ťažko povedať jeden a jeden... ale tak Eternal Sunshine of the Spotless Mind a kopec iných podobného charakteru, a zo seriálov asi Skins (1st generation)
@l1me ze si to ty, tak ti tu spravim svoju sukromnu analyzu aj s popisom (keby si to chcel kukat,) ktory to podla mna vystihuje
Film: (nevime si vybrať, ale asi by to bol...: )
Fight Club (Klub bitkárov)
jeden z mála filmov, ktorý som pozerala viac krát. na jeho uplne pochopenie potrebujes to vidiet viac nez raz. ma cez 11 rokov tusim, ma dobre obcasedenie (Norton, Pitt, Helena Bohnam Carter) a je to proste psycho Ani neviem aky zaner lebo take vobec nekukam ale toto je vynimka. Fakt si pozri minimalne trailer. Ma vela dobrych myslienok tykajucich sa dnesneho sveta aj bytia samotneho a surovo sa pohra s tvojou mysľlou Mindfuck!
Drž Hubu!
Reno, Depardieu. Jedna z najlepších, ak nie najlepšia, komedia ake som kedy videla. Ten film ma len jedinu chybu a to tu, ze uz som ho videla tak hrozne vela krat v telke, ze uz sa na nom neviem tak super zasmiat. No je tam tak vela dobrych scen, na ktorych sa proste smiat musis! je to fakt fajnovka
Friends with benefits
taka oddychovecka. romanticka komedia, ale nie tak celkom podla toho tradicneho scenara. tiez som videla par krat. proste sa mi to paci, je to funny, ma to styl!
Life as we know it
Taka romantika, ale taka velmi mila a pekna a vtipna romantika s Ketrin Heigl (netusim jak sa to pise
The ugly truth
ako som mohla zabudnut?!
V skratke, Chlap je uspesny, vtipny, a vsetko ma "bez namahy"
ona je upnuta workoholicka uz dlho bez chlapa ktora poriadne nevie ako na chlapa.
ich stretnutie a poznanie zahrna kopu vtipnych scen takych zo zivota
mega film! mam rada toho herca dost
DA BEST COMEDY NUMERO 2:
(neviem ci toto alebo drz hubu)
Hangover
tak na tomto so msa fakt rehotala hrozne velmi niet co dodat.
A este mam rada take komedio nieco. krimikomedie alebo romanticke komedie alebo tak.
Lupez po taliansky, dannyho partaci, moj sused zabijak a podobne. a dennik princeznej!
Serialy:
Priatelia. Tam opis snad netreba nehynuce.
How I met your mother. Veeelmo mam rada ten serial ale obcas ma nudi.
Californication. Ked chces vela sehu, humor, vztahy a ironiu zivota v jednom, kukni si to. je to sialene ale super
Futurama. lebo Simpsonovci ma nikdy tak uplne hrozne velmi nebrali. a futurama viac. ma v sebe cosi take ine, lepsie
Black Books. Anglicky serial. s anglickym humorom, na ktory si treba zvyknut.Ale ked si zvyknes, urehoces sa ako kon! Hlavna psotava, Bernard Black ako vecne hundrajuci pesimisticky alkoholik, ktory stale fajci je niekedy ozaj dobry nastroj pre nahlad na zivot
Gilmore Girls
taky vztahovo-vtipno-zo zivota serial. je fajn, taka klasika, mam rada
Bojim sa, ze som na nieoc zabudla ak hej, urcite ti to este napisem dufam, ze tie co ti vrelo odporucamsom dost zvyraznila
podľa počtu videní? v tom prípade Scott Pilgrim vs. The world (3x v priebehu dvoch dní, to bolo asi pred týždňom, a odvtedy každý deň bojujem s pokušením pozrieť si ho znova).
DEXTER !!!!!! BONES !!!!!!!!!!! videla som veľa filmov, ale posledný čo sa mi dostal pod kožu, sa volá Svätý Ralf - zo srdca odporúčam. mám to nahraté na magiu a ked to niekomu poviem že je to fajn, pozerám to s ním......a na konci plačem stále aj s návštevou. teraz mám kazateľa kalašnikova....tak dúfam že nebudem sklamaná...idem na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a filmov bolo veľa.. ale tak z tých naj asi Titanic.. možno to je trochu ako klišé ale ten film je úplne podľa môjho gusta
veľa, moc veľa........v poslednej dobe to bol napr. film "DIAZ" hrozne brutálne zábery v ňom boli.....odporúčam pozrieť všetkým masochistom
serial: true blood, californication. walking dead
seriál 90210,skins,friends,komisár rex,bones..
Film-Diktátor(Charles Chaplin),Forrest Gump a Pelíšky
Stargate SG1 -celkom dobre scifi, pripadne Doctor Who je tiez.
Komedia- Red Dwarf je dobre, alebo Big bang Theory
a seriál asi Dva a pol chlapa, Prison Break, LOST...proste je ich viacej, všetko sú to iné žánre, takže nedá sa hovoriť len o jednom naj
a film, tak milujem burtonovskú tvorbu, ospalá diera je pre mňa super film,
potom prekliaty ostrov, butterfly effect, počiatok a plno iných.
serialy - jackass, family guy, himym..
ale dobre, no, tak podľa počtu videní seriály Doctor Who a Priatelia.
serial - bones, dr. House a vela dalsich...
Film - Into the Wild/The Village
seriál - neviem sa rozhodnúť.( medzi how i met your mother, the big bang theory a futuramou )
Dr house, Veronica Mars
seriál- TBBT, Akty X, Futurama, Family guy...
neviem si vybrať
inak ešte také že zelená míľa, pri tomto filme mi vždy čudne a do plaču, kedysi to chodili stále na jendotke o polnoci a ja som to stále pozeral.
Dr. House, Dexter,...
serialčoky - The IT Crowd, The Pacific, Criminal Minds, Family Guy, Iron Weasel, Spongebob Squarepants atď.
serial:Band of brothers
Film: (nevime si vybrať, ale asi by to bol...: )
Fight Club (Klub bitkárov)
jeden z mála filmov, ktorý som pozerala viac krát. na jeho uplne pochopenie potrebujes to vidiet viac nez raz. ma cez 11 rokov tusim, ma dobre obcasedenie (Norton, Pitt, Helena Bohnam Carter) a je to proste psycho Ani neviem aky zaner lebo take vobec nekukam ale toto je vynimka. Fakt si pozri minimalne trailer. Ma vela dobrych myslienok tykajucich sa dnesneho sveta aj bytia samotneho a surovo sa pohra s tvojou mysľlou Mindfuck!
Drž Hubu!
Reno, Depardieu. Jedna z najlepších, ak nie najlepšia, komedia ake som kedy videla. Ten film ma len jedinu chybu a to tu, ze uz som ho videla tak hrozne vela krat v telke, ze uz sa na nom neviem tak super zasmiat. No je tam tak vela dobrych scen, na ktorych sa proste smiat musis! je to fakt fajnovka
Friends with benefits
taka oddychovecka. romanticka komedia, ale nie tak celkom podla toho tradicneho scenara. tiez som videla par krat. proste sa mi to paci, je to funny, ma to styl!
Life as we know it
Taka romantika, ale taka velmi mila a pekna a vtipna romantika s Ketrin Heigl (netusim jak sa to pise
The ugly truth
ako som mohla zabudnut?!
V skratke, Chlap je uspesny, vtipny, a vsetko ma "bez namahy"
ona je upnuta workoholicka uz dlho bez chlapa ktora poriadne nevie ako na chlapa.
ich stretnutie a poznanie zahrna kopu vtipnych scen takych zo zivota
mega film! mam rada toho herca dost
DA BEST COMEDY NUMERO 2:
(neviem ci toto alebo drz hubu)
Hangover
tak na tomto so msa fakt rehotala hrozne velmi niet co dodat.
A este mam rada take komedio nieco. krimikomedie alebo romanticke komedie alebo tak.
Lupez po taliansky, dannyho partaci, moj sused zabijak a podobne. a dennik princeznej!
Serialy:
Priatelia. Tam opis snad netreba nehynuce.
How I met your mother. Veeelmo mam rada ten serial ale obcas ma nudi.
Californication. Ked chces vela sehu, humor, vztahy a ironiu zivota v jednom, kukni si to. je to sialene ale super
Futurama. lebo Simpsonovci ma nikdy tak uplne hrozne velmi nebrali. a futurama viac. ma v sebe cosi take ine, lepsie
Black Books. Anglicky serial. s anglickym humorom, na ktory si treba zvyknut.Ale ked si zvyknes, urehoces sa ako kon! Hlavna psotava, Bernard Black ako vecne hundrajuci pesimisticky alkoholik, ktory stale fajci je niekedy ozaj dobry nastroj pre nahlad na zivot
Gilmore Girls
taky vztahovo-vtipno-zo zivota serial. je fajn, taka klasika, mam rada
Bojim sa, ze som na nieoc zabudla ak hej, urcite ti to este napisem dufam, ze tie co ti vrelo odporucamsom dost zvyraznila
Serial asi Supernatural
Serial: Red Dwarf.
a seriál jednoznačne Battlestar Galactica.
Serial(y): Breaking Bad, Dr. House, Dexter (v tomto poradi)
Seriály r.House,CSI,Kosti,Priatelia,Komisár Rex,Pod povrchom
2., Sex and The City
atď.
Film : A walk to Remember
Serial : OC California ..
» www.csfd.cz/film/214772-cer...
odporúčam
a serial -Frasier , HIMYM