Ide mi z toho prasknúť hlava. Viete každý normálny človek má najlepšieho kamaráta/tku alebo pratiu s ktorou trávi čas. Netuším akým debilným spôsobom som si v prebehu rokov našla 5 ľudí z rozličných partií a všetci z nich ma považujú za "najlepšiu kamará
nestabilné osobnosti, nevedia si správny odstup držať :ehm: každopádne vysvetli im to tak ako tu teraz, nie len jednou vetou "mám aj iných kamarátov", povedz im, že ti to vadí.
nemôžeš sa roztrhať pre druhých ľudí, ak to nevedia pochopiť, nie sú pre teba vhodnou partiou.
venuj sa im ked máš čas a chuť. a ked nemáš tak normálne povedz že nemáš naladu, alebo ideš von s niekým iným ... proste ty nie si ich majetok, si ich kamoška a musia tolerovať tvoje rozhodnutie. ak im na tebe naozaj tak záleží a majú ťa radi tak predsa nebudú riešiť také pixoviny ako že dnes nejdeš von s ním, ale s iným... normálne im to povedz. ak sú to takí dobrí kamoši ako vravíš, tak im predsa môžeš povedať pravdu a povedať im o svojich pocitoch a pod. ak im to nevieš alebo nemôžeš povedať tak potom to asi tak skvelí kamoši nie sú...
mne sa tiez nieco podobne stalo-myslim to citove vydieranie, ale to staci nieco tresnut vtipne do outu a je pokoj ...i ja som bol trocha podobny volakedy, ale potom som si uvedomil, ze je treba si najst frajerku (alebo aspon nejaku zenu, o ktoru mam zaujem) a venovat sa najviac jej a kamosov mat tak pre zabavu a pod....ono ani chlapi medzi sebou, co sa kamosia su zriedkakedy skutocni kamosi, ktori by sa chceli rozpravat o niecom hlbsiom, to skor so zenami je mozne
Niečo podobne sa mi stalo.. neviem preco niektori ludia ked poviem ze dnes nikam nejdem ze chcem ísť z prace domov tak ma idú zabiť za to pomali, a len "ty ma uz nemáš rada, uz nikdy nepôjdeme von, prehovaracky a potom každý den spravy "a kedy pôjdeme?" A mne to mrte lezie uz na nervy
@rocafella je mi ľúto že ma ťaháš za slovíčka len som nevedela ako to vysvetliť Pre mňa su tiež na jednej úrovni žial ja som človek kt. ľudí vie vypočuť vie im poradiť a rád sa s nimi porozpráva aj o osobných veciach a tým nejakým divným spôsobom ma považujú za blízku osobu a keď som v partií a chcem sa baviť zo všetkými beru to že odrazu sa im nevenujem ..ja neviem do hlavy im nevidím iba to pocítim keď hodia blbu poznámku @newcomer kiež by som bola chlap nie su tak uražlivý ako ženy aj keď nie vždy no proste s babami je to ťažšie a zábavná poznámka moc nepomáha.....OK presvedčil si ma idem si hladať chlapa vážne ma to už takto nebaví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nestabilné osobnosti, nevedia si správny odstup držať :ehm: každopádne vysvetli im to tak ako tu teraz, nie len jednou vetou "mám aj iných kamarátov", povedz im, že ti to vadí.
nemôžeš sa roztrhať pre druhých ľudí, ak to nevedia pochopiť, nie sú pre teba vhodnou partiou.
hehehe
Ja mam vela kamaratov, kamaratiek a znamych.
Vsetkych mam na rovnakej urovni.
@newcomer kiež by som bola chlap nie su tak uražlivý ako ženy aj keď nie vždy no proste s babami je to ťažšie a zábavná poznámka moc nepomáha.....OK presvedčil si ma idem si hladať chlapa vážne ma to už takto nebaví