Som síce muž, no hádam môže povedať...z mladých One direction, Bruno mars, Travis McCoy, BIll Kaulitz pre niekoho... ...zo starších Bon Jovi, Train , Ne-Yo
@forte ee, len mam trosku vyssie naroky ako precitat si v najlepsom spevakovi justin bieber, v najlepsej spevacke rebeccu black a podobne a smiat sa na tom o__O
@forte ja sa snazim ti nenadavat ani nic ale uz ma to nebavi, vazne chod niekam do pice, kebyze ti tam na @11 chcem povedat ze si jebnuta tak ta zatagujem menom a poviem ti to a vidim ze som to aj kludne mohol spravit lebo si suverenne najvacsia jeblina aku som tento tyzden videl
@etelnair kebyže nechceš reagovať, tak si len niečo pomyslíš a nebudeš sem písať vôbec. ale tak evidentne si natolko kokot, že nepochopíš. (inak áno, ty si ma videl ..btw, áno strašne ma to urazilo
- videl v zmysle videl pisat, resp. cital aby si sa neohradila ze som ta nevidel tie sracky tukat do klavesnice, znie to rozumnejsie ako "najvacsia jeblina aku som tento tyzden cital"
- ja som chcel reagovat ale nie v tom zmysle ze ta idem urazit ci este navyse ti nadavat, maximalne to bolo trosku sarkasticke, moja reakcia bola absolutne equal tej tvojej, veci o retardacii a jebnutosti si vytiahla ty
- to ako silno sa teraz budes tvarit a ze tu budes hlasat ako ta nemozem urazit a este si aj poroflujes aby si mi vyjavila tvoju nedotknutelnost mi je ukradnute, mensia pica kvoli tomu uz nebudes
- to ze "nepochopim ze keby som nechcel reagovat tak nic nenapisem" presahuje hranice logiky, zaloz si novu vednu disciplinu a potom sa vrat k druhej odrazke
@moussinka nie nie si, tiez som mala ,Lauri obdobie, .. prudka tinejdž a Jared je jasný , myslim ze aj vitaz a Levine je cim dalej nechutnejsi , tiez sa mi volakedy pacil
Bruno Mars,Liam James Payne (a áno som Directionerka ,Cody Simpson a Martin Harich(a áno aj Haricefka ...a celkom aj Justin Bieber (nie Belieberka niesom ...teda myslím :o
Bruno Mars♥, (som Directionerka♥) Louis William Tomlinson, Harry Edward Styles, Niall James Horan, Liam James Payne a Zayn Jawadd Malik ♥♥♥♥♥ I love this Guys♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
momentálne ma napadli len títo dvaja
Tyson Ritter z All american rejects
Tairo
Damian Marley
jedného sa vybrať nedááá
Matt Shadows
a zo slovenských asi
Dub FX (vpravo)
Tyler Ward
Hugh Laurie
ale aj John O'callaghan, Adam Levine, kedysi Axl Rose,Tyler Ward,T.Mills
to je asi taky d best vyber.
alebo
ale on neni nejaky znamy, dokonca som od neho nenasla ziadnu pesnicku, len ho followujem na tumblri a viem ze aj spieva
a ešte Gerard Way (on je skôr taký ..zaujímavý)
a aj Billie Joe
a vlastne aj Jared Leto
a Tyson Ritter ale to už tu bolo spolu s Letom a Wayom..
- videl v zmysle videl pisat, resp. cital aby si sa neohradila ze som ta nevidel tie sracky tukat do klavesnice, znie to rozumnejsie ako "najvacsia jeblina aku som tento tyzden cital"
- ja som chcel reagovat ale nie v tom zmysle ze ta idem urazit ci este navyse ti nadavat, maximalne to bolo trosku sarkasticke, moja reakcia bola absolutne equal tej tvojej, veci o retardacii a jebnutosti si vytiahla ty
- to ako silno sa teraz budes tvarit a ze tu budes hlasat ako ta nemozem urazit a este si aj poroflujes aby si mi vyjavila tvoju nedotknutelnost mi je ukradnute, mensia pica kvoli tomu uz nebudes
- to ze "nepochopim ze keby som nechcel reagovat tak nic nenapisem" presahuje hranice logiky, zaloz si novu vednu disciplinu a potom sa vrat k druhej odrazke
andy
Ale najviac Alex
a Ed Sheeran, The Tallest man on the Earth, Jared Leto, Brendon Urie, Olly Murs..
Btw ja spevákov veľa nepoznám, ale napr. takí Ari Koivunen alebo Adam Levine vyzerajú dobre.
Nathanael
a zo slovenských asi Matúš Mišenko zo Smola a Hrušky hoci to není spevák ale tak, on proste
nech si mysli kto chce čo chce, je to on Šani ..................filipk
...alebo ešte Pete Wentz
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
... ale nikto sa nikdy nevyrovná Kurtovi Cobainovi... ^-^
» www.google.sk/imgres?start=98...
» www.google.sk/imgres?um=1&hl=...
Neverím, že ho sem ešte nikto nedal !! ♥
v 20 aj 47 kedykoľvek!!!
[URL= » imageshack.us/photo/my-images... ][IMG]
[/IMG][/URL]
pán spevák
jamie cullum