dopiceeee! omylom som to skor odklikol
dalsie moznosti mali byt: Helico, Mek Vrabec, Modra Ziara a posledna moznost mala byt "Nemozem sa rozhonut, vsetci su skveli"
@1 JA osobne hlasujem za Modru žiaru Song "Nenávidim" kde ho sundala ta ženska bol asi najlepši...a ani tie plamene ako efekt nebol zly a potom ma ešte dostal ten klip čo bol točeny v Štiavnici
Ale inak za najlepšieho slovenskeho rappera nepovažujem nikoho kto by bol v moznostiach Alebo tato anketa bola myslena ironicky? Teda jej nazov disappointed:A)
4. Je to myslene ironicky, inak by som tam nedaval iba ten najvacsi odpad. Ale na druhej strane, vsetci z nich mozu nejak pobavit.
Ja by som volik Erika Arestu, ale len vdaka tej p*cke barbore.
najlepší raper .. ťažko povedať. podľa toho čo hľadáš v rape a čo čakáš od MC-ho. okrem toho je to krajne subjektívne.
ale ak chceš silou mocou počuť mená, tak: Vec, Dena, Slipo, Ego. kvality prejavujú tiež Rytmus, Danosť, El Suvereno, a mnohí iní na ktorých si v práve nespomeniem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dalsie moznosti mali byt: Helico, Mek Vrabec, Modra Ziara a posledna moznost mala byt "Nemozem sa rozhonut, vsetci su skveli"
Ale inak za najlepšieho slovenskeho rappera nepovažujem nikoho kto by bol v moznostiach Alebo tato anketa bola myslena ironicky? Teda jej nazov disappointed:A)
mozno mek vrabec...
jeden somg mal pohode...
Ja by som volik Erika Arestu, ale len vdaka tej p*cke barbore.
ale ak chceš silou mocou počuť mená, tak: Vec, Dena, Slipo, Ego. kvality prejavujú tiež Rytmus, Danosť, El Suvereno, a mnohí iní na ktorých si v práve nespomeniem.
Vidieť Hafnera fičuring Horkýže Slíže je inak jeden z mojich dosiaľ nesplnených snov