, Nezabudni na mňa... podľa mňa najkrajšie filmy na celom svete
@smailey mozem suhlasit s lake house ten je fakt fajnovka ale mam rad aj enemy at the gates, taktiez je vela lasky vo filme a teraz sa zasmejete forest gump, ale top je pre mna a to naozaj odporucam: seven pounds, no a samozrejme aj mnozstvo dalsich...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ale moj naj je Zivot je krasny, a vlastne aj preto ze je tam aj laska, taka vesela a svieza, nielen - milujem ta a nemozem s tebou byt..,.. vlastne viac druhov lasky, a romantika a vtip a napatie a tragedia..
EMMA
ATONOMENT
to je moja trojka...a potom ešte pride and prejudice
Ja milujem A walk to remember, aj kniha bola super
a k téme..Tristan a Izolda
VEČNÝ SVIT NEPOŠKVRNENEJ MYSLE - najkrajší a najdojemnejší film, ktorý som preplakala snáď od začiatku do konca. taká jednoduchá myšlienka tak zložito a originálne spracovaná - a veľmi teda nemusím Jima Carreyho, ale neviem si predstaviť človeka, čo by do tej role zapadol lepšie...
ja neviem, či som niekedy videla film, čo by mi dal viac, ako tento.
teda...musím si ten svit pozrieť, už dávno som chcela, kto mi ho dá? musím si počkať sakraaaa
nobol to dost napor na moju psychiku
The Notebook (Príbeh jednej lásky)
Hej aj Wicker park je perfektný film ( original kopia The Scientist od Coldplay na konci. budete revať, ako šialeni)
a nožnicovorukého ste kde nechali? veď to bolo veľmi krásne !!!!
Aj becoming Jane je pekný film, A čo ak je To Pravda, Tiger a Sneh, ...ä
všetko, čo ma napadlo
A walk to remember, krásne to bolo podľa mňa ona bola v tom filme nádherná.. Vlastne to, čo dokázali urobiť pre lásku bolo na tom to najkrajšie. Niektorí tomu filmu hovoria "Obraz lásky"
Moderná popoluška - dosť trápny pokus o romantickú komédiu,hilarry síce vypadala fajn, ale inak mi bolo z toho filmu zle, trápne momenty, romantika tam je asi tak 5-10 minút..
@43 Asi si mala priveľké očakávania z toho filmu. Preto si sa sklamala. Keby si to videla bez toho aby ti o tom niekto povedal že to je skvelé atď, a trošku sa vcítila do deja, povedala by si niečo úplne iné. Možno tam bolo akési to klišé,ale nič prečo by sa to malo až tak zhadzovať. Proste na takýto film je potreba mať aj tú správnu náladu.
@hnisavica ahaa, dpc nevšimol som si
Je Too taaQyy kRAasnuCkyy Fiilm..
EesstE JEe pEknyy Ajj nikdy to nevzdavaj.. EchE.. KraasNUckyy..
Klamač srdcí
Kráska medzi mužmi
Priestupný rok - vcelku vtipný
Life as we know (neboli Pod jednou strechou)
10 vecí ktoré na tebe nenávidím
Prom - to je taký skôr teanage
Ako prísť o muža za 10 dní
Terapie láskou
Posledna pieseň
From Prada to Nada
a je ich v podstate viac len nenapadnú hned na rozum