Dobrý večer vo spolok. Potrebovala by som od vás pomoc s úlohou na španielčinu mám si pripraviť taký 6-8 minútový referát o Banskobystrickom kraji, čo som už zvládla (písala som o baniach, múzeu SNP, významných a zaujímavých osobnostiach) a teta učitel
Banská Štiavnica je nádherná, Kremnica je nádherná, horehronie je krásne, Špania dolina je krásna, na Pustom hrade sa mi páči, na lazoch na juhu...
ale bez prečítania obkecu by som povedala strom na kopčeku v Ľubietovej (to ti však nepomôže
@thunderstorm Banská Štiavnica je celá uňa-ňuňa máš tam kalváriu, neďaleko dedinku Sv. Anton s kaštieľom, vrch Sitno s výhliadkou na okolie, kúsok nad centrom mesta tajchy s tyrkysovou vodou...už len si vybrať :-S
tak nam skus povedat aj ty, co hladas, ci skor centrum nejakeho mesta alebo prirodu alebo tak
napada mi viac veci:
kostol sv. Katariny v Kremnici
Namestie SNP v B. Bystrici
Zvolensky zamok
BS sa hlavne namestie tusim vola Svatotrojicne podla sochy (je tam toho viac, ale toto mi pripada top)
v Sklenych Tepliciach som si zamilovala Kursalon+Goetheho dom (a vobec cele to prostredie kupelov)
z prirodnych kras mi napadaju hlavne Stiavnicke vrchy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale bez prečítania obkecu by som povedala strom na kopčeku v Ľubietovej (to ti však nepomôže
napada mi viac veci:
kostol sv. Katariny v Kremnici
Namestie SNP v B. Bystrici
Zvolensky zamok
BS sa hlavne namestie tusim vola Svatotrojicne podla sochy (je tam toho viac, ale toto mi pripada top)
v Sklenych Tepliciach som si zamilovala Kursalon+Goetheho dom (a vobec cele to prostredie kupelov)
z prirodnych kras mi napadaju hlavne Stiavnicke vrchy
a to som na tej rozhľadni nikdy nebol
takže (aj kvôli tajchom) hlasujem za B.Š. a okolie, a navyše, bola si tam osobne.