Ahojte. Aký je váš najobľúbenejší romantický film? Ak sa vám chce, tak kľudne napíšte aj dôvod prečo a čo sa vám na ňom páči najviac. Do toho, romantici
eternal sunshine...sice sa navzajom vymazali a aj ta sekretarka, na ich vkuse to nic nezmenilo, ked sa stretli stalo sa to iste, dobre zahrane, hudba super, takze ten a The double
Tu som, odborník na romantické filmy!!! Najradšej mám Notebook, pretože obsahuje všetko čo milujem a v tom dievčati sa vidím druhý najobľúbenejší Flipped, obsahuje krásne myšlienky. A tretí 500 days with summer, taký z terajšej doby
podľa mňa A Moment to Remember, film z Južnej Kórei... nikdy som tolko neplakala na konci filmu ako pri tomto...a to romantické filmy veľmi nepozerám odporúčam si pozrieť niekedy
ja "zajebem" ale seriozne, vazne pre mna to je shrek 1 ... na ostatne moc nie som, najma na letiskove sceny a eternal sunshine sa mi pacil, ale proste shrek 1 a basta (animaky inac neznasam/nemusim, okrem shreka)
Ja kukám romantické filmy len preto, lebo v telke nič iné neni a teším sa na ne lebo niekedy je načase si pozrieť aj niečo s dobrým koncom. Ale inak sa na ne nechytám. Napr. Kozmetičku a zviera si kuknem vždy rada lebo je to vtipné. V takých filmoch sa mi zrovna nelúbi tá téma lásky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
begin again...
notebook
one day...
atd
500 day with Summer
Walk to remember
Her
noc v parizi
prípadne láska cez internet
silver linings playbook
P.S I love you