ahoojte mam jedneho kamarata do ktoreho som sa casom zamilovala trvaqlo to asi 2 roky a on mi stale hovoril az do teraz ze sme len dobry kamarati a ze nic ine ku mne neciti.az teraz mi povedal ze ma lubi mozno ho mam aj ja rada ale nemozem s nim by
@1 ja som uz aj myslela na seba a nedopadlo to moc dobree :- - disappointed:
@2 no lenze ja v tom vztahu uz dako nechcem pokracovat lebo je to stereotypny vztah kazdy den to iste a uz mi to lezie na nervy aj ked volam dakde priatela aby sme neboli stale doma tak sa mu nechce lebo on ma chce mat iba pre seba pomaly ani na zachod nemozem ist sama
@3 tak mu vysvetli, že ťa to trápi. Pokojne mu pohroz aj rozchodom. Ak ani potom nezmení svoje správanie voči tebe, skonči to. Ale každý vzťah musí byť budovaný z oboch strán, tak daj aj svojmu partnerovi najavo, že jedna z tých strán je jeho
@6 no ved to lebo aj som s nim rano ked ideme do skoly v skole je so mnou potom po skole cely den az do vecera kymnejdem spat a to este ked si odbehnem dakde tak sa vypytuje ze kde idem ze nebud dlho no na nervy ja nemozem ist ani na zachod uz ma to fakt zacina riadne srat a ked mu povie ze ved nechod so mnou ze ja pridem hned nie on musi ist so mnou
Čítala som tvoju predchádzajúcu diskusiu a nejak mi to celé nedáva logiku. Keďže tam si opisovala svojho priateľa ako ideálneho anjelika, s ktorým sa síce občas nudíš a túžiš po nejakom hajzlovi, ale napriek tomu je všetko v najlepšom poriadku tak teraz tejto diskusii moc nerozumiem.
Na tvojom mieste by som sa s ním rozišla a zostala sama, až pokým nebudeš vedieť, čo vlastne chceš.
@9 ta predchadzajuca diskusia ??!!! no to bolo tak ze sme boli rozideny a bola som medzi dvoma teraz som s priatelom a ten "hajzel" ako si ho nazvala sa so mnou teraz nerozprava lebo on ma ma asi naozaj rad aj ked aj moj priatel ma ma rad ale on to az moc prehana a to uz nie je laska ale zavislost alebo neviem ako to mam povedat ...
a chcela som skusit ostat sama ale sa to nepodarilo :- - disappointed:
mala som podobny problem..stretla som chalana a boli sme dva mesiace najlepsi kamosi...vsetko sme si hovorili..ja som vedela ze ho mam tak trochu rada...ale nechcela som si to pripustit...az mi povedal ze ma ma rad...nejako sa to zvrtlo a teraz sme spolu...HAPPY END!!!takze ti poviem...ak mas chalana ktoreho fakt lubis nevzdavaj sa ho..lebo plati neopustaj niekoho koho lubis pre niekoho kto ta ma rad lebo ten kto ta ma rad ta opusti pre toho koho lubi...takze bud v tomto dost rozvazna..lebo nas5 to uz nevratis drzim palce
dpc..to som asi trochu doplietla..to malo byt ze neopustaj niekoho kolo lubis pre niekoho kto sa ti paci lebo ten kto sa ti paci ta opusti pre toho koho lubi....tak
@18 vdaka za radu ale som zistila v poslednej dobe aky je ten kamrat naozaj "kamarat" a ako ma strastne "lubil" co mi tak hovoril vies tak som rada ze nie som s nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
buď s tým s kým chceš byť
@2 no lenze ja v tom vztahu uz dako nechcem pokracovat lebo je to stereotypny vztah kazdy den to iste a uz mi to lezie na nervy aj ked volam dakde priatela aby sme neboli stale doma tak sa mu nechce lebo on ma chce mat iba pre seba pomaly ani na zachod nemozem ist sama
Na tvojom mieste by som sa s ním rozišla a zostala sama, až pokým nebudeš vedieť, čo vlastne chceš.
@9 ta predchadzajuca diskusia ??!!! no to bolo tak ze sme boli rozideny a bola som medzi dvoma teraz som s priatelom a ten "hajzel" ako si ho nazvala sa so mnou teraz nerozprava lebo on ma ma asi naozaj rad aj ked aj moj priatel ma ma rad ale on to az moc prehana a to uz nie je laska ale zavislost alebo neviem ako to mam povedat ...
a chcela som skusit ostat sama ale sa to nepodarilo :- - disappointed: