nebol to zrovna najkrajší sen, alebo najzaujímavejší. snívalo sa mi, že sme sa s priateľom vzali. a bola som v tom sne tak šťastná a spokojná, že si ten pocit doteraz pamätám
tak tento sen by sa eventuálne niekedy mohol aj splniť.
pamätám si len na nepríjemné sny a niektoré sú fakt nepríjemne realistické, neznášam realistické sny...vždy sa musím presviedčať že sa to nestalo (ach)
bol to sen, že jeden môj kamarat, ktorého ľubim si bol neistý tým, či ho chcem, ale potom som mu dala pusu a on mi ju opätoval aobjal ma a viac nsi nepametam, ale keby sa to stalo, šťatsím by som zomrela
No bolo ich viac ale jeden (co sa mi snival asi 20x) je najkrajsi : Nemala som ziadnu astmu a mohla som bezproblemov hrat tenis.Bola som profesionalnou tenistkou hrala som stvorhru s Lackom proti Djokovicovi a Kvitovej a vyhrali sme .... ten sen si pamatam akoby sa naozaj stal a bolo to vcera xD Skoda ze to neni realita
Raz sa mi snívalo, že Peter Hernandez býval u nás na dedine a s kamoškami sme ho chceli ísť pozreť, lebo ho strašne zbožňujeme... ale nebol doma, bol tam len taký domovník... a pustil nás.. a tak sme sa s ním rozprávali v Petrovi a o všeličom... a potom sme počuli auto.. baby hneď spanikárili, že čo keď nás tu nájde, že to bude trápne, ale ja som chcela ostať, chcela som ho videť... tak som ostala, on prišiel domov normálne... išiel do spálne, potom ma zavolal aby som išla za ním... a tak sme sa tam potom dlho do noci rozprávali.... bože, ale to bolo brutálne...
Väčšinou si pamätám zlé sny... Väčšinou sa mi snívajú zlé sny. Ale mohol by sa splniť napríklad ten kde som s niekym chodila Alebo keď som mala zneviditeľňujúce pyžamo v ktorom som chodila po škole A tak, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tak tento sen by sa eventuálne niekedy mohol aj splniť.
hm, tak asi to, že som mala úžasného manžela a rodinku...