Možno je divné, že práve ja kladiem takúto otázku, ale fakt by ma zaujímalo, ktorý CHAT (čiže Pokec, sklo, RPčky...) používate najradšej (BIRDZ nie je chat, BIRDZ je komunitný portál, i keď pre veľa ľudí je BIRDZ dostatočnou náhradou chatu, či Pokecu). Mň
No na pokec sem tam (asi raz za den ale to len ceknut RP, maily atd a pouzivam ich mail na posielanie obrazkov atd kedze prenesu maily o velkosti 10mb a ako registracny mail na vsetkymozne stranky aby mi ten bordel nechodil do seriozneho mailu.
nechodím na žiadne chaty , ani stránky podobné Birdzu. chodievam jedine na fóra , napr. rôzne warfora , poradnu pro hráče , o hrách , nejaké americké o hudbe..
kuknem pokec...ked mam RP tak odpisem.... alebo napisem ja ked sa nudim ...ale inak vypinam....na pokeci je vela "kindermafianov" ... su strasne premnozeny
jednoznacne len pokec, a to tiez len SPAMovat ... a samozrjeme tam mam mail, ktoremu aj tak uz neverim, kedze mi jeden nick uz zablokovali a... vlastne tam uz nic take zaujimave nie je
jj pokec, s jednou si pisem cez postu, s jednou cez maily a zvysok iba RP tie su naj, aj ked v poslednom case stale vyskakuje chyba ze bad gateway...na sklo si medzi sebou pisu iba trapny ludia, vid miestnost Nitra na pokeci...
pokec zapinam narovnako s birdzom len rozdiel je v tom ze na pokeci mozno odpisem a vypnem ak tam niekto je tak fajn popisem a birdz ak vypnem urcite zoparkrat za ten den zapnem a tu pobudnem a este som chodievala na 4ever.sk ale tam uz malicko najradsej mam ICQ aj to je chat, nie ?
jediný chat, ktorý som kedysi používala tak, že by sa to dalo nazvať aktívnym používaním, bol tuším maxichat bola to taká ôsma trieda na zš a držalo ma to možno aj mesiac!!!
inak, neľúbim písanie si s cudzími ľuďmi, iba ak sú v niečom fakt výnimoční a zaujímaví (tým nemyslím fotky ), takže ďakujem pekne za každé ahoj, popíšeš, máš čas, a ako sa máš, ale... nou koment
ICQ, Pokec a BIRDZ vlastne to su jedine stranky ktore navstevujem ...momentalne najcastejsie BIRDZ, ICQ ani nie lebo osm povymazovala takmer vsetky kontakty, Pokec kazdy den tiez, ale len precitam spravy, kuknem kto je prihlaseny a pakujem sa odtial ...
na azet si chodim citat iba aktuality.sk a diva.sk clanky alebo fotky z akcii ktore aj pokec foti...ine nic tam neriesim...na uchylnu postu neodpisujem,len ak mi napise niekto nieco co ma naozaj zaujalo...kedysi ked som sa nasrala na niekoho nemenovaneho tak s kamoskou sme vymysleli taku picovinu ze si urobim nick v mene nemenovanej osoby a trosku sme si cez pokec robili srandu ale to uz je fakt detinske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
♥♥♥
tak tak
Tomas radsej sa zacni venovat sexu 2008 lebo uz sa to taha ako sopel z rukava
inak, neľúbim písanie si s cudzími ľuďmi, iba ak sú v niečom fakt výnimoční a zaujímaví (tým nemyslím fotky ), takže ďakujem pekne za každé ahoj, popíšeš, máš čas, a ako sa máš, ale... nou koment
Ale sprav s tým niečo lebo poslednú dobu ma často odhlasuje a vtedy hrozia hisáky.
pokec len odpisujem a birdz len kukam do for
inac co sa tyka komunikacie tak icq
a inak pouzivam libimseti.cz a na forum xicht.cz.. aj ked nekedy je to tam dost mrtve