ja si myslim že nohy su ohromna partia rovnako ako prsia..v tom bechi mas pravdu,podla mna sa da krasne rychlo pribrat hmota na nom..ale cvcit nohy je podla mna ovela ucinnejsie pretoze ked cvcis taku velku pariu tak to ovplyvni cele telo...ale pravda je ze idu velmi pomaly do objemu a tazko sa cvicia
inak som zabudol poznamenať.... stačí cvičiť hentie tri cviky a hotovo. nič viac. ostatné je pre kolotočárov. a keď jeden z nich necvičíš tak akoby si ani necvičil ešte MT sa dá vypustiť zo zdrav dôvodov povedzme
ked vymenovate cviky na svalovu hmotu zabudate na pocet serii a hlavne stravu ... tu su vsetci kulturisti ako ja atomový fyzyk
inakk poculi ste niekdo o bear treningu ?
drep+BP+zhyby+mrtvola - tento trening je zostaveny s týchto cvikou je to na naberanie sili, silový trening ....
ked robiš objem musiš riadne papkať a cvicit urcite viac cvykov ako si vypísal
@Elmatro kazdý kuká ako vír nj tak to hej , to si potom velký borec
Nohy idu najtachsie do objemu ? to je čo za blud Akorat im musiš dat viacej zabrat nespravis 3-4serie ako na inu svalovu partiu ale spravis tak 8 serii po 8 opakovaní , este aj tkzvané superserie je dobrá vecička ...
Na BP je dobrá technika aspon umna pyramida äpridavas váhu,uberáš opakovania)
tak by som to povedal ze pokial ides smerom k vypracovanym svalom s narastom objemu tak musis cvicit kompletne cely trening ... cvicit kazdy sval ... o tom predsa je bodybuilding nechces byt trojbojar ani nic take. je hlupe cvicit iba hrudnik a vynechat svali ako biceps, predlaktie, triceps, ramena atd atd... na tele je velmi vela svalov a cvicit treba kazdy inac budes vyzerat smiesne
@elmatro tak dumas pekne nad pičovinou , kedze su to rozne cviky porovnavas hrusky z jablkami ....
No tka o posilovaní mam toho dost nastudovaného , nebojím s apovedať že mam najlepsie vedomosti z tohoto fóra , to musia posudit iný či som borec ale hodnotil by som sa na nadpriemerného športovca
@ V3nty ok ok..ja ta berem..ja cvcim len 4 roky..nozno ty dlhsie..mam len 84 kg nestuduje, oo cviceni..ale ved tieto tri suz kralovske cvciky na hmotu..nemyslim na cele telo
@V3nty V3nty ok ok..ja ta berem..ja cvcim len 4 roky..nozno ty dlhsie..mam len 84 kg nestuduje, oo cviceni..ale ved tieto tri suz kralovske cvciky na hmotu..nemyslim na cele telo
@elmatro ja nejakých 85 , no ja cvičím 2dnový split obi dva dni hard momentálne mam silovo dynamické zameranie , na jar hodim sacharidové vlny veláá veláá kardia aby som mohol startovat v lete v nižších váhových kategoriach v graplingu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to je ako keby si sa pytal ci je lepsi kuchynsky mixer alebo autoradio
Omg detiicky....
ked vymenovate cviky na svalovu hmotu zabudate na pocet serii a hlavne stravu ... tu su vsetci kulturisti ako ja atomový fyzyk
inakk poculi ste niekdo o bear treningu ?
drep+BP+zhyby+mrtvola - tento trening je zostaveny s týchto cvikou je to na naberanie sili, silový trening ....
ked robiš objem musiš riadne papkať a cvicit urcite viac cvykov ako si vypísal
@Elmatro kazdý kuká ako vír nj tak to hej , to si potom velký borec
Nohy idu najtachsie do objemu ? to je čo za blud Akorat im musiš dat viacej zabrat nespravis 3-4serie ako na inu svalovu partiu ale spravis tak 8 serii po 8 opakovaní , este aj tkzvané superserie je dobrá vecička ...
Na BP je dobrá technika aspon umna pyramida äpridavas váhu,uberáš opakovania)
No tka o posilovaní mam toho dost nastudovaného , nebojím s apovedať že mam najlepsie vedomosti z tohoto fóra , to musia posudit iný či som borec ale hodnotil by som sa na nadpriemerného športovca
no sak si kukni co som pisal o bear treningu vo visom komente