Nedokázala by som si z toho veľkého množstva úžasných ľudí vybrať jedného a povedať mu: ,,Ty sa staneš mojím najlepším kamarátom" Takže nie, nemám najlepšiu kamarátku/kamaráta.
Nemôžem hlasovať, lebo ako najlepších kamarátov mám 4 ľudí 2 chlapcov a 2 dievčatá Každý z nich je výnimočný a nemôžem povedať o žiadnom z nich, že by bol lepší, ako druhý
aj chalanov som mala 2 najlepsich kamaratov... tie kamaratstva s chalanmi vydrzia vacsinou dlhsie nez s jednou tou istou kamaratkou... s babami je to take ine a castejsie ich striedam, proste lahsie sa urazia aj bez dovodu a ja som tiez toho dobrym prikladom..
@Meggy09 Lepšia je kvalita ,ako kvantita ! Ja mám ich okolo 20 a stačí mi lebo viem že mi pomôžu ,požičajú ,nehádame sa atď. ...stačí ti mať 3och a keď sú k tebe milý a všetko ,je to lepšie ako ich mať 1000 a samé sliepky a volovia =D
Momentálne nemám vyslovene najlepšiu kamarátku ani kamaráta... Mám veľa dobrých kamarátov/kamarátiek... Ale že by som si to takto prerozdeľovala to nie
Kamarátov mám veľa a vybrať s nich najlepších je ťažké... každý je výnimočný niečím iným, s každým si dobre rozumiem či už je to baba, alebo chalan....
mam kamaratv...mam kamaratky...mam ich ako ludi ktorych mam rada a zalezi mi na nich...a povazujem za absurdne rozdelovat ich na tych NAJ....proste mam rada vsetkych ^^ a rovnako
Najlepší kamarát je prisilné slovo, ale odkedy si pamätám, s chlapcami som v pohode nadväzovala kontakty aj dlhodobejšie bezproblémové kamarátstva, dievčatá ma po krátkom čase začnú strašne iritovať..Napriek záľube vo všemožných povrchnostiach som kind of a tomboy.
teraz mam vela kamaratiek takze najlepsiu neviem urcit, ale kedysi som mala nalepšieho kamaráta chalana ale už sme sa dlho nevideli... ale určite je lepšie kamarátstvo s chalanom
Tak ja neviem už som si pár krát o nejakom človeku myslela, že je moja naj kamoška ale vždycky ma zradila.. A ta kamoška..No je to kamoška, ktoru je v pohode ale občas mi leze na nervy čo mi dost vadi, pretože ju mam rada..
Ale aj tak mam najlepšiu kamošku.. aj ked sa teraz momentalne hadame.. Ale aj tak je to super človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale ono to len vyzerá zložito
a nikdy nebudem k nemu nič iné ako kamaratstvo citit..lebo to tak jednoducho je a konec..
- naj kamaratku ktorej hovorim vsetko ale stale sa s nov hadam
- este par super kamaratov ktorim ale nehovorim tajomstva ale mam ich moc rada a nikdy sa s nimi nehadam
- naj kamarata (moj byvali chalan - divne s ktorim sa ale tiez hadam lebo ma za chrbtom ohovara...a nechova sa ako kamarat
Ale aj tak mam najlepšiu kamošku.. aj ked sa teraz momentalne hadame.. Ale aj tak je to super človek