takýchto fór a ankiet tu už bolo, no ale tak keď už sem píšem, ťažko sa posudzuje kto je najkrajší, keď všetkých nepoznám, a nie všetci tu majú foto, ale tak podla mňa nikto tu nemá krajšie oči ako @theblackangel
@uspavanocka ak tak strašne závidíš, tak choď spať. Mimochodom myslela som tým to, že tu píšeš o nejakých 4 rokoch, pričom vo svojom profile (na tomto nicku) máš jasne napísané: registrovaná 16.12.2010.
Tak sa skús najprv zamyslieť nad tým, čo píšeš. (ach)
@courtneylovegrunge skus sa na to pozriet z druhej strany...ona sem teraz napise ze ja som sa s tebou nasiel...uz vidim ako by si sa hned isla so mnou zhavo zblizovat
Nuž... keď to tak pôjde ďalej, tak sa mi možno aj vráti moje stratené sebavedomie. Vďaka za prejavenie vašich sympatii Dúfam, že máte aspoň trocha pravdy...
....ja som nevidela ani zďaleka všetkých birdzákov a birdzáčky, tak neviem posúdiť, kto je podľa mňa naj...ale z tých ktorých poznám volím moju frajárečku, ktorou je @hajzelbaba !!! á z chlapákov: @vladomet & @foxhound ...
@snehovavlocka No ved dobre, ale tu sa nevyhlasovala sutaz o najkrajsieho debila, tak sa nenominuj do pozicii, v ktorych sa neda sutazit . Ale neboj, v nasich srdciach mozes byt navzdy dart-debil . Bars aj najkrajsi.
Inac, aj Tebe uz Panter poslal vyhraznu TS-ku, v ktorej si zelal, aby sme mu uz nespamovali nastenku ?
Veruze i ja mam ten strach. Ale aj tak neviem, na co sa stazuje .. Ved mu prakticky iba zvysujeme popularitu ! Ani nepiseme nic nevhodne, ani ho neurazame, NIKDY by sme o nom nehovorili za jeho chrbtom - a pred chrbtom uz vobec nie - takze svojim sposobom...
konkrétny dôvod nepoznám a verejne to prepierať nechcem, aby sa neurazil, ale asi sa rozhodol pre sólovú dráhu a chce sa odčleniť od skupiny... no možno sa v budúcnosti niekedy dočkáme comebacku
Myslis? Ze uz mu narastli kridelka a chce uletiet z nasho musketierieho hniezda? Ale to je skoda. Neviem, ako Vy, ale ja som sa v tejto trojclenke citila relativne prijemne...
Ale ak sa rozhodne vratit, prichystame velku zurku - zas na nastenke niekoho ineho (Tvojej, alebo mojej - moznosti je vela) . Fiktivny detsky sampus s prichutou radosti z comebacku, photoshopove transparenty rovesane vsade vo fotoalbumoch a vymyslene, neviditelne konfety?
@snehovavlocka Oukej. Teraz uz len zariadit, aby aspon tusil, o com tu zas debatujeme .
Ak budes chciet, specialne pre Teba dame priviezt z Aljasky ten najcistejsi, bielulinky sneh a urobime z neho miesane napoje a pripadne aj tie Tvoje delikatne zapekane vlocky, ale pod podmienkou, ze nas tiez ponuknes, samozrejme. Aspon ja by som urcite ochutnala velmi rada .
@flussica Si si istá, že bude lepšie, ak sa o tom dozvie?
Óóó, to by si spravila? Jasné, aj ja prinesiem, stačí povedať, čo! Momentálne máme ešte mierne veľkú kopu niekoľkých druhov koláčov a môžem spraviť aj extra citronádu
@snehovavlocka Mas pravdu, nebudeme dobrovolne upozornovat .
No jasneeee (ale nemozem to povedat moc nahlas, aby som zas nebola obvinena z "flirtovania".) Citronada by bola super. A kolace su v poriadku, len to bude chciet asi aj nieco slane - ako "brzdu" k tomu sladkemu . Ale o to uz sa hadam postara oslavenec .
@flussica (neboj, nebudeš - a keď aj, tak čo, to je naša vec! ) V tom prípade chcem povedať, že určite nepohrdnem napríklad bielymi lupienkami alebo chrumkami s názvom Chrumky.
Určite je tu dosť pekných a možno až krásnych báb ale ja žerem @cocca-colla a to od začiatku čo som objavil Birdz.A chalani,neviem prečo,sa mi nikdy nepáčili.
@snehovavlocka Jasne, ved to bude zahradna, netova party . Neboj, v ramci pohybu po Tvojom teritoriu budeme slusni a nebudeme slapat po trave a aj povecky Ti mozme nakreslit, ale potom nezabudni zohnat skleneny zvon pre vsetko, o co nechces prist. Ovecky okusu vsetko, aj baobaby ! Tusim..
No jasne, aj oriesky! Dobre, to uz by na vykompenzovanie toho sukru mohlo stacit .
@flussica Na spoločnej párty bude všetko spoločné, nemusíš sa obmedzovať a šliap si kam chceš, moje stádo je vycvičené, nebude ničomu a nikomu brániť v rozlete
A nakoniec možno ani žiadna uvítacia párty nebude...
@snehovavlocka Ahhhm... Dobre vediet tuto prinosnu informaciu. Takze pro-file nerozhoduje o vsetkom?
Ja nie (to by sa Ti pacilo, co! Ale mna sa tak lahko nezbavis )..). Ale keby si to Ruzovyslon s tym comebackom nahodou nehodlal rozmysliet, tak usporiadame aspon nejaky mejdan, nie? Ved co uz, ked som ten sneh objednala? Niekde to treba minut. Aj konfety su nakupene.
@flussica JA rozhodujem o všetkom, profil je v mojej moci, ale nehovor to nikomu!
No, neviem, ako tebe, ale mne už dal povolenie, síce s limitom, ale predsa . Takže by sme vlastne mohli tú oslavu spustiť hneď, ako bude všetko pripravené. Kedy má prísť ten sneh?
@snehovavlocka Jaj, tak uz som konecne pochopila tu parafrazu "Otce nas, ktory si na nebesiach.."! Ten otec je teda pomnozne a su to snehove vlocky a Vianoce su preto v zime, lebo len vtedy pada sneh . Spravne?
Ale neboj, ja neprezradim .
Sneh, sneh.. No, z tej aljasskej firmy som moc nerozumela, dost drkotali zubami, ked to hovorili a ta anglictina ... Uvazovala som, ze ich prepojim na Teba, kedze si taky zdatny prekladatel, ale nevedela som najst nikde to cislo, co si mi nedala, tak som sa snazila, ale nic moc. Mari sa mi nieco s aprilom, tak dufam, ze bude este dost priaznive pocasie. Potom to mozeme spojit aj s tripple-meganarodeninovou baran-oslavou!
apríl mi vyhovuje, mojej angličtine a šúrovi by určite neporozumeli lepšie ako tebe... vidíš, to bude akurát, skvelé! a spravíme veľkú tortu s kopou sviečok ako pre dôchodcu
@snehovavlocka Ale co si, kazdy ma predsa tolko, na kolko sa citi (..a teraz sa dozvieme, ze na torte budu mozno horiet ubohe tri sviecky..). Nemaj depresivne stavy, tie zemiaky mam jest a zomriet z nich sama . Ja slubujem, ze krem proti vraskam Ti nikdy nedarujem. Ved vrasky su nakoniec docela pekne.
@flussica no, ale Atos to vyrovná, ten sa isto necíti na jeden a pol roka chvalabohu z tohto depresie zatiaľ nemám, stačí mi jeden pohľad do zrkadla, prípadne návšteva nejakého obchodu a hneď som o desať rokov mladšia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
160 komentov
a dievcat je tu veeeeeela peknych, ale aj chalanov, to sa neda takto povedat
Ale asi @nergaldiabolus
Ale neberte to osobne.
a baby som tu videla zas len same gothicemopunkmetlosdeathstrachahrozaholciny.
asi zacnem viac pozerat na inych ludi.
tak ja volím @ada200246
tak ja teda volím @tisko a @acvd43xa7w aj ked neviem ako vyzerá ale volím ju!
a chalani... no tych si az tak nevsimam.. ehm ale viem ze @saker ma uplne dokonalu profilovku
A chlapcov, si nechám pre seba
Tak sa skús najprv zamyslieť nad tým, čo píšeš. (ach)
tak toto si dost krasne zhrnula
a dostat sa k odpovedi, mam silny pocit, ze
@horsiq a ja
A ak si myslela slovo trúbka, tak sa to píše takto. Vidím, že tvoje vyjadrovanie je zjavne na vysokej úrovni.
@kosmiklove opatovne dakujem.
A ak ti chýba žena, tak potom ste sa asi s @uspavanocka našli.
Ale aj tak ti prajem veľa úspechu v zbližovaní.
@uspavanocka nieco sa tu za par rokov zmenilo ale hadat sa netreba stale
@kosmik a ty sa chod zase zblizovat cez tsky
@tak potom nic
lebo od temy to ma uz dost daleko poslednych 20 prispevkov
@freedomko chces sa pridat?
@kosmiklove to malo byť obrazne myslené
@courtneylovegrunge ale kosmik je pedo tomu to neva
Ved si ma asi ani nikdy nevidel
(Pravdaže sranda.
Čo keby som to ironicky nemyslela?
(Predstavme si ten krajný prípad.
Fúha... to až tak? Tak to teda ďakujem
moja prvá reakcia: wtf?
druhá: ešte stále nemám slov
ani neviem, či mám ďakovať, ale každopádne som unesená z toho, že si to niekto myslí!
aspoň teraz vidím tu krásu fotografie, čo skutočnosť skresľuje!
@karin12122
Nuž... keď to tak pôjde ďalej, tak sa mi možno aj vráti moje stratené sebavedomie. Vďaka za prejavenie vašich sympatii Dúfam, že máte aspoň trocha pravdy...
No to dúfam, že nie! Až mi príde teraz, že mám nevhodnú profilovku na toto fórum - moc ma nereprezentuje podľa toho, čo píšeš
....ja som nevidela ani zďaleka všetkých birdzákov a birdzáčky, tak neviem posúdiť, kto je podľa mňa naj...ale z tých ktorých poznám volím moju frajárečku, ktorou je @hajzelbaba !!! á z chlapákov: @vladomet & @foxhound ...
Inac, aj Tebe uz Panter poslal vyhraznu TS-ku, v ktorej si zelal, aby sme mu uz nespamovali nastenku ?
áno, aj na mňa doľahol jeho hnev, myslím, že už nás tak skoro nikde označovať nebude
Veruze i ja mam ten strach. Ale aj tak neviem, na co sa stazuje .. Ved mu prakticky iba zvysujeme popularitu ! Ani nepiseme nic nevhodne, ani ho neurazame, NIKDY by sme o nom nehovorili za jeho chrbtom - a pred chrbtom uz vobec nie - takze svojim sposobom...
konkrétny dôvod nepoznám a verejne to prepierať nechcem, aby sa neurazil, ale asi sa rozhodol pre sólovú dráhu a chce sa odčleniť od skupiny... no možno sa v budúcnosti niekedy dočkáme comebacku
Myslis? Ze uz mu narastli kridelka a chce uletiet z nasho musketierieho hniezda? Ale to je skoda. Neviem, ako Vy, ale ja som sa v tejto trojclenke citila relativne prijemne...
Ale ak sa rozhodne vratit, prichystame velku zurku - zas na nastenke niekoho ineho (Tvojej, alebo mojej - moznosti je vela) . Fiktivny detsky sampus s prichutou radosti z comebacku, photoshopove transparenty rovesane vsade vo fotoalbumoch a vymyslene, neviditelne konfety?
Ak budes chciet, specialne pre Teba dame priviezt z Aljasky ten najcistejsi, bielulinky sneh a urobime z neho miesane napoje a pripadne aj tie Tvoje delikatne zapekane vlocky, ale pod podmienkou, ze nas tiez ponuknes, samozrejme. Aspon ja by som urcite ochutnala velmi rada .
Óóó, to by si spravila? Jasné, aj ja prinesiem, stačí povedať, čo! Momentálne máme ešte mierne veľkú kopu niekoľkých druhov koláčov a môžem spraviť aj extra citronádu
No jasneeee (ale nemozem to povedat moc nahlas, aby som zas nebola obvinena z "flirtovania".) Citronada by bola super. A kolace su v poriadku, len to bude chciet asi aj nieco slane - ako "brzdu" k tomu sladkemu . Ale o to uz sa hadam postara oslavenec .
A zemiakove tycinky, prosiiiiiiim!!
zemiakové sú aké? také svetlé hrubé?
Aaano, tie .
ale už mi tuším začínajú tiecť sliny... a slané oriešky mi zatemňujú myseľ...
No jasne, aj oriesky! Dobre, to uz by na vykompenzovanie toho sukru mohlo stacit .
A nakoniec možno ani žiadna uvítacia párty nebude...
Hm.... tak mozno bude rozluckova?
odchádzaš?
Ja nie (to by sa Ti pacilo, co! Ale mna sa tak lahko nezbavis )..). Ale keby si to Ruzovyslon s tym comebackom nahodou nehodlal rozmysliet, tak usporiadame aspon nejaky mejdan, nie? Ved co uz, ked som ten sneh objednala? Niekde to treba minut. Aj konfety su nakupene.
No, neviem, ako tebe, ale mne už dal povolenie, síce s limitom, ale predsa . Takže by sme vlastne mohli tú oslavu spustiť hneď, ako bude všetko pripravené. Kedy má prísť ten sneh?
Ale neboj, ja neprezradim .
Sneh, sneh.. No, z tej aljasskej firmy som moc nerozumela, dost drkotali zubami, ked to hovorili a ta anglictina ... Uvazovala som, ze ich prepojim na Teba, kedze si taky zdatny prekladatel, ale nevedela som najst nikde to cislo, co si mi nedala, tak som sa snazila, ale nic moc. Mari sa mi nieco s aprilom, tak dufam, ze bude este dost priaznive pocasie. Potom to mozeme spojit aj s tripple-meganarodeninovou baran-oslavou!
apríl mi vyhovuje, mojej angličtine a šúrovi by určite neporozumeli lepšie ako tebe... vidíš, to bude akurát, skvelé! a spravíme veľkú tortu s kopou sviečok ako pre dôchodcu
Pockat, ja budem mat 19, plus panterovych 19 - to mame 38 (mozno...) a Ty mas kolko? No, dochodcovske to este nebude, ale blizime sa k penzijnemu veku
hm, to povedz tým, čo si ich chodia vyhladzovať
Kde si kupila zrkadlo ? Take by som tiez rada vlastnila, ak okrasluje. Ci to plati iba proti vraskam?
Ja by som povedala, ale ked moj nazor tam absolutne nikto neakceptuje ..
Nie, skrášľovacie som zatiaľ nenašla, skôr naopak... Ale skús si tam nalepiť fotku, to možno pomôže
Asi si ešte príliš mladá, tvoj čas ešte len príde!
Dobry typ, vyskusam. Len este najst tu spravnu obeť na vyfotografovanie .
No to uz som cakala od osemnasteho roku zivota a nic sa nezlepsilo, takze neviem teda . Mozno len posobim nepresvecivo ..
alebo si vystrihni z časopisu, možno nájdeš nejaké Bravo ešte
komu niet rady, tomu niet pomoci