Cernosi su mi sympaticky...hlavne afroamericania...ale hm co dodat...cela spolocnost je skurvena a vsade vladne len pretvarka...z antifasistu je vrah, z nacistu policajt a pod...
Hehe, som tusil ze takto zareagujete. Keby na tej fotke bol 50 rocny bradaty a fuzaty nemec s uchylnim vyrazom v tvary, tak by ste tu picovali o sto sest. ale na negroida si hubu(klavesnicu) neotvorite, iba spomeniete ze je sympaticky. Pokrytectvo sa nezaprie
6. IBA amrafel spomenul, ze je navonok sympaticky, co je asi aj pravda. a v skutocnosti je to asi sproste hovado. na druhej strane sa mi zda, ze ty by si ho odsudil na prvy pohlad uz len preto, ze je, ako si sam povedal, "negroid"
Myšlienka rasizmu je správna tak isto, ako boj za práva prisťahovalcov. V konečnom dôsledku sa však spreneverí svojmu účelu, pokiaľ sa jedná o extrémizmus
Tu sa už naozaj stiera aj rozdiel medzi nacistom a antifašistom, každý by sa mal riadiť podľa svojho svedomia!!! (a nenechať sa ovplyvniť skupinou)
...napriek tomu, úloha vodcu a propagátora je viesť a propagovať odhliadnuc od vlastného konania... To, aký je Simon Mol kretén by som nerád dával do súvislosti s antifašizmom.
Ice stovo - nikto netvrdi, ze medzi bielimi nie su zlocinci. Ale ak si si ten clanok poriadne precital, tak by si pochopil ze chorobu siril hlavne vdaka tomu ze sa mohol neustale vyhovarat na rasizmus(biely by rozhodne nemal taku moznost). Dnes sa uz mensinam vsetko mozne prepaci.
hovada sa najdu medzi kazdou rasou..podla mna je najvacsi problem to, ze sa delime a sudime vacsinou podla rasy - co je hlupost, pretoze vsetci sme rovnaki ludia s chybami..
Je to troška pritiahnuté za vlasy. Nie, isto je to zločinec, isto si enzaslúžil takú úctu akú mu vzdávali antifašisti, lenže v každej skupine sa nájde nejaká výnimka, ktorá zapríčiní to, že potom sa celá skupina ocitne pred predsudkami spoločnosti. napríklad keď nejaký farár znásilní malého bezbranného chlapčeka, lenže nenesie za to zodpovednosť cirkev, teda enmala by, ale jednotlivec. Takže aj tu paltí, ten Mol je jednotlivec, za to, že je zločinec, neznamená, že všetci antifáci sú zločinci.
A mne je ukradnuté ako sa kto vyjadruje, či neger, či, negroid, či černoch, ale ku každému človeku treba mať úctu ako k človeku!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo to je vlastne jedno, moze byt aj ****
Myšlienka rasizmu je správna tak isto, ako boj za práva prisťahovalcov. V konečnom dôsledku sa však spreneverí svojmu účelu, pokiaľ sa jedná o extrémizmus
Tu sa už naozaj stiera aj rozdiel medzi nacistom a antifašistom, každý by sa mal riadiť podľa svojho svedomia!!! (a nenechať sa ovplyvniť skupinou)
...napriek tomu, úloha vodcu a propagátora je viesť a propagovať odhliadnuc od vlastného konania... To, aký je Simon Mol kretén by som nerád dával do súvislosti s antifašizmom.
Dopice, niektorym tu uz vadi ze nepoviem cernoch ale negroid, pritom negroid je odborny nazov a cernoch nie je.
Proste ludia ktory sa tvaria ze bojuju za spravnu vec, ale pritom su to obycajny zlocinci.
Rovnako si myslim, ze rovnake hovada sa najdu aj medzi bielymi
tie dievciny si za to mozu trochu sami, trest pomalej smrti za "antipredsudky" a neopatrnost je dost kruty, ale co sa da robit.
A mne je ukradnuté ako sa kto vyjadruje, či neger, či, negroid, či černoch, ale ku každému človeku treba mať úctu ako k človeku!
Jedna rasa, ľudská rasa!
bye
Simon Mol nedavno zomrel. Ale antifasiticke kurvy ktore nakazil su nespokojne ze ho "nestihli" odsudit.
Moze im to byt jedno, o par rokov sa snim aj tak stretnu v pekle a tam si ho mozu sudit